» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
83 / 245
»»

logit ::

Pa mi STEAM kar naenkrat blokiral VISO. Imam VISA DEBET od SKBja...še kdo?

To ti je SKB blokiral. Mislim da moraš do njih da določiš mesečni limit.

Bor H ::

Tokrat kupil Fallout NV: Ultimate, Assassins Creed Revelations Gold, Rage DLC, Strike Suit Mega Bundle in Fallout Collection, skupaj nekje okoli 20€. Pogrešal sem Driver SF, Ghost Recon Future Soldier in Call of Juarez serijo na večjem popustu, verjetno proba Ubisoft mal UPlay forsirat.

Trupl0 ::

tnx logit, bom jutri klical v čem je fora...
If you are going through Hell, keep going !

GMT7 ::

_Denny_ je izjavil:

Koliko ste porabili in kaj ste nabavili? (porabo vidiš, če tu v Steam Summer Getaway okvirčku klikneš "How can I earn more cards?")

Moja poraba:
You have spent approximately $70.22 USD in the store since the sale began.
Ves denar sem dobil samo od prodaje 187 kartic + ostalo mi je še 0,51EUR.

You have spent approximately $136.31 USD in the store since the sale began.

Dyad
Dear Esther Game Plus OST
Just Cause Bundle
Magic 2014 Sealed Slot 03
F1 2012 Pre-Purchase (ROW)
Metro 2033 All Languages
Hitman Absolution Professional
Condition Zero
Counter-Strike: Global Offensive
RAGE
RAGE The Scorchers DLC
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Amnesia: The Dark Descent
Fallout New Vegas Ultimate
L.A. Noire Complete Edition
FTL: Faster Than Light + Soundtrack
Audiosurf
The Elder Scrolls V: Dragonborn DLC,
Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers Special Edition

Idej sem imel še veliko, ampak sem več ali manj omejen na controller suported games, edino FTL sem zavestno vzel izven tega kriterija.

Je bilo še nekaj ugodnih popustov za ze-loo nove igre, ampak glede na nabavljeno plus stari seznam iger, lahko tudi počakam na nove razprodaje.

Največje razočaranje je Skyrim Dragonborn, ki sem ga čakal par mesecev, zgrešil pri 9,99, kupil pri 13,99 in naslednji dan zopet zagledal 9,99 = kletvice.

Za razliko od večine kartic nisem prodajal pač pa kupoval in nadgrajeval profil - ne da bi to v resnici potreboval, bolj v raziskovalne namene. ;)

Glede kartic za razprodaje sem "Vacation Veteran" level 5.

Sredi prejšnjega tedna se je dalo kartice kupovati v rangu .10 do .15 centov brez problemov. Danes se počasi pomikajo nad .20 centov. Najdražji je Skyrim. danes sem jih kupil na zalogo. Čez par dni ali pa tednov, se jih bom lahko z lahkoto znebil, zanima me samo faktor cene.

Potem, ko sem danes pospešeno dvigoval levele s karticami, se je pokazalo včem je v resnici štos.

Dobil sem 4 krat -50 % popusta voucherje za nabavo iger (Stronghold 3, Magicka, The Bridge, Farming Simulator) z rokom trajanja do 29.7. Skupna vrednost popusta je ranga 35+ EUR, torej če bi izvlekel ene 10-15 EUR, bi bilo to več kot sem plačal za VSE dokupljene kartice.

Bomo videli, trgovanje z voucherji ne poteka na marketu, pač pa preko foruma, kjer sem pa očitno še v karanteni, ker sem ravnokar registriral.

Mislim, pa da četudi z voucherji spušim 100 %, bom z nekaj foili (nima pojma, zakaj jih imam) in pa z zalogo Skyrim kartic profitiral. No, ne baš, gre v budget za nasledni sale. ;)

RejZoR ::

Še dobr, da sem kupu Natural Selection 2. Špil je fakin svetoven! Sicer je ful odvisno od commanderja ampak mi je ful fajn bit grunt. Sploh če commander ve kaj dela in nam hitro zrihta exo-te. Z alieni še nisem igral, se bom najprej navadil marincev in commander načina, pol pa še drugo stran. Špilal dve rundi na pubu s čist random folkom in je bilo prov svetovno. Je pa res da sem upošteval njihove komande in ukaze, tko da sem bil kljub "rookie" tagu kar uporaben.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

lopov ::

To je zdaj samostojna igra? Pre leti sem igral nek CS mod s tem imenom :P

Enka je bila mod za Half-Life, dvojka teče na nekem svojem enginu. Ki izgleda prav hudo in leti kot sneta sekira na max detajlih. No, vsaj na mojem sistemu... Igra pa se sila podobno AvP, samo da gradiš bazo in se lahko šetaš okoli v mech like robotih. Predvidevam, da so alieni podobni, ker se isto lahko plaziš po stropih in stenah.

medenko ::

kako prodam 4 voucherje?

medenko je izjavil:

kako prodam 4 voucherje?

