Forum » Kaj kupiti » Nakup namiznega PC-ja
Nakup namiznega PC-ja
Temo vidijo: vsi
m0LN4r ::
Po domače:
HighBandwidthMemory (tudi HMC je nekaj podobnega) je nova superduper hitra vrsta pomnilnika za recimo grafične. Zavzema zelo malo prostora in ponuja veliko, povrh tega je pa še varčen.
Zaenkrat je samo na Fury X in Fury Pro (prva poskusna verzija bi lahko rekli), ampak se še ne splača oz. ne prinaša kaj dobička.
V prihodnosti pa bo, ker bo izdelava cenejša in tudi grafična zahtevnost bo to zahtevala.
HighBandwidthMemory (tudi HMC je nekaj podobnega) je nova superduper hitra vrsta pomnilnika za recimo grafične. Zavzema zelo malo prostora in ponuja veliko, povrh tega je pa še varčen.
Zaenkrat je samo na Fury X in Fury Pro (prva poskusna verzija bi lahko rekli), ampak se še ne splača oz. ne prinaša kaj dobička.
V prihodnosti pa bo, ker bo izdelava cenejša in tudi grafična zahtevnost bo to zahtevala.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Žiga450 ::
Se pravi za tako grafično je treba met big tower? Kar je nad 31cm... Beda... Ali ima kdo kak mid case ki sprejema grafe do 32-33cm?
Calaway ::
hojnikb ::
>Kolikšna je kaj razlika med Intel Xeon E3-1231v3 in Core i5 4460.
xeon ma hyperthreading in je efektivno i7 4770
xeon ma hyperthreading in je efektivno i7 4770
#brezpodpisa
Calaway ::
naslednji smiselni je samo i5 4460
Lahko pa vržeš ven 1TB disk in vzameš xeona. Nasledni mesec pa dodaš še tega
Lahko pa vržeš ven 1TB disk in vzameš xeona. Nasledni mesec pa dodaš še tega
#brezpodpisa
PredatorX ::
Kolikšna je kaj razlika med Intel Xeon E3-1231v3 in Core i5 4460.
Ker moj budget je nekje 900-950 EUR. Pred meseci je budget še ustrezal za Xeona ampak se je sedaj podražil za 30-40 EUR :/
+ rabim še mnenja za nek zelo soliden ohišje za 45-50 EUR
Vzam R9 390 za 310EUR
http://www.mindfactory.de/product_info....
ali cenejšo R9 290
- Obe sta tihi.
Zakaj GTX 970 MSI ne - ker je predraga. Ceneje se dobi R9 290X.
Pa tud plato ni vredu
mATX ma pa več featuresov.
ohišje
ali
ali
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PredatorX ()
DarwiN ::
Calaway, vzemi 4460 in rešeno.. S Xeonom ne pridobiš ničesar pri igrah in splošnem delu.. Sej vem, da jih večina tukaj verjame, da bodo z DX12 igre pridobile na 8-nitnih CPUjih, ampak kolkr sem jaz researchal, temu ne bo tako.. DX12 bo razbremenil procesor in igre bodo skoraj zagotovo še vrsto let grajene na dveh-treh nitih. Čez 5 let pa se tako ali tako menja računalnik.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Ponujaš mu plato z "več" featursi in potem rečeš, da je 390 pcs+ boljša od MSI 970... Get your things straight.
Ko boš spravil 390 na 1000rpm pod load v zaprti kišti, brez prevročih vrmjev in vram chipekov na "boost" clocku, pol lahk rečeš da je tiha in omenjaš featurse.
OP lahko vzameš 290/390, lahko pa pobrskaš po s-t malo o izkušnjah o rpmih in frekvecah kartic tudi, da nebo maček v žaklju.
@Darwin
Ravno z izkoriščanjem threadov in paralelizacijo se bo razbremenil cpu.
Ko boš spravil 390 na 1000rpm pod load v zaprti kišti, brez prevročih vrmjev in vram chipekov na "boost" clocku, pol lahk rečeš da je tiha in omenjaš featurse.
