Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

subby ::
eh, na izbiro smo mel force unleashed 2 ter jagged alliance in idioti so šli red faction xxx votat

RejZoR ::
Ker s Force Unleashed II ni bilo nič sem si pol kupil F3AR. Bolj kot ne zato, da imam sedaj celo kolekcijo. Zdej se moram samo enkrat spravit igrat zadevo od prvega dela, da povežem zgodbo zakaj se sploh gre v tem špilu.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

_Denny_ ::
Mene Summer Sale še vedno ni navdušil...sem do zdaj vzel samo Civ 3 Complete in Trine 2, bom pa še Mirrors Edge, če zmaga čez 15 min.
btw uporablja kdo SPAH? Moj profil
btw uporablja kdo SPAH? Moj profil
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Bor H ::
Ker s Force Unleashed II ni bilo nič sem si pol kupil F3AR. Bolj kot ne zato, da imam sedaj celo kolekcijo. Zdej se moram samo enkrat spravit igrat zadevo od prvega dela, da povežem zgodbo zakaj se sploh gre v tem špilu.
Preber si mal na Wikiju zadeve, kot se spomnim zgodba ni lih enotna v vseh delih/dodatkih, nekej so mutili s tem kdo ima pravice do imena in kdo ne..

Vseeno se kao povezuje zgodba kljub različnim pravicam in to.

Pesimist ::

Sriple Tix ::
Otroka igrata Brotherhood vsaj 1x tedensko online in do sedaj se nista pritozevala nad praznimi serverji.

Pesimist ::
Serverov tak ni ce je p2p, kar je teoreticno boljse za majsne grupe, ker te forca skupaj pa ceprav ce bi bilis erveri verjetno nebi joino 200ms servera. Zdaj pa si pac prisiljen ce drugega ne najde.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()

SlimDeluxe ::
Ahac, to je cool, ampak nekako sem upal, da bodo naredili neko Wine-like zadevo, da bodo vsi Windows naslovi že delali. Ampak tudi to je dobra novica, važno da se nekaj dela na tem.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

bajsibajsi ::
Dela zdaj, sam ne non stop. Ce kupim igro kot Gift, jo lahko potem sam igram ali moram nujno giftat naprej? Ker bi kaksno kupil kot gift, za katero nisem sure ce jo bom igral (npr. Crysis).
Kdo ve za kako dobro online multiplayer, single player me ne mikajo sploh.
Kdo ve za kako dobro online multiplayer, single player me ne mikajo sploh.

HighBane ::
lahko "gift" odpreš, zadnje čase jaz tako kupujem igre, ki ne vem, če jih bom igral (sem jih v preteklosti že parkrat preigral)

Jerry000 ::
GTA collection 7€...a must have...zame:P. Inventory mi ne dela. Še kdo ma take probleme?

dr.Akula ::
bajsibajsi je izjavil:
Ce kupim igro kot Gift, jo lahko potem sam igram ali moram nujno giftat naprej? Ker bi kaksno kupil kot gift, za katero nisem sure ce jo bom igral (npr. Crysis).
A ti sprašuješ, če lahko gift odpreš, ga igraš in potem še vedno giftaš ali če lahko igro kupiš kot gift in jo potem samo odpreš, če se odločiš da jo hočeš imeti zase?
ni podatka

Hm, to buy or not to buy the Duke... Vem da ni ne vem kaj ampak za 8,97 EUR se verjetno splača kot pack z vsemi dodatki.

bajsibajsi je izjavil:
Ce kupim igro kot Gift, jo lahko potem sam igram ali moram nujno giftat naprej? Ker bi kaksno kupil kot gift, za katero nisem sure ce jo bom igral (npr. Crysis).
A ti sprašuješ, če lahko gift odpreš, ga igraš in potem še vedno giftaš ali če lahko igro kupiš kot gift in jo potem samo odpreš, če se odločiš da jo hočeš imeti zase?
To zadnje sem mislil. :)

IvoJan ::
uff.. mislim da imam dovolj steam salea :) kupil crysis, crysis warhead, crysis 2, Metro 2033 in audiosurf za borih 18€ :)
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Madonca kako se ta k**c od Arme 2 se vedno drzi pri vrhu; folk kr kupuje pa kupuje za buggy DayZ DM fest.

dr.Akula ::
Samo za btw, ker sem videl že par postov na to temo tule: UFO Aftermath je free na greenmangaming.com (še 13 ur).
ni podatka

Na gmg sem jaz dobil arma II zastonj :3

def0r ::

Bananovec ::
DayZ je tako ali tako overhyped mod. Si zasluži kak drugi več pozornosti.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Verjetno bodo ob koncu o tem pisali na forumu. Jaz ti predlagam, da se cakas z ARMA2. Itak je samo 20% in pac izgubis tistih 5 evrov, v kolikor ne bo sla nizje.

