» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
156 / 245
»»

suhi ::

To se je na Redditu vedelo že par ur po objavi prvotnega bundla prejšnji teden, ker je EA Korea po pomoti leaknil bonus BTA igre.

m0f0x ::

Kako vam uspe naročiti preko Nuuvem?

prenasalec ::

Če ti piše, da ne moreš dati v košarico, si naloži Hola in nastavi državo na Brazilijo.

Pridem do košarice (s Hola), ko pa naredim checkout pa javi error.

Jerry000 ::

Hola addon is the answer :)

Imam Hola addon v Chrome.

Na ta Error page me vrže.

https://secure.nuuvem.com.br/login/redi...

slikaj raje. Na hola moraš nastaviti na brazilijo. Pogooglaj, set up hola on brasil al pa kej tazga

Če ne gre Brazilija si nastavi Argentino. BRA tudi meni ni šla, ARG pa brez problema.

Argentina pali. Hvala. Kako bi pridobil še dodatnih 20% off za Witcherja 3 :) Bo kaj narobe, če pošljem na njihov mail v angleškem jeziku screenshot iz GOG accounta, da si lastim oba dela?

Na Nuuvem sem 99% prepričan, da ti ne bodo dali še dodatno popusta, ker imaš na GOG že igre.

connel ::

Brazilija dela bp, samo en trik je, da ti dela. Narediš account, loginaš, daš igro/e v košarico in unblocker vklopiš šele ob plačilu.

Če pa piše:
Os f?s da série v?o se dar muito bem
Tem TW1 ou TW2? Compre Wild Hunt por R$84,90 (15% de desconto)
Tem os dois jogos? Compre Wild Hunt por R$79,90 (20% de desconto)
Mande um e-mail para suporte@nuuvem.com.br para ganhar seu desconto extra!

na kratko: pisat bi moral na support... če bi vedel portugalsko :)

connel je izjavil:

Brazilija dela bp, samo en trik je, da ti dela. Narediš account, loginaš, daš igro/e v košarico in unblocker vklopiš šele ob plačilu.

Igre ne moreš dat v košarico brez vklopljenega unblockerja, to je tudi vsa fora, zakaj ga sploh uporabljamo :D

m0f0x je izjavil:

Če pa piše:

Če pa tako piše ...
Drugače pa čisto dobro govorijo angleško. Jaz sem jim že dvakrat pisal ;) Odgovorijo pa po parih dneh.

connel ::

@suhi, whatever, meni in ostalim dela na ta način. Ravno sprobal, še enkrat, Mortal combat X in dela. Sta sicer dva trika, pri enih igraš vklopiš vpn čisto na koncu pred plačilom, pri drugih pa po vpisu v profil. Nekaterih iger pač ne moreš kupiti brez brazilskega IP-ja. Hence trik s switchanjem. In ja, nekatere igre lahko čisto brez problema daš v košarico s slovenskim IP-jem.

Mortal Kombat X se da čist normalno kupit tudi s slovenskim IP-jem, torej ne vem zakaj bi tukaj čaral z brazilskim/argentinskim. Govoril sem le in samo o igrah, ki jih ne moreš dat v košarico, torej o tistih, katerim je Nuuvem omejil nakupovanje na južnoameriško regijo.

Furbo ::

Za nečaka sem si namesti Half Life 2 in mi je steam že 2x pred zagonom DLjal update zanj, a se ta stara reč resno še updejta ali v čem je fora? (ne gre za steam updejte, ampak prav pravi da dlja neke HL2 updejte)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

stalker ::

2 meseca nazaj sem si ga namestil brez komplikacij. Knof install, meče dol par ur in takoj pognal. Provaj izključit samodejne posodobitve igre.

dr.Akula ::

Za Half Life 2 je dugeče zunaj samostojen update. Če imaš HL2 v svoji knjižnjici, lahko daš to dol. Ima izboljšano grafiko (osvetljevanje, senčenje) in odpravi buge.

ni podatka

prenasalec je izjavil:

m0f0x je izjavil:

Če pa piše:

Če pa tako piše ...
Drugače pa čisto dobro govorijo angleško. Jaz sem jim že dvakrat pisal ;) Odgovorijo pa po parih dneh.