OP lahko vzameš 290/390, lahko pa pobrskaš po s-t malo o izkušnjah o rpmih in frekvecah kartic tudi, da nebo maček v žaklju.
@Darwin
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
če lahko pogrešiš disk za kak mesec, kr vzam xeona. Pol praktično maxxoutaš platformo in vržeš stran ko pride do nadgradnj.
#brezpodpisa
Calaway, vzemi 4460 in rešeno.. S Xeonom ne pridobiš ničesar pri igrah in splošnem delu.. Sej vem, da jih večina tukaj verjame, da bodo z DX12 igre pridobile na 8-nitnih CPUjih, ampak kolkr sem jaz researchal, temu ne bo tako.. DX12 bo razbremenil procesor in igre bodo skoraj zagotovo še vrsto let grajene na dveh-treh nitih. Čez 5 let pa se tako ali tako menja računalnik.
Narobe si prebral.
- Ravno zato se rabi DX12... da se lahko uporabi več NITI
Ponujaš mu plato z "več" featursi in potem rečeš, da je 390 pcs+ boljša od MSI 970... Get your things straight.
@Darwin
R9 390 je tiha.
Glede featuresov je bilo pa namenjeno za mATX B85 - podpira 7.1 AUDIO + B85 chipset
Zgodovina sprememb…
Narobe si prebral.
Poudarek na "lahko".. In ta "lahko" ne bo ugledal luči sveta vsaj še X let.
@Molnar. Ja, razbremenil iz glavne niti na nit št. 2 in 3, mogoče še 4, ostalo pa tema tako kot danes.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Če dx12 nebo uporabil tega "lahko" potem itak nebo ničkaj boljše od dx11 :D
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Narobe si prebral.
Poudarek na "lahko".. In ta "lahko" ne bo ugledal luči sveta vsaj še X let.
@Molnar. Ja, razbremenil iz glavne niti na nit št. 2 in 3, mogoče še 4, ostalo pa tema tako kot danes.
Ne, ker nerazumeš.
DX12 vs DX11 je vleika razlika.
Tudi DX11 je multithreadan in lep primer je BF4, Crysis 3, The wicther 3 etc. - problem je, ker je odvisen od ST-ja.
Optimizacija bo lažja in definitivno bodo izkoričal več jeder. Tudi 12-16 niti boš opazil na 100%, če bo GPu dovolj močan.
Če opaziš je sistem z 6imi jedri pri 2GHz hitrejši kot pa sistem z 3.5GHz in 2 jedroma.
Zgodovina sprememb…
No ok, bomo videli, ko bodo enkrat dejanske igre zunaj.
Vaju bom takrat opomnil..
Vaju bom takrat opomnil..
Sej sem ti napisal
1. Vsaj plato zamenjaj. B85-D3H
2. Menjaš Grafično - cenejšo GTX 970 ali R9 290 ali R9 390 (R9 390 je celo hitrejša od GTX 970).
3. Glede cheap ohišij maš pa antec GX 300 pa zalman...
1. Vsaj plato zamenjaj. B85-D3H
2. Menjaš Grafično - cenejšo GTX 970 ali R9 290 ali R9 390 (R9 390 je celo hitrejša od GTX 970).
3. Glede cheap ohišij maš pa antec GX 300 pa zalman...
sj tut asus je 7.1, s tem da ma bolso zvocno.
in pa se najbolsi feature: Intel mrezna.
h81 gamer je nobrainer za tak dnar
in pa se najbolsi feature: Intel mrezna.
h81 gamer je nobrainer za tak dnar
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
ASRock B85M-HDS poseka obe po dolgem in počez.. 7.1 audio my ass. Če se greš kvaliteto, potem tako ali tako uporabiš digital audio od grafične kartice.
