» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
86 / 245
»»

matejm1994 ::

dr.Akula je izjavil:

matejm1994 je izjavil:

Hmm, torej, sedaj ko sem kupil... če pridejo nove igre gor, a jih dobim tudi jaz, ali bom mogel ponovno?

Dobiš samodejno.

Najlepša hvala :)

prenasalec ::

_Denny_ je izjavil:

Baje bi naj drugi teden dodali:
- Red Alert 3 Uprising
- Bulletstorm
- Medal of Honor: Airborne
- Dead Space 2

Za RA3 Uprising standalone dlc mi je malo nelogično, ker stvar ni tako zanimiva brez predznanja iz RA3

Na SteamDB mi igro Bulletstorm najde, ko pa germ na Steam, mi te igre ne najde. Potem sem na SteamDB-ju našel link do Store Pagea, na katerem piše:

An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region

Kaj to zame pomeni? (Bom sploh lahko igral/vnovčil igro, če res pride na HB?)

dottor ::

Tudi Dirt 3 je unavaible in your region, pa če si dobu key zraven grafične si ga lahko aktiviral. Pač igra s ene prodaja v naši regiji, če dobiš key ga lahko aktiviraš in igraš igro.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

OK, hvala :)

TehDucky ::

Ves vesel kupim bundle, da bi lahko moji naštimal Simseke in pol ko se že vse zlowda pa napiše, da ma setup en error in vsega boga problemov.
Sprobu 10 različnih stvari, kako se tega losat in nč ne dela, sem dal reinštalirat, pa mi ni shranilo inštala (čeprav sem ga v originu obkljukal), poleg tega pa še dol vleče tako čudno, da prvo lowda kakšnih 15min, potem pa kaže, da download hitrost je še, čas pa MB downloadani pa se ne premikajo.
Nato rabim preko task managerja ugasnit origin in na novo dat lowdat naprej, drugače se ne premakne nič več. In to je že v prve delalo, čeprav sem nekako rekel, bomo potrpeli... Eh ta origin...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TehDucky ()

fireX88 ::

TehDucky je izjavil:

Ves vesel kupim bundle, da bi lahko moji naštimal Simseke in pol ko se že vse zlowda pa napiše, da ma setup en error in vsega boga problemov.
Sprobu 10 različnih stvari, kako se tega losat in nč ne dela, sem dal reinštalirat, pa mi ni shranilo inštala (čeprav sem ga v originu obkljukal), poleg tega pa še dol vleče tako čudno, da prvo lowda kakšnih 15min, potem pa kaže, da download hitrost je še, čas pa MB downloadani pa se ne premikajo.
Nato rabim preko task managerja ugasnit origin in na novo dat lowdat naprej, drugače se ne premakne nič več. In to je že v prve delalo, čeprav sem nekako rekel, bomo potrpeli... Eh ta origin...

jp, iste probleme imam tudi jaz..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Magic1 ::

Po moje so preobremenjeni, saj so potalal na humblebundle vsaj šest miljonov kosov8-)
Magic

TehDucky ::

fireX88 je izjavil:

TehDucky je izjavil:

jp, iste probleme imam tudi jaz..

Sem zrihtal, v registrih poiskal vse kar ima Sims3 kjerkoli napisano, glede downloada pa sem šel na to stran pa naredil po njegovih navodilih http://answers.ea.com/t5/Origin/Downloa...

(končnica mora biti .ini in ne .txt (pri meni ni kazalo končnic in je bilo .ini.txt xD)

matic492 ::

Magic1 je izjavil:

Po moje so preobremenjeni, saj so potalal na humblebundle vsaj šest miljonov kosov8-)

No, no bundletov je trenutno nekje 1,2 miljona prodanih :D
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

matic492 je izjavil:

Magic1 je izjavil:

No, no bundletov je trenutno nekje 1,2 miljona prodanih :D

Že, ampak vsak, ki je kupil ta bundle je dobil vsaj šest iger (ali osem), kar skupaj nanese že več kot šest milijonov kosov iger :)

connel ::

To številko moraš podvojit, za vsako igro razen dead space 3 dobiš dva ključa :)

connel je izjavil:

To številko moraš podvojit, za vsako igro razen dead space 3 dobiš dva ključa :)