Sem napisal v angleščini, poslal zraven sreenshot od GOG accounta, kjer je razvidno, da si lastim prva dela. Silvio mi je zelo lepo odgovoril in dal kupon za dodaten 20% popust.

We are glad to know that you chose to pre order The Witcher 3: Wild Hunt on Nuuvem! =)

Thank you for sending the screenshot. We have already approved your pre-order discount.

Please, see below your promo code to save 20% on The Witcher 3 Pre-order.

Promo Code: :D - samo za enkratno uporabo

To use this code, just add The Witcher 3: Wild Hunt to the cart, insert the code on CUPOM DE DESCONTO box and click on APLICAR button.

Just a reminder that The Wticher 3 is GOG version, so you'll not be able to redeem the GOG key on other platforms, neither on Steam.

The GOG key will be available on Nuuvem account along the week prior to the release date.

If we may help you with something else, feel free to contact us.

Atenciosamente,

Silvio

Pozitivno presenečen 8-)

dr.Akula je izjavil:

Za Half Life 2 je dugeče zunaj samostojen update. Če imaš HL2 v svoji knjižnjici, lahko daš to dol. Ima izboljšano grafiko (osvetljevanje, senčenje) in odpravi buge.

Kul, hvala.

ahac ::

Introducing New Ways to Support Workshop Creators

Steam je začel prodajat mode (zaenkrat samo za Skyrim): "avtor" moda dobi 25% denarja, Valve 75% (čeprav verjetno da del tega naprej publisherju).

"Avtor" je v narekovajih, ker ni garancije, da je seller res avtor.

edit:
In potem imaš že takoj take primere:
http://www.destructoid.com/the-first-pa...
Valve mu je reku, da je OK, če prodaja mod, ki vsebuje delo drugega avtorja...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Echbart ::

To kar se tiče prodaje modov je katastrofa!

Hvala bogu je skrbink nexus portala na strani neplačljivih modov
http://forums.nexusmods.com/index.php?/...

BorutK-73 ::

To je pa en velik minus za steam. Podpiram da moderji dobivajo plačilo, ampak da si pa steam vzame 3/4 denarja je pa nesramnost.
RIP steam workshop.

ahac ::

Plačljivi modi sami po sebi niti niso problem. Nekateri modi nastajajo več let, popolnoma spremenijo igro ali pa dodajo več contenta kot uradni DLC. DotA je bila mod, Counter-Strike je bil mod. Če bi prodajal take stvari bi bilo OK.

Ampak tole je pa totalno zgrešeno.
Prodaja se lahko karkoli: meč za par EUR, ukradeni modi, itd.
Nobene garancije ni, da bo mod deloval, da je avtor res avtor, ...
Modi so lahko med sabo nekompatibilni. Včasih rabiš enega, da ti drugi dela. Kaj, ko si kupil drugega, prvega pa ne? Sicer lahko refundaš v 24 urah, ampak velikokrat to ni dovolj.
Če pa že gre za dober mod, ki bi bil vreden nakupa, pa Valve in Bethesda vzameta 75%...

Steam forums: I am a modder. Valve, charging for mods is a bad idea. Very bad

BoycottSteamWorkshop skupina na Steamu

Video od TotalBuiscuita na to temo:
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

SimplyMiha ::

But but Gaben needs food! :| (75% od vsakega prodanega moda gre v njegov žep)

Žal bo pohlep preglasil vse te ugovore.

Tr0n ::

Saj prav, da gre. So postavili celotno infrastrukturo in ves sistem, ki je avtomatiziran. Ostale zadeve pa bodo ze porihtali scasoma.

Milijoni profitov tvojo izjavo postavljajo v dokaj ironično luč.

In vsak milijon so si zasluzili tako, da so v Steam vlozili 14-15 let developmenta in milijarde dolarjev, ki ga sedaj uporablja cca. 125 milijonov uporabnikov.

A zdaj bi pa naj kr manj sluzili, samo zato, ker imajo profit? Not how capitalism works. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Ni panike, prosti trg bo odločil. Vam rečem, da se bodo zdaj pojavljale alternativne platforme, pa GoG pripravlja svoj Galaxy...