V ceni. :P Ker ponuja isto za ~30% manj denarja.
gddr85 ::
aja sej res, cena...damn, to vedno pozabim
sicer s 662 kodekom, 2vs4 ram sloti, manj pci sloti in 4vs6 sata porti
sicer s 662 kodekom, 2vs4 ram sloti, manj pci sloti in 4vs6 sata porti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
SuperVeloce ::
Slab research je tole. Poglej kaksne reviewe na eurogamer. Prilozeni videi z grafi, bos videl kako hitro pride HT prav in to pri 2015 igrah, kje je sele dx12
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SuperVeloce ()
ASRock B85M-HDS poseka obe po dolgem in počez.. 7.1 audio my ass. Če se greš kvaliteto, potem tako ali tako uporabiš digital audio od grafične kartice.
Jst uporabljam kr DTS Live Neo integriran na plati preko optike. Igre lepo prekodira v DTS, tudi EAX podpira, ostalo pa vse passtrough, AC3 2.1 pa v Dolby pro logic II 5.1.
Ampak okej.... niša produkt.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Jst uporabljam kr DTS Live Neo integriran na plati preko optike. Igre lepo prekodira v DTS, tudi EAX podpira, ostalo pa vse passtrough, AC3 2.1 pa v Dolby pro logic II 5.1.
Ampak okej.... niša produkt.
Neo in EAX? Tebe je čas povozil. Time to upgrade. ;)
@SuperVeloce, offtopic smo in brišejo sporočila.. We'll see.
Sem se zmotil, DTS Live in DTS Neo, ter EAX :P
no eni ga imenujejo tudi interactive
no eni ga imenujejo tudi interactive
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
trackerman ::
Kupujem računalnik za domačo, vsestransko uporabo, od brskanja po internetu, office (predvsem excella), ksna igrca kdaj (NBA, age of mythology, mogoce me prime tud GTA kdaj)... Glede zneska nisem omejen, seveda ne mislim zapraviti 1500EUR ker vem da tage racunalnika ne rabim, bolj me zanima to da dobim najboljsi price/performace.
Pomemben podatek je tudi ta da se z nakupom ne mudi, pripravljen sem počakati tudi nekaj mesecov ce se obeta kaksen viden napredek v kaksni izmed kompomnent... Recimo prihod nove generacije procesorjev, DDR4, ne vem kaj se use ker nisem toliko na tekočem.
Maticna, pojma nimam, taka da bo pasal gor procesor, je kaj pomembno pri nakupu maticne?
Procesor vidm da je v 90% konfiguracij ki jih objavite i5 4460, v ostalih 10% pa nek Xeon procesor. V cem je razlika?
Ram je poceni vendar koliko ga re spotrebujem, 4, 8 ali 16gb? koliko hiter MHz, se splača čakati na DDR4?
Grafična, pojma nimam...
Disk, obvezno SSD pa tud ce samo 128GB, ampak raje 256GB...
Ohisje, najrajse da je tiho in da ima vse gumbe in prikljucke bolj pri vrhu, ker bo racunalnik pod mizo...
Napajalnik, spet bolj tih, zanesljiv
Sem kaksno komponento pozabil?
Monitor, kaj se splača kupiti, 24" ali 27", vem da je bil dooooolgo cas best buy U2412M brez primerjave skoraj... Danes kj podobnega, zopet sprasujem se splača počakati na 4K tehnologijo?
Misko (brezzicno), tipkovnico (brezzicno) in zvocnike povsem normalne, najbrz neki logitechovega povsem uredu najbrz?
Tiskalnik imam, mogoce bi ga zamenjal s ksnim WiFi tiskalnikom ki ni pretirano drag?
Res se ne spoznam vec toliko, malo sem prebrskal forum ampak sm enostavno zastarel... Vsakrsne pomoči bom zelo hvalezen ;)
najbolj pommeben podatek, iz kje kupiti, poceni in zanesljivo glede plačila in normalni dobavni roki, max 14 dni.
Pomemben podatek je tudi ta da se z nakupom ne mudi, pripravljen sem počakati tudi nekaj mesecov ce se obeta kaksen viden napredek v kaksni izmed kompomnent... Recimo prihod nove generacije procesorjev, DDR4, ne vem kaj se use ker nisem toliko na tekočem.
