» »

Sestavljam zunanji dvd pekač

Sestavljam zunanji dvd pekač

jabe ::

Torej, imam laptopa s kombo enoto, ki pa nekaj štrajka, pa že v osnovi ni bila bog si ga vedi kaj. Zdaj bi pa rada imela zunanjo dvd pečko. Ko sem nekako gledala me pride cca 2x ceneje, če si jo sestavim (ohišje + pečka), kot pa da kupim že "sestavljeno". Moj laptop ne podpira USB 2.0, ima pa Firewire. pa bi prosila za vaše nasvete, če se mi to sploh splača delati in kateri par komponent bi bil najbolj ustrezen.

do zdaj sem zmogla tole:
dvd pečka: NEC 4551 Labelflesh
ohišje: http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Bi to šlo sploh skupaj oz. bi vi kaj od tega dvojega zamenjali?

Hvala vam za nasvete!

Han ::

V redu si izbrala. Če ne potrebuješ LabelFlash tehnologije, ki je, mimogrede, stran vržen čas in denar, vzemi cenejši NEC 4550.

Predlagam, da najprej nabaviš ohišje in potem pečko v pravi barvi (verjetno se poleg belih in črnih dobijo tudi s srebrno masko).

Hvala. Razlika z/brez Labelflesh je manj kot 1000 tolarjev, tak da ni taka reč.

Bi pa vprašala še nekaj. Sem v isti trgovini videla tudi NECe za laptopa. najcenejši malo pod 20k. Poleg tega ga ne bi znala sama montirati pa bi blo spet 4-5k za uro dela. Kaka je razlika v kvaliteti. se mi bolj splača vzeti notranjega ali je boljša varianta externi pekač.

fosil ::

Si prepričana, da te pride ceneje če si sama sestaviš?
Tole si poglej klik in še bolj tanek model klik.
Tako je!

Jah, to dvoje skupaj me stane 25k. Tisti na prvem linku je sicer cenejši, vendar je pa en problem. Jaz nimam USB 2.0, le Firewire.

karafeka ::

Če kupiš ohišje posebej, potem lahko noter daš ne le dvdrom (dvd recorder), ampak tudi kak disk (ide vodilo). Če kupiš zunanjo enoto dvdrecorder, potem imaš samo to.

Utk ::

Ja boljše je posebej. Tist za 20 jurjev na USB 2.0 pa tudi ni nič takega...dobiš škatlo tudi za 8 jurjev, samo z USB, pekač za 10 pa si še zmeraj na cenejšem. Pa še disk lahko priklopiš ja.

Hvala vsem. Glede na vaše nasvete bom kar ostala pri prvi varianti in kupila obe komponenti posebej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri brezžični ruter?

Oddelek: Kaj kupiti
71523 (1459) jan01
»

Kateri Router?

Oddelek: Kaj kupiti
152169 (1607) jan01
»