» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
163 / 245
»»

Jerry000 ::

me vseeno dodaš na steam? se bom pa jutri joinal takoj ob 6h :)

Snackbarru ::

Nene, ne dodajam na steam, sem vase zaprt avtist ki cele dneve igra Gothic 1 in nočem da kdo vidi moj game progress.
Mhm, takoj ob 6. Tukaj štejejo stotinke, če bi reku sekunde bi reku preveč.
Takoj ko so objavili sobo sem vpisal kodo in stisnil enter. Prišel sem šele v drugo (47020). Tisti twitch stream in hitri prsti -> Miljoni v sobah.
Trenutno smo na 2,139,040

Killermode ::

Danes jih je že ene par skupin prebil 10,000,000 kulkr gledam

matic492 ::

Je kakšen drug razlog da se mi gre za high level razen merjenje e-penisa lol :D
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Ne

K, ker vse ker nardim je da se joinam game in pustim da mi samo laufa. Sm pa bil level 1300+ če se ne motim

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Trololololol ::

matic492 je izjavil:

Ni nobenega razloga. Prizadeti osebki goljufajo, ker vedo za sebe, da s svojimi sposobnostmi niso sposobni priti tako daleč. Ko pa v kateri drugi igri kdo goljufa, pa so sami največje žrtve.
Zafuranci pač.

dr.Akula ::

Trololololol je izjavil:

matic492 je izjavil:

Ni nobenega razloga. Prizadeti osebki goljufajo, ker vedo za sebe, da s svojimi sposobnostmi niso sposobni priti tako daleč. Ko pa v kateri drugi igri kdo goljufa, pa so sami največje žrtve.
Zafuranci pač.

Imaš pa močna mnenja o tako nedolžni zadevi. Kdor v tej igri uporablja auto-klik skripte, s tem nobenemu ne škodi, samo sobi v kateri je viša level hitreje kot bi se le-ta višal sicer. Nekako primerljivo z nekom, ki uporablja chete v single player igri, kjer tudi ne vidim problema. Dočim če nekdo cheata v katerikoli MP igri (wall hacks, aimbots...), s tem sebi daje nepravično prednost pred drugimi.
ni podatka

S tem da se z kliki tudi odpirajo dodatni bonusi in popusti za neke igre k jih nihče noče met :P

Izgleda da bom danes tudi jaz prebil mejo 100 milijonov.

Za vse ki se pritožujete nad našim "napredkom" in "goljufanjem":
Igro so dodelovali po odzivu javnosti. Developerji so videli da se je par sposobnih uporabnikov potrudilo in naredilo skripte, s katerimi lahko vsak siromak doseže velike številke, če mu je le to v interesu.
Prav nič manj ni vreden tisti, ki je prišel do levela 2500 kot tisti ki je prišel do stotih milijonov. Če že kaj vidim, je to zavidljivost, češ "oh, shekat si mogu da te ma tvoja waifu bolj rada, kajne autist-chan".
Pojdite spat.

Snackbarru je izjavil:

Izgleda da bom danes tudi jaz prebil mejo 100 milijonov.

Za vse ki se pritožujete nad našim "napredkom" in "goljufanjem":
Igro so dodelovali po odzivu javnosti. Developerji so videli da se je par sposobnih uporabnikov potrudilo in naredilo skripte, s katerimi lahko vsak siromak doseže velike številke, če mu je le to v interesu.
Prav nič manj ni vreden tisti, ki je prišel do levela 2500 kot tisti ki je prišel do stotih milijonov. Če že kaj vidim, je to zavidljivost, češ "oh, shekat si mogu da te ma tvoja waifu bolj rada, kajne autist-chan".
Pojdite spat.

Tole leti name. Daj ti malo potalaj te reference, kjer razvijalci podpirajo auto klikerje! No, daj, da vidimo.
Res zanimivo, kaj vse ljudje izkoristijo za izgovor.
In ne, ni to nič podobno SP igri, je kar lepo MP.

Skript kidiji niso ravno sposobni ljudje ali drugače tako imenovani kvazi hekerji in krekerji.

Zgodovina sprememb…

Foušija ne pozna meja :) @Kek'c

Saj ne gre za autoclickerje. No ja, je šlo, preden so predstavili wormhole.
Igra autoclickerje samodejno kaznuje če imaš več kot 23 klikov na sekundo (zlato ti ponastavi na 0)
Izgovor? Za kaj? Za "goljufanje"? Lahko kontaktiraš odgovornega za summer monster game in ga vprašaš če je skriptanje dovoljeno : http://steamcommunity.com/id/drunkenf00...