Maticna, pojma nimam, taka da bo pasal gor procesor, je kaj pomembno pri nakupu maticne?
Procesor vidm da je v 90% konfiguracij ki jih objavite i5 4460, v ostalih 10% pa nek Xeon procesor. V cem je razlika?
Ram je poceni vendar koliko ga re spotrebujem, 4, 8 ali 16gb? koliko hiter MHz, se splača čakati na DDR4?
Grafična, pojma nimam...
Disk, obvezno SSD pa tud ce samo 128GB, ampak raje 256GB...
Ohisje, najrajse da je tiho in da ima vse gumbe in prikljucke bolj pri vrhu, ker bo racunalnik pod mizo...
Napajalnik, spet bolj tih, zanesljiv
Sem kaksno komponento pozabil?
Monitor, kaj se splača kupiti, 24" ali 27", vem da je bil dooooolgo cas best buy U2412M brez primerjave skoraj... Danes kj podobnega, zopet sprasujem se splača počakati na 4K tehnologijo?
Misko (brezzicno), tipkovnico (brezzicno) in zvocnike povsem normalne, najbrz neki logitechovega povsem uredu najbrz?
Tiskalnik imam, mogoce bi ga zamenjal s ksnim WiFi tiskalnikom ki ni pretirano drag?
Res se ne spoznam vec toliko, malo sem prebrskal forum ampak sm enostavno zastarel... Vsakrsne pomoči bom zelo hvalezen ;)
najbolj pommeben podatek, iz kje kupiti, poceni in zanesljivo glede plačila in normalni dobavni roki, max 14 dni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: trackerman ()
starboi ::
@trackerman Pozdravljeni. Če ste pripravljeni počakati še par mesecev, potem spremljajte malo tu na forumu, kjer je ogromno strokovnjakov in dobili boste odgovore na vsa vprašanja. Ko se boste odločili za nakup, pa kar pogumno tu napište svoja pričakovanja in želje, vendar mislim, da boste po spremljanju te teme, imeli že vse odgovore na dlani, saj se v tej temi, če prebrskate zadnje par strani, najde točno to kar trenutno iščete. Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: starboi ()
trackerman ::
Razumem ampak delam med tednom 12 ur in vikendi 8 ur in mi se za prosti cas ostane premalo časa kaj šele za forum, zato bom res hvaležen tistemu ki mi poda bolj tocne odgovore, vem da je tu zgoraj veliko dobrih ljudi ki jih to zanima in bodo z vesljem pomagali. :)
Epialt ::
Fantje, je ta napajalnik dovolj močen za navijanje 6600k in 970/390 ?
Ali bi bilo bolj safe
Hvala.
Ali bi bilo bolj safe
Hvala.
Fantje, je ta napajalnik dovolj močen za navijanje 6600k in 970/390 ?
Ali bi bilo bolj safe
Hvala.
550W bo za 6600k/970 oc komot
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
4460 in 970
ssd 5 let garancije,
napajalnik 5 let
h81 gamer plato
pa si dober za 10 let, glede na opisano.
ssd 5 let garancije,
napajalnik 5 let
h81 gamer plato
pa si dober za 10 let, glede na opisano.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
issak ::
trackerman je izjavil:
Razumem ampak delam med tednom 12 ur in vikendi 8 ur in mi se za prosti cas ostane premalo časa kaj šele za forum, zato bom res hvaležen tistemu ki mi poda bolj tocne odgovore, vem da je tu zgoraj veliko dobrih ljudi ki jih to zanima in bodo z vesljem pomagali. :)
Samo eno stran nazaj je en build za 800EUR, ki bo poganjal GTA...
No, dve strani. Jaz sem ga nalimal.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: issak ()
suhi ::
Katero Z170 matično ploščo v rangu 150-200€ bi priporočali? Prioritete so build quality, čim bolj napredne funkcije (kupujem za vsaj 5 let) in spodoben nabor OC orodij.
suhi ::
Dober BIOS, dobri, stabilni rezultati pri navijanju... mal sem se nerodno izrazil. Predvidevam, da to ni pri vseh platah dotičnega nabora enako, ali pač?
cowgoesmoo ::
cowgoesmoo je izjavil:
Kaj menite o sestavi tega računalnika?
