» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
61 / 245
»»

kmetek ::

L4D 2 3,49€
4 pack 10,49€ je kdo za skupni nakup?

wooted ::

4 pack je 30eur

medenko ::

ja dopoldne je bil ceneje.

RejZoR ::

Eh kurc, sem vzel Skyrim. Itaq mam dopust pa bom mal pobijal beštje :) Sam da ne bo zdej v jebenem flash dealu za -60%, ker pol bom pa znoru...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

BALAST ::

Bethesda si zasluži veliko nagrado za Skyrim, sploh ker ima polno podporo z ljudskimi modi in nosi odlično zgodbo.

Čestitke za nakup Rejzor. ;)
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

fireX88 ::

flbroker je izjavil:

sploh ne igram iger pa sem zapravil 60€ po tamalem haha, joj joj popusti :)

jst sm zaenkrat na 20€, ampak vseeno, te popusti :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

še MICROSOFT ima popuste

Great games at great prices

_Denny_ ::

Mi je uspel en lušen deal:

Metro 2033 kupil za 1.3€ (Amazon 9.99$ THQ Pack) -> GTA 4 EFLC -> Rage Retail koda (tip je dal 30€ za to)

Včasih se splača počakati in vztrajati...kaki teden nazaj so mi ponujali samo 1€ špile in sem še celo mislil sprejeti
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Bor H ::

Kul :)
Mene je napalil Hotline Miami ampak se nekak ne morm spravt so jo kupt pr 50% off. Če sm za isti denar dubu Rage..

Jerry000 ::

Js pa se držim in nisem še nič nabavil:P. Me pa je mikal Mass Effect 2, Skyrim in Max Bolečina. Sam nebi rad tok zapravil, mogoče si kero za božič prvošm:)

Zaenkrat samo Skyrim in LA Noire. Čakam če bo še kej pametnega na flash deals...

Ma jebeni bedaki klinčevi, morjo vedno zjebat FOV in je očitno prekleto pretežko dat v PC verzijo po defaultu 90 stopinjski FOV. Kako zaboga spremniš proosebni pogled na 90 stopinj!? Sem že gledal en tutorial, vnesel v skyrim.ini in v igri se ni spremenilo popolnoma nič. Še vedno tunelski pogled za popizdit.

RejZoR je izjavil:

Ma jebeni bedaki klinčevi, morjo vedno zjebat FOV in je očitno prekleto pretežko dat v PC verzijo po defaultu 90 stopinjski FOV. Kako zaboga spremniš proosebni pogled na 90 stopinj!? Sem že gledal en tutorial, vnesel v skyrim.ini in v igri se ni spremenilo popolnoma nič. Še vedno tunelski pogled za popizdit.

odpti konzolo s tipko levo od 1 in vpiši FOV 90...nažalost boš moral to vpisati pri vsakem loadu igre.

SasoS ::

Ocrs Must Die 2, pa Quantum Conundrum, odlično, se plača malo počakat :D

Fantje TL2 je na steamu daily. Je kdo za 4 pack?

Še neki me zanima...če mi TL prvi del ni bil všeč, mislte da mi bo TL2 ušeč glede na to da praujo da je drugačen? Nisem mel rad enke ker je bila dolgočasna...use je blo isto

sej to ne moreš verjeti

Batman AC GOTY edition ?4.99

not available in your region. lahko kdo kupi preko uk proxy vpn itd?

Dr_M ::

Najdi nekoga, ki ti bo giftal, drugace ne gre.

kmetek je izjavil:

sej to ne moreš verjeti

Batman AC GOTY edition ?4.99

not available in your region. lahko kdo kupi preko uk proxy vpn itd?

Če najdeš povej plis, bi mogoče js tut uzeu:)

fehtam na ocuk forumu pa nihče ne jebe :(

DOOM_er ::

kdo za TL2 4pack?
Robots will steal your job. But that's OK

kmetek je izjavil:

fehtam na ocuk forumu pa nihče ne jebe :(

mogoče probaš na reddit? ali pa js napišem tja če češ

Drugače pa me zanima če bi kdo nabavil 4 TL2 pack :). pride ceneje

PARTyZAN ::

A pri plačilu s paysafe kodo tudi vedo kje je bila kupljena? Če se komu da stestirat naj pove, če deluje :).

Sem probal 99% možnosti plačil in nažalost niti ena ne dela. PSC napiše wrong currency, če jo uporabiš na bilokaterem ne-€ Steam storu. Edina možnost, ki bi mogoče delovala je ruski Steam + Webmoney, samo mi še do zdaj ni uspelo najti nobenega traderja, ki bi prodal 5€ WMR brez 20€ provizije.

broken sword trilogy 1,19€ lol.