Zavist ti kar prekipeva, igro enačiš s kompetitivno viabilno (vsaj tako razumem tvoje razumevanje SP in MP).

Lahko si prebereš subreddit in boš že našel kakšno lepo referenco ;)
http://www.reddit.com/r/steammonstergame

Lonsarg ::

Dobro do ročno čekiran waitlisto na isthereadeal.com, ker so zgleda preobremenjeni strežniki in ne pošiljajo vseh mailov za notificatione:)

Postanju Googlovih linkov in njega različic ni ravno kredibilen vir trditev. Pravtako nek random profil ni nekaj, s čimer se mi splača čas zapravljati.
In kaj ima veze, če igra ni tekmovalno usmerjena? (Čeprav je, glede na to, da si merite dolžino e-peniso z višino levela) A zaradi tega lahko uporabljaš skripte, da pridobiš prednost pred drugimi?

Kekc dej se mal umir no! Prav nobenem tukaj ne škodujejo s temi skriptami...skripte v MP igrah je pa druga kjer škodujejo sebi in drugim. Pol se pa pizdiš nad monster game haha :D

suhi ::

Eni mate resne probleme sami s sabo :D Kek'c, upam, da v RL nisi isto zatežen zaradi malenkosti kot tukaj.

Seljak ::

Če je to največja težava človeštva potem imamo hud problem.

Ne, eni imate dvojna merila. Ce jih imate samo na internetu, pol ok, ampak dvomim.
Zdaj, ali mislite svoje osebno prepucavanje umakniti oz. ga podpreti z ustreznimi argumenti ali pa si boste prebrali pogoje s katerimi ste se strinjali, ko ste ustvarili racun na Steamu.
le kdo bi razumel casual gamerje...
let t3h flame war begin

aja, pa referencam se nekaj na veliko izogibate. A ste res tako bedni, da se morate spravljati na osebno raven, ko vam zmanjka besed ?

Zgodovina sprememb…

suhi ::

Sploh ni fora, da bi nam zmanjkalo besed, preprosto nam jih je škoda za take bedarije, ti pa tega očitno ne razumeš. Popolnoma vseeno mi je, če imaš 'prav' (al kaj bi sploh rad dokazal, saj mi niti ni prav jasno), ker je to zadeva povsem brez pomena in posledic tako za tiste, ki autoclickerje koristijo, kot tudi za tiste, ki jih ne. Tudi Valve je očitno takega mnenja, glede na to, da zaenkrat še ne talajo na veliko VAC banov zaradi tega.

Pa da se razumemo, jaz se s to igrico ukvarjam samo toliko, da jo zaženem, v isti minuti prodam obe kartici in čez 24 ur spet jovo na novo, nabijat level z nekimi skriptami mi še na kraj pameti ne pade. Če pa se komu ljubi s tem ukvarjat, pa tudi nimam nič proti. Če pa Valve začne vihtet banhammer zaradi tega se pa takoj posipam s pepelom.

level 416000 prekoračen :)
Haha valve je podprl vse to :) zato so pa tudi dodali badge za dosežen lvl 100,000,000 ker prej so rekli da je zadnji 10,000

O MY GOD Kekc dej se PROSIm umir. Gre predvsem za superiorno bedno igro katero ne dobiš ama NIČ. Ne izgubiš NIČ, ne pridobiš NIČ (ok karte dobiš). Scripta ti pomaga za pridobivanje denarja. To je za one ko jim je igra zanimiva, isti lvl, iste karte vse lahko dobiš tudi ti z 0 truda. Joinaš se room in pustiš, denar boš dobival, upgrejdal ne boš in boš na istem kot oni z skripto. No oni z skripto bo samo več denarja imel da bo upgrejdal lahko, na koncu bova na istem tko al tko. Zdej pa nehi že težit pa al uživaj ob igranju ali pa sploh ne. God damn no zarad ene boge igre pa tok sekiranja, jesus -.-

Ne gre se za to "bedno igro".
Gre se
Ne, eni imate dvojna merila. Ce jih imate samo na internetu, pol ok, ampak dvomim.
.
Potem taki osebki priletijo še v druge igre in imajo ista merila. Goljufam, češ nobenemu ne škodujem. Goljufa nekdo drugi, privežite svinjo in jo živo skurite na grmadi.
Sicer se pa nekam dosti zanimaš za
superiorno bedno igro katero ne dobiš ama NIČ. Ne izgubiš NIČ, ne pridobiš NIČ (ok karte dobiš

amacar ::

