Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

Mcsin ::

bajsibajsi ::
Baje je ta L4D2 cenzuriran. Kdo ve kaj o tem? Jaz imam v gift inventoriju L2D4, ki sem jo kupil ze kaksno leto nazaj. Je tista popolnoma enaka tej free?

BorutK-73 ::
Malo pozen odgovor na vso to L4D2 sranje...če komu ne uspe priti do free kopije, lahko proba enega izmed teh linkov:
steam://rungameid/550
steam://install/550
Danes zgleda ne bo nič z glasovanjem pa še compa ne upam restartati, ker se potem ziher ne bom mogel vpisati v Steam
@prenasalec: da, 16.08.2010 - datum, ko sem si ustvaril Steam račun in dokončno nehal s piratiziranjem :P
hvala - uspelo vsaj to.
nasvet ostalim, večkrat probajte.

Halfdead987 ::
Meh ni treba večkrat probat,sam delat mora.
Jaz sem šel po stopinjah.. Prvo odprl steam,potem searchal,potem našel,potem dal install
Pač vse z razmikom 5min
Jaz sem šel po stopinjah.. Prvo odprl steam,potem searchal,potem našel,potem dal install
Pač vse z razmikom 5min
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()

dottor ::
Meni niti trgovine ne odpre, da bi si lahko malo ogledal kaj se kej prodaja in po kaki ceni...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

BorutK-73 ::

_Denny_ ::
Prav lepo darilo za božič in novo leto - dobil sem Batman Arkham Origins nvidia key za 8€ (5 tf2 keyev) pa je ostalo še samo 0,50€ v walletu :P
btw še komu crasha nova beta, če je online v Steam chatu? Mi gre prav na živce, ko mi v sredini tradanja stvar pade, potem pa drugi osebki mislijo, da sem scammer...chat v stable verziji mi dela ok, a mi potem SR4 in nekaj drugih iger iz main menuja crasha na namizje.
btw še komu crasha nova beta, če je online v Steam chatu? Mi gre prav na živce, ko mi v sredini tradanja stvar pade, potem pa drugi osebki mislijo, da sem scammer...chat v stable verziji mi dela ok, a mi potem SR4 in nekaj drugih iger iz main menuja crasha na namizje.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

suhi ::
Na Amazonu je igra po enaki ceni, a v dolarjih, kar na koncu znese dobre 4 evre. Pa še $5 kredita dobite za izbrane igre v januarski akciji. Tako da v tem primeru ni nobenega razloga, da bi pogrešali Steam.

MATiCEK ::
L4D2 se je spremenil v hordo n00bov (okol 131k folka trenutno), ki nažigajo. Baje je totalna beda zdaj igrat proti prej.

prenasalec ::
Prišel je Humble Weekly Bundle: Penny Arcade!
Steam ključi se na srečo dobijo na 1$ stopnji, ne na BTA
1$:
- On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One
- On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two
- Penny Arcade Volume 1: Attack of the Bacon Robots Penny Arcade Volume 1: Attack of the Bacon Robots (strip, ni za Steam)
6$:
- Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3
- Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4
- Penny Arcade Volume 2: Epic Legends of the Magic Sword Kings (strip, ni za Steam)
Igre se mi glede na trailerje zdijo precej dobre, imam pa eno vprašanje. V nekih giveawayih se je lahko dobilo PA'sOtR-SPoD 3, ki mi ga je uspelo dobiti. Nisem še zagnal te igre, zato ne vem: ali se mora te igre igrati po vrsti ali je vsak del samostojen? Če ni, mi tretji del nič ne koristi in bi moral kupiti tale bundle.
Steam ključi se na srečo dobijo na 1$ stopnji, ne na BTA

1$:
- On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One
- On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two
- Penny Arcade Volume 1: Attack of the Bacon Robots Penny Arcade Volume 1: Attack of the Bacon Robots (strip, ni za Steam)
6$:
- Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3
- Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4
- Penny Arcade Volume 2: Epic Legends of the Magic Sword Kings (strip, ni za Steam)
Igre se mi glede na trailerje zdijo precej dobre, imam pa eno vprašanje. V nekih giveawayih se je lahko dobilo PA'sOtR-SPoD 3, ki mi ga je uspelo dobiti. Nisem še zagnal te igre, zato ne vem: ali se mora te igre igrati po vrsti ali je vsak del samostojen? Če ni, mi tretji del nič ne koristi in bi moral kupiti tale bundle.