Se da dobiti še ceneje, ker je bil v Indie Gala 9 bundlu. Nekako škoda, da se dobre igre zaradi tega razvrednotijo...

_Denny_ je izjavil:

Sem probal 99% možnosti plačil in nažalost niti ena ne dela. PSC napiše wrong currency, če jo uporabiš na bilokaterem ne-€ Steam storu. Edina možnost, ki bi mogoče delovala je ruski Steam + Webmoney, samo mi še do zdaj ni uspelo najti nobenega traderja, ki bi prodal 5€ WMR brez 20€ provizije.

Se pravi, da če imam paysafe naložen in grem nekam drugam v EU, lahko kupim brez komplikacij? Oz. enako z VPNji (ki so baje prepovedani).

V teoriji bi naj delovalo, v praksi pa ne vem, ker sem probal samo angleški, ameriški, ukrajinski in ruski Steam. Bi pa priporočal, da za take stvari odpreš novi Steam račun iz želene države oz. vpn-ja, ker se ti na glavnem lahko kar hitro zgodi purchase block ("There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.").

Sej ne bom tega počel, čeprov me res živcira da Arkham City in Bulletstorm ne mormo kupt. No ja, sej je dost drugih iger na volji.

kaj res ni nobenega da ga TL2 mika o_O?

Machete ::

Ne. Maks Pejn je bil dobr buy. Precej hitro gagneš že na medium, če se preveč zajebavaš. Drugače pa način zgodbice lepo pelje, sicer ni noben presežek, sam vseeno dobro narejeno vse skupaj.

DOOM_er ::

Dejte se nastet v smislu +1 za tl2
Robots will steal your job. But that's OK

kaj je to TL2?

torchlight 2

Pariah ::

Arkham City GOTY(75% off) in Bulletstorm(50% off), dve igri, ki bi jih rad imel na steam, pa ne gre. Prekleti region lock...
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|

Ja sorry ker sm v kratici napisu. Torej zanima me kdo je za 4x Torchlight 2 pack. Ker če računaš pride na vsakega okoli 7EUR, kar je še ceneje kot zdajšnja cena

Pariah je izjavil:

Arkham City GOTY(75% off) in Bulletstorm(50% off), dve igri, ki bi jih rad imel na steam, pa ne gre. Prekleti region lock...

Maš možnost na kakm forumu prosit da kdo nabavi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

dottor ::

Enko sem ravno danes dobil na steamgifts, tako da se da kej zmenit še za dvojko :)

Primoz78 ::

A Dishonored je vredna 22,5$? Greenmangaming jo majo za -50% pa se 25% koda za popust deluje....

LP
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Sam nevem...zna kdo svetovat, Torchlight enka mi je bila nekoliko dolgočasna, ušeč mi je grafika in stil ampak gameplay in štorija pa ni za zdržat...nisem obrnil ker me je minilo na sredi igre.
Je Torchlight 2 kaj drugačen?

oo7 ::

Primoz78 je izjavil:

A Dishonored je vredna 22,5$? Greenmangaming jo majo za -50% pa se 25% koda za popust deluje....

LP

Men je super igra.Jaz sem jo preigral že 2x.Kupil sem jo pa za polno ceno pa mi ni niti najmanj žal.

ru7 ::

Dishonored se splača na Gamefly, je 15 funtov. Na prejšni strani je Rejzor (HVALA!!!) nalimal dodatno kodo za extra 20% off. S tem te pride cca 14-15€. Itak dobiš kodo, ki se aktivira na steamu :)

Good Guy ::

joj nč uporabnega dons

Dejansko res. Sem pa učiraj ubodu Mirror's Edge, Deus EX Human Revolution. Danes sem pa malo za dušo si uzel GRID in pa RACE Injection že ki dobiš cel paket RACE iger in DLCjev) :)

Kaj res ni nobenga za Torchlight 2 :)? Sm pričakoval večji odziv:P. kaka je pa kej po vašm mnenju igra Castle Crashers? Vredna denarja?

Jaz bi bil za, če nas je že dovolj :)

yuhu dobil BATMANA :)

so face nekatere na oc.uk forumu hehe.

mam pa še za enega možnost dobiti, samo hitro email od steama!

Your total charge:

?5.40 GBP
(equal to €6.96 EUR)

w000t w00t w00t :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

fireX88 ::

the witcher 1&2.. skup 10€..je pametno?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

director's cut?

ej kmetek na kerm forumu si to pisal? Boš povedal če je AC bolši kot AA:)

Meni osebno ni, sicer sem igral samo base špil brez DLCjev. Mislim da so malenkost preveč razširl in izgubil tisti čar koncentriranega zapora v AA. Ni pa slab špil.
««
61 / 245
»»