Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem installirati driverjev za graficno
Ne morem installirati driverjev za graficno
fireice ::
Zdravo!
Imam graficno Radeon 9600 pro.
Danes sem hotel menjati driverje. Najprej jih zbrisem z dodaj/odstrani programe. Nato sem uporabil Drivercleaner. Nato pa sem hotel installirati driverje.
Nakar mi javi napako: Napaka pri namestitvi iKernel.exe. The specified network name is no longer available.
Poskusil sem installirati se kake druge driverje (ta nove iz ATI, tiste ka sm jih dobe na CD-ju in Omega), pa je bilo povsod isto.
Ali mi lahko kdo pomaga?
hvala
Imam graficno Radeon 9600 pro.
Danes sem hotel menjati driverje. Najprej jih zbrisem z dodaj/odstrani programe. Nato sem uporabil Drivercleaner. Nato pa sem hotel installirati driverje.
Nakar mi javi napako: Napaka pri namestitvi iKernel.exe. The specified network name is no longer available.
Poskusil sem installirati se kake druge driverje (ta nove iz ATI, tiste ka sm jih dobe na CD-ju in Omega), pa je bilo povsod isto.
Ali mi lahko kdo pomaga?
hvala
Izi ::
Skoraj si upam trditi, da je problem v pokvarjenem InstallShield-u
Kako si ga lahko uničil mi sicer ni jasno ampak ljudem uspe pokvariti vsemogoče v Windows
Sklepam, ker je iKernel.exe InstallShield engine
Potrebna bo ponovna instalacija InstallShield-a
Probaj po teh navodilih:
http://consumer.installshield.com/kb.as...
Kako si ga lahko uničil mi sicer ni jasno ampak ljudem uspe pokvariti vsemogoče v Windows
Sklepam, ker je iKernel.exe InstallShield engine
Potrebna bo ponovna instalacija InstallShield-a
Probaj po teh navodilih:
http://consumer.installshield.com/kb.as...
farko ::
mislim da bo se našel kdo,ki bo znal opisati bolj podrobno.Jes vidim pri vama rešitev v obnovitvi sistema pa počakta kaj vam bodo svetovali.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Error 1607 Unable to install InstallShield Scripting runtimeOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1397) | Technology |
» | Install ShieldOddelek: Programska oprema | 831 (779) | mtosev |
» | Kako ustvariti Setup.exe??Oddelek: Programska oprema | 1562 (1282) | Jackass |
» | neki vprašanj z winsi...Oddelek: Operacijski sistemi | 1081 (1011) | Maxtor |
» | Program za delanje instalacijOddelek: Programska oprema | 911 (768) | [t502] |