Zmajc ::

prenasalec je izjavil:
Za prvi in drugi del ne vem, tretji in četrti pa nimata razen characterov nič skupnega; so tudi različni stili - prva 2 sta nekakšni arkadi, 3 in 4 pa sta 2D JRPG (starejši Final Fantasy in Pokemoni).
Če te stripi ne zanimajo, priporočam, da nabaviš $1 tier, četrti del pa si vzameš na Steamu za 2,49€ in tako prihraniš 1,15€.
Ne dela .... "on-line codes are only available to US customers"
Seveda dela, vpiši si nek ameriški naslov (npr. od Googleplexa), ime+priimek in št. kreditne kartice pa imej pravo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Denny_ ()

prenasalec je izjavil:
Za prvi in drugi del ne vem, tretji in četrti pa nimata razen characterov nič skupnega; so tudi različni stili - prva 2 sta nekakšni arkadi, 3 in 4 pa sta 2D JRPG (starejši Final Fantasy in Pokemoni).
Če te stripi ne zanimajo, priporočam, da nabaviš $1 tier, četrti del pa si vzameš na Steamu za 2,49€ in tako prihraniš 1,15€.
Ne dela .... "on-line codes are only available to US customers"
Seveda dela, vpiši si nek ameriški naslov (npr. od Googleplexa), ime+priimek in št. kreditne kartice pa imej pravo...
Haha pa res, na to niti nisem pomislil, kupljeno. :D

MATiCEK ::
L4D2 se je spremenil v hordo n00bov (okol 131k folka trenutno), ki nažigajo. Baje je totalna beda zdaj igrat proti prej.
Jebi ga je pač 90% igralcev ki igre še niso igrali.
Ja jebiga ga, jaz sem pa pač napisal ker frendi, ki to igro redno igrajo zdaj jočejo. Sam je ne igram.

Klemzz ::
Ja stari mi grejo tele izjave, noob gor noob dol, na žiuce... Usak je enkrat novinc v igri.

Kenpachi ::
A ni to dejansko dobra stvar, da obstaja dotok novih igralcev?
Mislim, razumem, da ti gre na živce, ker verjetno izgubiš rundo ali dve, al pa je malo kaosa v igri, sam... Nekje morajo začet...
Mislim, razumem, da ti gre na živce, ker verjetno izgubiš rundo ali dve, al pa je malo kaosa v igri, sam... Nekje morajo začet...
Zaraki Kenpachi.

Jerry000 ::
A ni to dejansko dobra stvar, da obstaja dotok novih igralcev?
Pusti, ne razumejo tega

kriko1 ::
Problem je ker gredo direkt igrati online brez da bi poznali osnovna pravila.
In ja pač ni užitka če skupina ne posluša kaj sugeriraš z tauntsi ter vsak beži nekam po svoje.
Drugače mi je kul če je not kdo nov, kateri se dejansko uči in nekaj trudi. Ravno zaradi tega igram vsako toliko z neznanci. Pa še čar je ko se dobijo skupaj dobri tuji igralci.
In ja pač ni užitka če skupina ne posluša kaj sugeriraš z tauntsi ter vsak beži nekam po svoje.
Drugače mi je kul če je not kdo nov, kateri se dejansko uči in nekaj trudi. Ravno zaradi tega igram vsako toliko z neznanci. Pa še čar je ko se dobijo skupaj dobri tuji igralci.

Mipe ::
Hja, razvijajo posebej za take igralce. Call of Duty audience pa to. Ker jih je največ. Zanima jih samo keš!

Problem je ker gredo direkt igrati online brez da bi poznali osnovna pravila.
Problem je da je igra sama nastavljena da to ti kot campaign po inštalaciji po defaultu ponuja direkt multiplayer campaign in ne offline solo campaign.

To je tudi res!
Mogoče je ravno zato da si steam nabija statistiko igranosti - za božjo voljo bi lahko spremenili ali pa ti prvič ponudili offline ali pa training opcijo.
Mogoče je ravno zato da si steam nabija statistiko igranosti - za božjo voljo bi lahko spremenili ali pa ti prvič ponudili offline ali pa training opcijo.