DOOM_er ::
sej to, treba je stempirat kdaj se jo kupi za 20€ če ne drugega

Robots will steal your job. But that's OK

mene ful matrajo teli sale...vidiš špil k bi ga kupil ampak ne upaš k neveš kaj še pride...če pa kupim pa da pride pol bolši špil pa itq keša zmanka:D. Razmišlam o La.Noire:P in unreal 2k4

Meni pa skoraj ni za noben spil. Mogoce se staram. :) Single player mi sploh ni za igrati.. mal mi je skoda, da sem zamudil COD MW3. Ceprav sem po COD4 rekel, da ne grem naprej bi MW3 vseeno rad igral MP.

se ti ne splača MP igrat...če si cod4 igral potem lahko veš da je use isto...le da so malo orožij zamenal in map...za mape pa par novih pušk pa ni vredna toliko denarja. Ja...staramo se...zato pa toliko raje kupujem nostalgije, stare špile k mi je vredno dat usak cent...naprimer na GOG komaj čakam Carmageddon 1...bo 7€ ampak bi tut 10 dal zanj:)

Dr_M ::
Jest pa razmisljam, da bi uzel Stalkerja, ze zato, da dobim obcutek, kaksen je cernobil. A je spil uredu drugac?

sajko33 ::
Če nisi igral stalkerjov ti priporočam da odigraš vse dele. Obenem zraven inštaliraj še complete mod, ki izbolša grafiko, popravi buge in nasplošno naredi špil precej bolši.

Dr_M ::
Se pravi, se splaca za 8.44€ uzet (itak bi uzel cel pack)?
Pa Dead Space me tudi mal vlece, samo po slikah in filmih sodec, je kar malo prevec brutalen.
Pa Dead Space me tudi mal vlece, samo po slikah in filmih sodec, je kar malo prevec brutalen.

evo kupil se stalkerja complete pack in terrario... zdej je pa res dost :D

mam že od prej stalkerja prvi del...druge dele ne mislm kupovat ker je prvi del še najbolši...vsaj zame:)

mam že od prej stalkerja prvi del...druge dele ne mislm kupovat ker je prvi del še najbolši...vsaj zame:)
če je tebi prvi del najbolši še ne pomeni da sta druga dva slaba ;)

Bor H ::
Jst STALKERjev ne upam kupt, se mi zdijo predolgi :)
Mi je pa mal žal da sem Simcity zamudu dans ponoč, pa da včer ni bil Driver izglasovan.
Mi je pa mal žal da sem Simcity zamudu dans ponoč, pa da včer ni bil Driver izglasovan.

Machete ::
Here's what you save by buying this bundle 0,03€
stalker

nevem al bi vse tri al sam zadnjega
. Ne da mi je tolk škoda 5€ razlike za dva dodatna, sam nevem če bom kdaj sploh preigral vse tri Oo.. hmm
stalker

nevem al bi vse tri al sam zadnjega

BALAST ::
STALKER mi je poden od igre, nevem ali je bolj krivo vzdušje ali sama lesenost med gibanjem.
Bi pa priporočal Total War pack za 12,5€, ki je odlična zgodovinsko strateška serija iger.
Že samo TW: Empire in Napoleon sem preigral skupaj preko 200 ur.
Bi pa priporočal Total War pack za 12,5€, ki je odlična zgodovinsko strateška serija iger.
Že samo TW: Empire in Napoleon sem preigral skupaj preko 200 ur.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

če je tebi prvi del najbolši še ne pomeni da sta druga dva slaba ;)
Preber post prosim...napisal sem VSAJ ZAME. Kar pomeni da je to moje mišlenje in ne mišlenje splošne zadeve da če meni ni všeč je igra poden. Vse igr so odlične, razlikujejo se pa naši okusi in pogledi do iger. Podal sem svoje mnenje;)

1309976 ::
Stalker (kar cela serija) je, po mojem mnenju, definitivno ena izmed top (sandbox) iger na PCju, če ne kar sploh. Igraj jo na master stopnji. Je pa skoraj obvezna namestitev vsaj complete modov, ker bistveno popravijo izkušnjo igre - odpravijo nekaj bugov, izboljšajo grafiko, vendar bistveno ne posegajo v originalno zasnovo igre...medtem ko je oblivion lost mod, ki zasnovo spremeni in po mojem mnenju izkušnjo izboljša. Moraš pa tudi upoštevati, da je izvirnik (SoC) že kar star.
Če igre še nimaš, priporočam nakup kompleta, ker cena je res ugodna. Mogoče na hitro prej še pogledaš kak gameplay video in prebereš nekaj drugih mnenj na netu.
Lp
Če igre še nimaš, priporočam nakup kompleta, ker cena je res ugodna. Mogoče na hitro prej še pogledaš kak gameplay video in prebereš nekaj drugih mnenj na netu.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1309976 ()

Kam se tebi mudi? Ko sem Rejzorju pred dnevi potozil, da je meni nesmiselno kupovati 4736474364 iger, ki jih mogoce sploh ne bom nikoli igral, bi lahko dodal tudi taksen razlog. Ce nimas casa igrati oz. ne zelis dati del svojega (prostega) casu gamingu, preprosto ne igras (vseh/dolocenih iger). Sicer pa itak je single player, no rush needed... Jo pac igras 2 leti.. s krajsimi ali daljsimi premori. Jaz bi bil precej bolj zadovoljen, ce bi danasnje single player igre, ki bazirajo v glavnem na kasnejsem multiplayerju, trajale dlje. Da imas nekaj od igre tudi, ce igras samo offline. Kupi jo in uzivaj v njej, kadar imas cas ali kadar se ti pac doloceno igro igra. V skrajnem primeru, jo lahko tudi brises in reinstaliras, ce je problem prostor. :)
btw, a gre se komu na K, da polovica iger sloni na zombijih, mutantih, alienih...grrrr... Vidim kaksno (meni) tako kul igro, pa pogledam screenshote al pa movie in vedno neki stvori notri.
btw, a gre se komu na K, da polovica iger sloni na zombijih, mutantih, alienih...grrrr... Vidim kaksno (meni) tako kul igro, pa pogledam screenshote al pa movie in vedno neki stvori notri.