Zaradi lame cookieclickerja se kregate :))

Kek'c prosim naredi vsem uslugo in se izklopi iz interneta. Hvala :)

http://steamcommunity.com/id/sloaton/ba... Hahah :D Če ne druga se splača zato da vidiš kaj se na koncu zgodi :D

oo7 ::

Chivalry medieval warfare -90% 1,69 Eur na Steamu

Zgleda kot kakšen Call of Duty v srednjem veku:)

Če ima kdo bi lahko odigrali kakšen multiplayer =)

Pa se splača vzet? Je dosti igralcev ali je bol prazno?

Jerry000 je izjavil:

Pa se splača vzet? Je dosti igralcev ali je bol prazno?

Piše, da jih je trenutno: 3,852 In-Game

Torej nekaj jih je =)

Jih je kar dosti :). Pa je fun špil? Mislim, se splača nabavit al raje prišparam ta drobiž :)?

Preigraj raje ostalih 200 iger ki jih imaš še nepreigranih, a kupljenih. Ni to igra, kjer pride casual gamer za par minutk v njo i začne vse pwnat. Če nimaš strastne želje, ne kupuj.

Jerry000 je izjavil:

Jih je kar dosti :). Pa je fun špil? Mislim, se splača nabavit al raje prišparam ta drobiž :)?

Jaz sem jo kupil komaj danes sem pa gledal gameplay na You tube in se mi zdi zanimivo.
Na Steamu ima tudi pod opis igre Very Positive
Drugače pa 1,69 eur za 3 leta staro igro res ni veliko:)

Bom pa sprobal čez kakšno uro, ko se mi igra naloži pa sporočim kakšna je.

McClane ::

Chivalry je zanimiva igra, sploh za ta denar. Je pa res treba vložiti nekaj časa, vendar tudi začetniku ponuja precej zabave..sploh ko letaš za nekom s sekiro v roki :) Se splača.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Trololololol je izjavil:

Preigraj raje ostalih 200 iger ki jih imaš še nepreigranih, a kupljenih. Ni to igra, kjer pride casual gamer za par minutk v njo i začne vse pwnat. Če nimaš strastne želje, ne kupuj.

Ne rabim pwnat, rabim samo fun :). Ampak ja, mam dost nepreigranih še. Strastne želje nimam, je le razmišlanje ker je toliko poceni :)

oo7 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Jaz sem jo kupil komaj danes sem pa gledal gameplay na You tube in se mi zdi zanimivo.
Na Steamu ima tudi pod opis igre Very Positive
Drugače pa 1,69 eur za 3 leta staro igro res ni veliko:)

Bom pa sprobal čez kakšno uro, ko se mi igra naloži pa sporočim kakšna je.

Super, sporoči prosim :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

opeter ::

Jerry000 je izjavil:

Ampak ja, mam dost nepreigranih še. Strastne želje nimam, je le razmišlanje ker je toliko poceni :)

Saj to je psihološka finta teh razprodaj. Večina ljudi sploh ne razmišlja, samo kupi, ker je zadeva en ali dva evra.
Potem pa čez čas ugotovi, da se je teh evrov nabralo za več stotakov, iger pa si nikoli ni niti prenesel, kaj šele igral. Stran vržen denar.

:D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sem probal in je kar težka igra =)

Je podobna igri Call of duty samo, da imaš sekire, meče, ščite lokostrele...
Pri tej igri boj lahko traja če je 1 na 1 če te pa obkolijo ali dobiš še nega igralca za hrbet si hitro mrtev =)
Tudi za začetnike je dobro poskrbljeno, ker imaš v loži označeno z zeleno barvo to pomeni, da v tistih sobah igrajo samo igralci do 15 levela.

Imaš pa 4 različne razrede lokostrelci, ki so hitri in brez ščita, potem meč in ščit, vitez in težki vitez, kjer imaš težek oklep in veliko orožje ampak si zaradi tega tudi zelo počasen.

Serverjev je veliko in polovica jih je bila non stop polnih.