Ma mogoče kdo kaj odveč kart da bi mi podaril:)? Potreboval bi karte #2, #3, #7, #9, #10. Če kdo podari bom zelo vesel:)

matic492 ::
To je tudi res!
Mah daj no, povej mi kaj pa it narediš ko dobiš novo igrco? Itak da greš najprej online oz. če ti mogoče ne 90% ljudi pa. Jaz sem imel pri BF3 200 ur odigranih preden sem sploh zagnal singleplayer. Samo okej, BF ima nek osnoven princip igranja, ki je že od BF2 in da obvladam nov BF rabim par ur igranja.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

dottor ::
Jaz pri igrah vedno najprej SP šele pol MP če ga igra ima. Če ima igra co-op način pa obvezno s kolegi ob poznih večernih /jutranjih urah nabijat. Tako nekako igramo Borderlands enko, ampak žal lahko samo 4 playerji na 1x igrajo, nas pa je 8

Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|

Folk...vi pozablate pomen iger. Igre so za zabavo, pa al igraš SP al pa MP. Vsak se zabava po svoje pa al je dober al pa ne.
By the way, ma kdo karte za podarit:)?
By the way, ma kdo karte za podarit:)?

Mah daj no, povej mi kaj pa it narediš ko dobiš novo igrco? Itak da greš najprej online oz. če ti mogoče ne 90% ljudi pa.
Single player / offline. Kaj ostali počnejo me ne zanima :)
Igro še vedno igram tudi na javnih sejah, niti se ne preveč pritožujem - ampak bi bilo bolje če bi si vsak prej pogledal vsaj osnovno mehaniko igre.

Sem verjetno en izmed redkih, ki igra MP-only igre samo lokalno z boti:
Team Fortress 2 - 377h
CS:S - 31h
CS:GO - 27h
L4D2 - 24h
Guardians of Middle-earth (dota klon) - 23h
CS 1.6 - 21h
Awesomenauts - 16.6h
...
Enkrat pred leti sem za par minut probal Enemy Territory, namesto pomoči in nasvetov dobil tono kletvic in žaljivk (večinoma zaradi gprs-ovega 300ms pinga), po tej lepi izkušnji pa se nisem nikoli več dotaknil bilokaterega MP-ja. Se bo verjetno zgodilo isto s 3/4 teh L4D2 "noobov", ki so/bodo dobili podobno dobrodošlico.
Probaj Trading Card Exchange bota:
http://www.steamcardexchange.net/index....
CT bot guide
Še ga nisem uporabljal, je pa baje ok.
Team Fortress 2 - 377h
CS:S - 31h
CS:GO - 27h
L4D2 - 24h
Guardians of Middle-earth (dota klon) - 23h
CS 1.6 - 21h
Awesomenauts - 16.6h
...
Enkrat pred leti sem za par minut probal Enemy Territory, namesto pomoči in nasvetov dobil tono kletvic in žaljivk (večinoma zaradi gprs-ovega 300ms pinga), po tej lepi izkušnji pa se nisem nikoli več dotaknil bilokaterega MP-ja. Se bo verjetno zgodilo isto s 3/4 teh L4D2 "noobov", ki so/bodo dobili podobno dobrodošlico.
prenasalec je izjavil:
Jaz imam pa dve odveč #6, pa bi jih menjal za eno od teh: #2, #5, #7, #9, #10
Probaj Trading Card Exchange bota:
http://www.steamcardexchange.net/index....
CT bot guide
Še ga nisem uporabljal, je pa baje ok.

Dr_M ::
MP nisem igral ze odkar Action Quake 2 pri nas ni vec aktualen. Verjetno se mi je zameril MP zaradi CS in cheaterjev. Tko da zame obstaja samo SP, ostalo me ne zanima.
No, edini novejsi spil, ki sem ga spilal online je Alien Swarm.a
No, edini novejsi spil, ki sem ga spilal online je Alien Swarm.a