Vouchers = Coupons?

Forget about it, bi se reklo, meni po 24 urah še ni jasno, katerega dela klikanja nisem opravil pravilno oz. moj account še vedno čaka na neko "aktivacijo".

Steam market place je itaq "dizaster", sami crashi, al pa vse prodano...

Na koncu sem kr po plus 2,3,4 cente kupoval, je bilo manj klikanja.

Kar se tiče pa tradeanja kuponov, pa priznam, da bi se kakega z veseljem znebil, ampak če mi zaradi tehničnih težav ne rata, tudi prov.

Za naslednji sales bom vse skupaj poenostavil, kupil nekaj 4-packov in jih potem "raztalal" kolegom z minimalnim pribitkom (beri: pir ali dva sta kazen, ker jim ne da čekirat salesov).

Pa bomo VSI veseli.

_Denny_ ::

medenko je izjavil:

kako prodam 4 voucherje?

Ne moreš. Edine stvari, ki se (trenutno) dajo prodajati v marketu:
- vse v zvezi s trading karticami (ozadja, smajliji, kartice, booster packi)
- team fortress 2 stvari (škatle, keyi, stvari z zelenim imenom)
- dota 2 stvari (škatle, keyi, nekaj redkih izbranih stvari)
- counter strike: go (neki inviti)

V preteklosti si še lahko prodal dota 2 invite.

GMT7 je izjavil:

meni po 24 urah še ni jasno, katerega dela klikanja nisem opravil pravilno oz. moj account še vedno čaka na neko "aktivacijo".

Če si se registriral pred kratkim, je verjetno krivo to - "You must have had Steam Guard enabled for at least 15 days before you can participate in a trade". Kot trade se šteje trgovanje med uporabniki in prodaja na marketu.

Danes sem opazil, da so dodali kartice še za 32 špilov (od tega si jih lastim 16). Zgleda do konca leta kartica ne bo nič trpela :))
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

_Denny_ je izjavil:

"You must have had Steam Guard enabled for at least 15 days before you can participate in a trade".

Če lahko kdo pomaga razjasnit, tukaj je nekaj dejstev:
1. zamenjal sredi razprodaj "paying method" in ostal zaradi dodatne verifikacije brez marketa za sedem dni in preživel.
2. danes šel v "inventory" izbral "search" in "not marketable", ostanejo kuponi, s katerimi bi naj trgoval neposredno na forumih, sklikal po svojih najboljših močeh vse kar so si zamislili, pa še vedno je z mojim accountom nekaj "kao" narobe.

PS. Lahko te popuste na kuponih tudi zavržem, samo rad bi spoznal mehaniko trgovanja, če lahko kdo kaj pomaga?

OK, da bo bolj zanimivo, če kdo pomagal s konkretnim uporabnim nasvetom si lahko izbere poljuben kupon, trenutno jih imam osem. :D

BTW, v ozadju tipkam mail na support, amapk bolj računam na slo-tech "support". ;)

dr.Akula ::

A se dobi kaj posebnega, če "scraftam" badge za poljubno igro do levela 5?
ni podatka

dr.Akula je izjavil:

Da, hitro dobiš (ampak ne nujno) kupone s popusti za različne igre, ki jih pa vsaj jaz zaenkrat nisem uspel dati v menjavo, ker očitno tradeanje preko forumov prekaša le še "marketplace", kjer za eno kartico s ceno 15 centov lahko klikneš tudi petkrat, preden ti jo uspe kupit, vse ostalo so pa kao tehnične težave.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GMT7 ()

dr.Akula ::

GMT7 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Da, hitro dobiš (ampak ne nujno) kupone s popusti za različne igre, ki jih pa vsaj jaz zaenkrat nisem uspel dati v menjavo, ker očitno tradeanje preko forumov prekaša le še "marketplace", kjer za eno kartico s ceno 15 centov lahko klikneš tudi petkrat, preden ti jo uspe kupit, vse ostalo so pa kao tehnične težave.

