Forum » Kaj kupiti » AMD XP ali PIV
AMD XP ali PIV
Bluechriss ::
Kupujem računalnik. Ne vem ali naj izberem AMD Xp ali PIV. Na kateri plati bi se najbolje obnesla. Rad bi le stabilen sistem.
totimato ::
Osebno sem za AMDje. Kaj pa se tiče stabilnosti pa to:
brez overclockanja in na MSIjevi osnovni plošči. Sedaj imam tretjo MSIjevko in same dobre izkušnje - zadeva stoji, da bi lahko zidal na njej.
lp
totimato
brez overclockanja in na MSIjevi osnovni plošči. Sedaj imam tretjo MSIjevko in same dobre izkušnje - zadeva stoji, da bi lahko zidal na njej.
lp
totimato
Jux ::
Ce bi rad navijal in imel najhitrejso plato po testih vzami: MSI, EPOX - pazi da vzames z chipestom ki podpira DDR - KT266A.
Druga opcija pa je da vzames Elitegroup (ECS) K7S5A - chipset SIS735. Ta teden sem sestavu ze 3 sisteme z njo, tud sam jo mam doma in v win2k nimam se niti enga sesustja od kar jo uporabljam. Navijat ne bos mogel, ampak za razliko v ceni rajs kup boljsi procesor.
Druga opcija pa je da vzames Elitegroup (ECS) K7S5A - chipset SIS735. Ta teden sem sestavu ze 3 sisteme z njo, tud sam jo mam doma in v win2k nimam se niti enga sesustja od kar jo uporabljam. Navijat ne bos mogel, ampak za razliko v ceni rajs kup boljsi procesor.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C++ voice inputOddelek: Programiranje | 3059 (2592) | Isotropic |
» | Pomoč pri nakupu (CPU+MB)Oddelek: Kaj kupiti | 3231 (3143) | D3m |
» | Core I7 920, 3GB, GTX285...mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4721 (3710) | Galaxy |
» | Seveda 64 bit procesorOddelek: Kaj kupiti | 1793 (1261) | fahrenGONE |
» | kaj pravite na tole konfiguracijo??!?Oddelek: Kaj kupiti | 1533 (1309) | boštjan |