Mislim, da za 1,68 eur je to zelo dober nakup =)

BorutK-73 ::

Samo MP? Sem že skoraj nabavil pa grem pogledat če ima mogoče karte in vidim multy player only.;(

Trololololol je izjavil:

Kdo še pa ima čas za igrat igre, važna je kolekcija.:)

Zgodovina sprememb…

opeter je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Ampak ja, mam dost nepreigranih še. Strastne želje nimam, je le razmišlanje ker je toliko poceni :)

Saj to je psihološka finta teh razprodaj. Večina ljudi sploh ne razmišlja, samo kupi, ker je zadeva en ali dva evra.
Potem pa čez čas ugotovi, da se je teh evrov nabralo za več stotakov, iger pa si nikoli ni niti prenesel, kaj šele igral. Stran vržen denar.

:D

Fora je da js to dobr vem...ampak vseeno nasedem :D

oo7 je izjavil:

Sem probal in je kar težka igra =)

Je podobna igri Call of duty samo, da imaš sekire, meče, ščite lokostrele...
Pri tej igri boj lahko traja če je 1 na 1 če te pa obkolijo ali dobiš še nega igralca za hrbet si hitro mrtev =)
Tudi za začetnike je dobro poskrbljeno, ker imaš v loži označeno z zeleno barvo to pomeni, da v tistih sobah igrajo samo igralci do 15 levela.

Imaš pa 4 različne razrede lokostrelci, ki so hitri in brez ščita, potem meč in ščit, vitez in težki vitez, kjer imaš težek oklep in veliko orožje ampak si zaradi tega tudi zelo počasen.

Serverjev je veliko in polovica jih je bila non stop polnih.

Mislim, da za 1,68 eur je to zelo dober nakup =)

Super, hvala ti za info :). Sem se odločil da ne bom nabavil, mam tko CSGO za MP zaenkrat in sem zelo navdušen :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Jerry000 je izjavil:

Fora je da js to dobr vem...ampak vseeno nasedem :D

Moraš biti močan :)

Pol pa maš take:

http://www.playstationgang.com/steam-sa...

Steam Sale Logic

Whenever Steam has a sale two things happen, you look for any reason at all to purchase a Steam game. We understand, you can’t resist the sweat deals when you’re getting games for up to 80% off the retail price, the next stage doesn’t really make sense but we all do it.. We don’t play the games we purchase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Seljak ::

Jaz kupujem samo tiste naslove,ki jih nato zares igram.

Seljak je izjavil:

Potem si pa eden izmed redkih :D

No js tut večinom kar kupim igram, problem je da imam 200+ iger zato ker so humble bundel in bundlestars.net ter podobni tako poceni da kupim cel bundle za 1 samo igrco, dobim jih pa 10, potem pa 1 igram 9 pa ne. Na salu pa večino kar kupim tud igram.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Seljak je izjavil:

Jaz tudi =)

tko nekak gre steam sale ja :D

Še eno vprašanje glede Steam kartic.

Torej lahko jih prodam ali spremenim v Gems.
Če spremeniš kartice v Gems kaj pomeni če narediš Create Booster Pack in kaj pomeni Pack Gems into a sack?

Hvala

Ang3lo ::

Ne kartic spreminjat v geme, ker dobiš zelo malo ven - v geme je bolje pretvarjati ozadja in emoticone. Ko imaš 1000 gemov jih lahko spremeniš v 1 vrečo, ki jo lahko nekomu daš ali prodaš naprej, to pa je tudi edina funkcija te vreče. Booster pack lahko odpreš in vsebuje 3 naključne kartice za določeno igro.

BorutK-73 ::

GOG free games - Obstoječi naročniki že imate nekaj iger:
http://www.gog.com/games##sort=bestsell...

Ang3lo je izjavil:

Ne kartic spreminjat v geme, ker dobiš zelo malo ven - v geme je bolje pretvarjati ozadja in emoticone. Ko imaš 1000 gemov jih lahko spremeniš v 1 vrečo, ki jo lahko nekomu daš ali prodaš naprej, to pa je tudi edina funkcija te vreče. Booster pack lahko odpreš in vsebuje 3 naključne kartice za določeno igro.

Hvala za pojasnilo =)

Se še kdo spomni koliko denarja je bila nova igra za PC, ko so bili še tolarji?

Zmajc ::

7000-9900 sit pozneje so jih podražili pa so ble 9-11k. S tem da si takrat dobil veliko kartonasto škatlo, z manualom ipd. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Ja, tam okoli enega Cankarja.
««
163 / 245
»»