...tako, da za 0,79€ ali 1$ dobiš 11 iger, oz. key-jev :))
temu se reče radodarnost :D

Ni jim hudega, glede na to, da bodo imeli za vsaj 6mil$ odbitka pri davkih.
Magic

izi12 ::

Imam vprašanje, imam call of duty modern warfare 3 inštaliran na enem računalniku pod enim steam accountom, ali je to naroe, če ga inštaliram še na drugem? istočasno nebi igral call of duty na obeh računalnikih.

oo7 ::

Lahko inštaliraš samo mislim, da ne bo delalo, ker koda velja samo za 1 steam račun.

izi12 ::

Aha, najlepša hvala.

izi12 je izjavil:

Imam vprašanje, imam call of duty modern warfare 3 inštaliran na enem računalniku pod enim steam accountom, ali je to naroe, če ga inštaliram še na drugem? istočasno nebi igral call of duty na obeh računalnikih.

če je isti steam acc potem mislim, da nebo nič narobe in igra bi morala delovati. samo steam-a na obeh pcjih nesmeta biti hkrati prižgana.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

AaBoy ::

Dobil boš kodo na tvoj email, s katerim si se prijavil na steam, in potem boš vnesel le to in boš lahko inštaliral. Kot je povedal fireX88 igrati ne moreš hkrati.

igro že ima...

Jerry000 ::

izi12 je izjavil:

Lahko...js mam portal 2 inštaliran na 3 PC-jih in lepo dela...seveda z istim acc in iram samo na enem PC

AaBoy ::

fireX88 je izjavil:

igro že ima...

Jaz sem dobil kodo s katero sem potrdil, da sem enak uporabnik in ne za igro.

aja to si mislu. Jp, to pa dobiš!

kmetek ::

fak kupim tale humble hehe.

MATiCEK ::

Vse Gothic igre 75% off na steamu.

BIOSHOCK INFINITE

12 funtov

Bor H ::

Se mi sam zdi al cel kup popustov v zadnjem tednu ali dveh sploh ne objavijo med novicami?

preveč je vsega.

novice pa prazne....

Poglejte te biznismane8-):

ta je pa sploh heroj:
Magic

Magic1 je izjavil:

Poglejte te biznismane8-):

ta je pa sploh heroj:

Hahaha, to pa je optimizem ko usi poznajo ta bundle...a oni biseri grejo to na tehničen forum prodajat xD hahaha

Vedno se najde nekdo ki pol nasede...

iPiky ::

Origin ima Gamescom sale.. do 70% off =)

ORIGIN se nekam trudi :)

doesn´t make me wet:), nvem zakaj me origin odvrača...

ahac ::

Men napiše "visit the new origin store", kliknem gor in me redirecta nazaj na "visit the new origin store"... 8-O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

miteq ::

ahac je izjavil:

Men napiše "visit the new origin store", kliknem gor in me redirecta nazaj na "visit the new origin store"... 8-O

Isto. Morda bodo še zrihtali...

Če greš na nek tip iger (shooters, action, ..) so sicer še vedno zlistani spodaj tako, da kupit se jih vseeno da.

Jerry000 je izjavil:

pa so se kar popravili, tudi klient ni več tako zanič.

kmetek je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

pa so se kar popravili, tudi klient ni več tako zanič.

pa ja sam...mam steam, ne rabm še 1000 drugih clientu:). Mam raj na enem špile gor pa je to to.

jaz mam še uplay :P

Kdaj bojo na bundlu dodali dodatne igre? Ni ponavadi po prvem tednu?

kmetek je izjavil:

jaz mam še uplay :P

Uh ne to je že preveč zame:), že origin nebi imel če nebi kupil BF3...pa pol še ta bundle prišel z dead space 3...pa te prisilijo da inštaliraš nažalost:P

SlimDeluxe ::

In kaj te moti, imaš premalo HDD prostora za oba? Dodaten program onesnaži sterilnost sistema?
Če pustimo fanatizem in kompulzivno urejenost na stran, kakšni so tehnični razlogi da je Origin slabši od Steama? :) Oz. zakaj je karkoli narobe če imaš Steam, Origin, Uplay, Desura...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Zgodovina sprememb…

... in po novem še battle.net client od Blizzarda. :P

Preden je EA imel Origin so mnoge njihove igre imele login v igri sami, DLC so prodajal po različnih koncih, itd. Zdaj je to vse poenoteno in bolj enostavno kot prej.
Enako je z battle.net clientom (ki ni obvezen) in WoW, Diablo 3 ter Starcraft 2. Ko ga inštaliraš, nadomesti klasičen launcher od igre, pa še login v vsaki igri ni več potreben.
Jaz vidim dost več prednosti kot slabosti. Jasno pa, da EA in Blizzard ne bosta šla na Steamworks in vezala svoje igre na Steam.