Saj to v bistvu vem, da dobiš z vsaki craftanjem kupone, emoticone in ozadja za profil. A je kakšna posebna nagrada oz. še kaj drugega ko prideš do levela 5 za nek badge?
ni podatka

Kenpachi ::

GMT7 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

http://steamep.com/
Zaraki Kenpachi.

Ma kurac, prepozno sem začel craftat kartice, šele 3 dni itd.....bi pustil v ozadju igre non stop lol.

Kenpachi je izjavil:

http://steamep.com/

Hvala za ta link ampak tukaj se trguje s karticami ne s kuponi za popuste.
Razen, če sem kaj spregledal.

Kuponov se boš nekako težko znebil, ker jih folk enostavno noče...tu jih recimo delijo zastonj pa vseeno redkokdo reče, da bi imel. Lahko še probaš http://steamtrades.com/

Novi Indie Gala bundle:

Miner Warfare (Desura)
Doom & Destiny (Desura)
Oniken (Desura)
Space Pirates and Zombies (Steam) ----> kartice
Exceed - Gun Bullet Children (Steam)
Exceed 2nd - Vampire Rex (Steam)
Exceed 3rd - Jade Penetrate Black Package (Steam)
Sacraboar (Steam)
Painkiller: Recurring Evil (Steam)
Trainz Simulator 2012 + Aerotrain DLC + Coronation Scot DLC (Steam) ----> že samo zaradi tega se splača :))

Trenutna cena za vse to je 6,30$ oz. 4,80€
http://www.indiegala.com

Whoa, danes sem prvič odšpilal rundo Natural Selection 2 kot commander in čeprav so se na začetku pizdili čez mene zakaj ne delam kar bi moral, sem jih okurcal nazaj, da nekje pač moraš začet (ker practice je totalno gnil, ena mapa samo z boti) in da naj mi svetujejo oz naj povejo kaj rabijo. Pol pa je šlo in smo zmagal :) Ful fun zadeva.

Zdej pa si moram omislit slušalke z mikrofonom, da bom lahko komuniciral z marinci. Je zadeva po svoje kar zanimiva, ko se igra kot strategija ampak upravljaš pravi folk in ne Ai. Kar da nek svojevrstni pečat in feeling. Ampak brez mikrofona je kar težko, naslednjo rundo je bil en drug commander in nas je glasovno usmerjal in je šlo 100x lepše.

RejZoR je izjavil:

čeprav so se na začetku pizdili čez mene zakaj ne delam kar bi moral

Bwhaha, moj razlog zakaj ne igram teamskih in co-op multiplayer stvari xD

Če so ti taki špili všeč, ti priporočam Nuclear Dawn - nek mix med Red Alert 2 in C&C Renegade.

Sej pol sem jim reku, da naj mi povejo kaj rabijo pa bom zrihtal. In ko sem, pol so pa utihnili. Prej so pa skoz votal, da bi me odstavili, pa se zajebaval, da sem afk pa ne vem kaj še vse. Killing Floor je isto co-op pa kej tazga nisem nikoli srečal, razen kadar folku dopoveduješ da kot Level 0 al pa 1 ne more bit na Hell on Earth serverjih pa tega nočejo razumet. Drugače pa se je vedno dalo vse pogovorit al pa dat nasvete.

Jerry000 ::

težko je igrat nekaj organizirano in lepo če pa igrajo mulci, najstniki kateri so itq oh in sploh v igri...ko jih pa uprašaš za nasvete pa itq utihnejo kr nimajo pojma...sam da se zgovarjajo nate pa so veseli. Tko je z donšno generacijo. Usi so za en drek...sam oni so dobri...and that is a true story

Kenpachi ::

+ varjanta vsak boljsi od mene je cheater, vsak slabsi od mene je pa noob. Na internetu so pa vsi fagi, to je jasno :D
Zaraki Kenpachi.

Še ena zmaga :) Očitno bom raje komandiral naokoli, ker mi gre očitno bolje to kot pa neposrednos treljanje. Razen če furam Exo mech-a. That i do like :) Chaingun in neomejeno streliva woohoo. Samo enga, da me šrafa moram met sabo pa vse pada naokoli...