Nekaj novega:
GetLoadedGo Dec 2013 - 2 igri za 12€:
BioShock Infinite
Borderlands 2
Doom 3 BFG
Fallout 3: GOTY
Hitman Absolution: Professional Edition
Painkiller Hell & Damnation Collector's Edition
Shadow Warrior
Sleeping Dogs
Sniper Elite V2: High Command Edition
Speedball 2 HD
The Bureau: XCOM Declassified
The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY
The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Deluxe
Tomb Raider
Warhammer 40K: Dawn Of War 2
Warhammer 40K: Dawn Of War 2: Chaos Rising
Warhammer 40K: Dawn Of War 2: Retribution
Warhammer 40K: Space Marine
Me ima, da bi vzel XCOM in Shadow Warrior, potem pa se spomnim, da še niti nisem probal AAA iger, ki sem jih kupil lani istega časa. Too many games, too little time...sploh, če imaš poleg 697 iger v backlogu še 300 filmov in 20 5+ sezonskih serij z 1h epizodami
Fun fact: Bioshock kupon mi je bil vzrok za upgrade iz 6870 na 7xxx + samo zaradi Tomb Raider kupona sem za isto ceno namesto 7950 vzel 7870XT (7950 je imela Crysis 3 + Bioshock Infinite). Zakon špila.
BioShock Infinite
Borderlands 2
Doom 3 BFG
Shadow Warrior
Sleeping Dogs
Speedball 2 HD
Tomb Raider
Me ima, da bi vzel XCOM in Shadow Warrior, potem pa se spomnim, da še niti nisem probal AAA iger, ki sem jih kupil lani istega časa. Too many games, too little time...sploh, če imaš poleg 697 iger v backlogu še 300 filmov in 20 5+ sezonskih serij z 1h epizodami

Fun fact: Bioshock kupon mi je bil vzrok za upgrade iz 6870 na 7xxx + samo zaradi Tomb Raider kupona sem za isto ceno namesto 7950 vzel 7870XT (7950 je imela Crysis 3 + Bioshock Infinite). Zakon špila.

Nekaj novega:
BioShock Infinite
Borderlands 2
Doom 3 BFG
Shadow Warrior
Sleeping Dogs
Speedball 2 HD
Tomb Raider
Joj ne, pa ravno sem rekel evo, konec nakupovanja na steamu. Zdej mi pa vržejo ta deal:(

Zanimivo koliko od vas jih preferira SP. Sam kupujem prakticno samo MP igre... sicer tudi te cedalje redkeje.

Bor H ::
Meni je pa zanimivo koliko ljudi prefera MP, kjer ti lahko ljudje pokvarijo igro...stvar okusa :)

XIIT ::
Ena super stran, na kateri najdete najnižje cene iger (pregleduje 21 različnih spletnih trgovin) IsThereAnyDeal
Cene iger med drugim preverja v naslednjih trgovinah: Steam, Amazon.com, GOG, Originu, Nuuvem, Humble Store, GreenManGaming
Na tej strani lahko vidite zgodovino cen za posamezne igre, možno pa si je tudi nastaviti da ti pošlje email, ko v kakšni trgovini cena iger pade pod vrednost, ki jo določite.
BTW: kolikor sem opazil, večina iger ki je znižana na steamu je čez kakšen dan na voljo tudi na amazonu, po še nižji ceni
Cene iger med drugim preverja v naslednjih trgovinah: Steam, Amazon.com, GOG, Originu, Nuuvem, Humble Store, GreenManGaming
Na tej strani lahko vidite zgodovino cen za posamezne igre, možno pa si je tudi nastaviti da ti pošlje email, ko v kakšni trgovini cena iger pade pod vrednost, ki jo določite.
BTW: kolikor sem opazil, večina iger ki je znižana na steamu je čez kakšen dan na voljo tudi na amazonu, po še nižji ceni

dr.Akula ::
Hitman: Absolution je na ameriškem Amazonu 3,6 €, napram 5€ na Steamu.
Eno vprašanje glede Hitman dlc packa na Steamu; zakaj je cena različna, vsebina packa pa ista?
Pa še eno vprašanje za tiste, ki ste že igrali; a se ta orožja že v igri in jih dobim z igranjem ali so ekskluzivno DLC?
Eno vprašanje glede Hitman dlc packa na Steamu; zakaj je cena različna, vsebina packa pa ista?
Pa še eno vprašanje za tiste, ki ste že igrali; a se ta orožja že v igri in jih dobim z igranjem ali so ekskluzivno DLC?
ni podatka

No ja, ne bi bilo prvič, da je pack dražji od posameznih stvari...so zgleda dali drugačen procent popusta.
Za orožja pa ti naj pove kdo, ki je že igral (sicer dvomim, da je dandanes kaj free)
Za orožja pa ti naj pove kdo, ki je že igral (sicer dvomim, da je dandanes kaj free)

eric_cartman ::
Tole je res stvar okusa.. Meni osebno še noben MP ni pokvaril igre, čeprav sem vedno najprej obrnil špil na SP.

Bor H ::
No pač, SP bo več ali manj potekal kot so si zamislili programerji, MP je pa vedno odvisen od ostalih igralcev in je ubistvu samo kompleksen peskovnik. Stvar okusa.