UPlay je totalno konfuzen, ga imam zarad Assassins Creeda (kupljen prek Steama pa se un layer uštuli), prisežem da mi ni ratal aktivirat DLCjev in imajo kr neke glupe fore z nagradami (igraš igro, za achievements dobiš točke, ki jih pol preliješ v neke wallpaperje, skine itd.). Origin se je pa že X-krat dokazal kot totalno nezanesljiv, preprosto odpove, kar je pa itak značilnost EA serverjev.

imajo kr neke glupe fore z nagradami

Sorry, ampak te fore so velik manj glupe kot Steam trading cards.

Origin se je pa že X-krat dokazal kot totalno nezanesljiv, preprosto odpove, kar je pa itak značilnost EA serverjev.

Kako odpove? A tko kot je Steam "odpovedal" čisto vsak dan, ko je prišel gor nov summer sale?

BALAST ::

Naj omenim da ima Steam do 26.8 še vedno 75% promocijo na Total War serijo. Se splača, poleg so pa priložili še Viking:Battle of Asgard, ki ni ravno strateška Total War igra. Za Shogun2 se splača še kupit dodatna kampanja Rise of the Samurai ter Blood Pack za bolj krvave bitke, ker razvijalec ni smel ponudit krvi po licenci PEGI16, ki je rating minimalne starosti igralcev.

Opa še to, Forge je od sedaj Free2Play, kar je tudi dobra novica, saj je prej bila cenjena 16€ na Steam !
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

SlimDeluxe je izjavil:

In kaj te moti, imaš premalo HDD prostora za oba? Dodaten program onesnaži sterilnost sistema?
Če pustimo fanatizem in kompulzivno urejenost na stran, kakšni so tehnični razlogi da je Origin slabši od Steama? :) Oz. zakaj je karkoli narobe če imaš Steam, Origin, Uplay, Desura...

HDD mam se prevec, pac ne maram 100 programu za igre met. Itq vecina mojih iger je na steamu, na originu ne kupujem. Nvem sm pac clovek k mam rad vse na enem mestu kar se tice iger...ne da mam za vsako igro drug client:). Desure sploh nimam, origin mam zarad bf3, pa zdej je se dead space 3 se znajdu gor...steam je pa glavni in primarni kjer kupukem

ahac: trading cards nimajo nobenega vpliva na igro, pri RUSE lahko recimo odkleneš Super Pershing tank, za Assassins Creed Revelations imaš pa med drugim:
-Adds 3 Brotherhood Weapons and awards a Medicine Capacity Upgrade.
-Unlocks a new mission for each city in the Mediterranean Defense meta-game.
Dodali so torej neko meta igro v klient za zaganjanje iger, ki ima vpliv na te same igre. A ni čar digitalne distribucije enostavnost? Plačaš, downloadaš, igraš. Nimaš serijskih, nimaš CDjev po mizi itd. Še DLCje za Assassins Creed sem moral pretipkavat v špil (ki ne razume copy/paste), večina Steam iger DLCje registrira kar preko samega klienta. Ne vem, a sem prezahteven?
Glede Origin pa ni problem, da ti ne bi dovolil kupit ampak to, da recimo kupu ljudi, ki so prednaročil Simcity ga ni hotelo odklenit na dan izida, da ko se več kot 2 človeka na sekundo spravita kak špil aktivirat vseskupej pade itd. Takih stvari na Steamu ne pomnim, se jim sesuje kdaj trgovina ampak še nikoli me pa ni pustilo čakat za aktivacijo ali zagon igre, razen ko sem kupil Crysis in jim EA lep čas ni dobavil novih serijskih.
««
86 / 245
»»