Kenpachi je izjavil:

+ varjanta vsak boljsi od mene je cheater, vsak slabsi od mene je pa noob. Na internetu so pa vsi fagi, to je jasno :D

točn to, sam krajše povedano:) + to da je 99% teh igralcel "spalo" z tvojo/mojo mamo :)

Dr_M ::

A online multiplayer se se spila? Tko na splosno mislim...

opeter ::

Nisem vzel nič. Edino kar sem hotel nabaviti je bil Alien Breed Trilogy, samo sem potem razmišljal, da bo čez čas še itak cenejše.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zdaj sem še porabil zadnjih 10€ od trading card profita in od nekega rusa za 6 tf2 keyov vzel:

Command & Conquer: Red Alert 3
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Command & Conquer 4: Tiberium Twilight

Upajmo, da so vsaj malo podobni Red Alert 2. Ko bi se le kdaj v prihodnosti C&C: The First Decade oz. vsaj RA2 + Yuri's Revenge pojavili na Steamu...

dottor ::

Meni je bil Red Alert 3 ušeč :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

sajko33 ::

Konkretni Squarenixovi deali.
http://www.greenmangaming.com/massive-s...

Vsi so steam aktivacija.
Še moj referral link: http://www.greenmangaming.com/?gmgr=xag...
Če kdo nima accounta in ima namen kupit. Če kupiš vsaj za 2 dolarja, dobiš 2 dolarja na account Če se registreraš prek referral linka seveda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sajko33 ()

GMT7 je izjavil:

BTW, v ozadju tipkam mail na support, amapk bolj računam na slo-tech "support". ;)

Steam support je "beyond comprehension". Trading forum so uspeli aktivirati po skoraj enem tednu.

Ravno primerno, da več ali manj vsi kuponi propadejo.

Imam še tri za par ur, če kdo rabi naj se javi na ZS, dam takoj. :D

66% OFF Sins of a Solar Empire: Rebellion
    50% OFF Defender's Quest: Valley of the Forgotten
    50% OFF Killing Floor

jaz samo še jutri, kako hudiča šenkam nekomu te kupone?

66% SEROIUS SAM HD THE FIRST ENCOUNTER
66% HAMILTON'S GREAT ADVENTURE
66% DEFENDER'S QUEST: VALLEY OF THE FORGOTTEN

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

http://www.humblebundle.com/

1$:
- Saints Row: The Third
- Saints Row 2
- Risen 2: Dark Waters
- Sacred 2: Gold Edition

Več od povprečja (trenutno 4,40$):
- vse zgornje
- Dead Island: Game of the Year Edition
- Saints Row: The Third - The Full Package (vsi SR3 DLC-ji)

25$ ali več:
- vse zgornje
- Dead Island: Riptide

Edit: Vsi 1$ špili so v enem keyu; average tudi mislim, da ima samo en key.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Denny_ ()

je dead island sploh dobr? Slišm ful kritik da ni igra kar bi mogla bit...pa da nima nobene povezave z trailerjem kar mi je škoda

tale humble w00t w00t.

dottor ::

Kupu paket za 1$ :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

super da že imam DEAD ISLAND GOTY + SR THE THIRD FULL COMPLETE.

kako naj dam 1$? pustim default?

1st key for - Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2, and Saints Row: The Third - IMAM....

KAKO NAREDIM DA NEKOMU ŠENKAM SR THE THIRD?

2nd key - for Dead Island GOTY and Saints Row: The Third - The Full Package - OBOJE IMAM

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

nastavi tako:

ne moreš, ker ni posameznih keyev

a kurc hehe.

sajko33 ::

Najbolši bundle do sedaj. Nisem imel nobenega špila. Tko da je blo instant BTA:)
Tole naj bi dodali še v pack v naslednjih dneh. http://steamdb.info/sub/29407/#section_...

Guzzy ::

deadisland riptide je ful fun, sploh ce s kom igraš.

kmetek ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Nekam drago se mi zdi ...

Rogue Warrior npr. dobiš pri zavviju za 3,75 € (poštnina je še vedno brezplačna). Sicer igra ni vredna niti toliko, a vseeno. Če hočeš 4-5 ur brezumnega streljanja in pokončanja sovražnika z Rambo nožem ... se splača preizkusiti.

bi se splačalo uzet quake pack (q1, q2, q3)? Malo me mika k je sam 7€

Če jih boš ziher igral, potem ja. Da pa kopičiš igre, pa nima smisla.

sej to je uprašanje:). Quake2 pa 3 mi je iz otroštva, zato bi rad kupil

Trupl0 ::

raje pejt na youtube gledat gameplay video ;)
If you are going through Hell, keep going !

Zakaj? Preberi moj post:)

««
83 / 245
»»