Dr_M ::

Ponavadi si prodajalci uzamejo 20-30%, kle pa kar 75%. Pa se slab nadzor nad vsem skupaj.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ni panike, prosti trg bo odločil. Vam rečem, da se bodo zdaj pojavljale alternativne platforme, pa GoG pripravlja svoj Galaxy...

Exactly. Ce je mod predrag ali ni kvaliteten, ga noben ne bo kupil ali ga bo kupil drugje. Pa tudi %, ki ga Valve pobere, se zna se spremenit.

Bolj kot denarna plat, bo zanimiva pravna in razne copyright zadeve. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

def0r ::

Dr_M je izjavil:

Ponavadi si prodajalci uzamejo 20-30%, kle pa kar 75%. Pa se slab nadzor nad vsem skupaj.

Najbrz najvecji cunk vzame publisher igre same in ne Steam.

L1nK ::

Kakšen cunk? Res upam v uspeh galaxija, upam da bo platforma zaživela v polnem in da modeli pokažejo korporacijam, kaj je do userja prijazna politika.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Zgodovina sprememb…

• spremenil: L1nK ()

def0r ::

L1nK je izjavil:

Kakšen cunk? Res upam v uspeh galaxija, upam da bo platforma zaživela v polnem in da modeli pokažejo korporacijam, kaj je do userja prijazna politika.

Sry chunk sem mislil oz. zalogaj :P

Joj kako jamrate, pa kaj če se vzame 75%? Bolje 25% od ogromne trgovine ki je Steam, kot pa 100% od ničle dosedaj.

V bistvu so ti procenti taki: 30% cene vzame Valve, ta pa dopusti avtorjem igre (ne moda), da se ta odloči, kolikšen procent bodo še oni pobrali. Razvijalci Skyrima so se odločili, da bodo vzeli 45% cene moda. Tako to skupaj znaša 75%, avtorju moda pa ostane 25%.

Nekaj me zanima. Če vzamem to na Humble bundle: https://www.humblebundle.com/store/p/ca...
Kaj potem dobim zraven tudi carmageddon 1, 2 in TDR2000? Ker na humble nič ne piše, na steamu pa piše da zraven dobiš še te špile

Pomoje da jih na Humblu ne dobiš. Počakaj še malo do Summer sala, gotovo bo takrat tudi na Steamu znižan.

Dr_M ::

Jerry000 je izjavil:

Nekaj me zanima. Če vzamem to na Humble bundle: https://www.humblebundle.com/store/p/ca...
Kaj potem dobim zraven tudi carmageddon 1, 2 in TDR2000? Ker na humble nič ne piše, na steamu pa piše da zraven dobiš še te špile

Dobis zraven se 1,2 in tdr2000. Sem vceraj nabavil.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Dr_M je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Dobis zraven se 1,2 in tdr2000. Sem vceraj nabavil.

Super, hvala za info:)

GabrieLeo ::

Steamgiftcard v zameno za 25 različnih klikov ponuja gift kartico, bi kdo želel teamwork?
[odstranjen link]
Ps.: Ali je to sploh resnično? Stran se mi zdi dokaj legitimna, a ne verjamem čisto temu. Ve kdo več?

Zgodovina sprememb…

Trololololol ::

Uporabi Proxy.
Je pa en klik k večjemu vreden tja do par centov.
Zaključek potegni sam.

Sem že posumil med pisanjem objave, ampak glede na to da mi manjka še 4 klike, grem vseeno do konca, da vidim kaj bo napisalo

Stran, ki tako posnema Steamovo uradno, nima nič dobrega za hrbtom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GabrieLeo ()

Kaj si pa mislil, da ti bo nekdo za 25 klikov dal 50$ :)

BorutK-73 ::

Free Bomber Defense Pacific steam key:
https://www.indiegala.com/store
scroll down

GabrieLeo je izjavil:

Sem že posumil med pisanjem objave, ampak glede na to da mi manjka še 4 klike, grem vseeno do konca, da vidim kaj bo napisalo

poročaj potem :)

Jerry000 je izjavil:

GabrieLeo je izjavil:

poročaj potem :)

2 posta zgoraj sem objavil rezultat
««
156 / 245
»»