Za enkrat si mislim samo kupiti računalnik brez grafične kartice zaradi pomankljivosti denarja ampak imam že v očeh r9 390.
Hvala!
Slika:
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
Ne, ne ne ne ne.
ne.
Takoj zapri agt in ne odpri več nikoli sploh.
Ne kupuj pri agt! www.mindfactory.de tukaj kupi. Pri AGT boš plačal zdaj, pol leta ti bodo obljubljali da pride, na koncu boš preklical naročilo in čakal pol leta da ti vrnejo denar. NE KUPUJ PRI AGT! Resno, ne.
Prvo, zakaj boš rabil računalnik, da rabiš i7?
dalje:
- hladilnik za CPU ki si ga izbral, je slabši ali enak priloženemu. Škoda vsakega EUR.
- izbral si navijalski procesor in nenavijalsko plato. Brezvezna kombinacija, bodisi kupi navijalsko plato, ali pa cenejši procesor.
- kingston ssd ne. za isti denar dobiš 128GB intenso top, za malo več 250GB Crucial.
- RAM se dobi cenejši. Kakšen crucial ballistix v tujini seveda.
Plato bi jaz raje izbral asus.
Disk WD Blue.
Na tem buildu je škoda i7 dajat noter, ker niti do izraza ne bo prišel. 60GB SSDja je premalo danes in brezveze kupovati, WD Green je pa le za podatke, in ne za programe.
Napajalnik pa lahko do 300W brez grafične, za grafično pa 450-550W naprimer Super Flower Golden Green.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: issak ()
cowgoesmoo ::
cowgoesmoo je izjavil:
Kaj menite o sestavi tega računalnika?
Za enkrat si mislim samo kupiti računalnik brez grafične kartice zaradi pomankljivosti denarja ampak imam že v očeh r9 390.
Hvala!
Slika:
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
NE KUPUJ PRI AGT
Ne, ne ne ne ne.
ne.
Takoj zapri agt in ne odpri več nikoli sploh.
Ne kupuj pri agt! www.mindfactory.de tukaj kupi. Pri AGT boš plačal zdaj, pol leta ti bodo obljubljali da pride, na koncu boš preklical naročilo in čakal pol leta da ti vrnejo denar. NE KUPUJ PRI AGT! Resno, ne.
Prvo, zakaj boš rabil računalnik, da rabiš i7?
dalje:
- hladilnik za CPU ki si ga izbral, je slabši ali enak priloženemu. Škoda vsakega EUR.
- izbral si navijalski procesor in nenavijalsko plato. Brezvezna kombinacija, bodisi kupi navijalsko plato, ali pa cenejši procesor.
- kingston ssd ne. za isti denar dobiš 128GB intenso top, za malo več 250GB Crucial.
- RAM se dobi cenejši. Kakšen crucial ballistix v tujini seveda.
Plato bi jaz raje izbral asus.
Disk WD Blue.
Na tem buildu je škoda i7 dajat noter, ker niti do izraza ne bo prišel. 60GB SSDja je premalo danes in brezveze kupovati, WD Green je pa le za podatke, in ne za programe.
Napajalnik pa lahko do 300W brez grafične, za grafično pa 450-550W naprimer Super Flower Golden Green.
Nisem nikoli glede AGTja slišal kaj takega slišal ampak bom preveril še druge slovenske strani.
Imaš kakšen predlog glede strani? Ne rad naorčavam iz tujine... imam slabe izkušnje. Hvala vseeno!:)
Saj ni i7, i5 je. Ja Hladilnik si bom drug izbral, sem že premišljeval.
Imaš kakšen predlog še glede ssd, ki ga lahko v sloveniji dobim za ne preveliki denar?
Hvala!
Nabavi v tujini sestavo z xeon 1231v3 (grafično vrži ven).. Maš na zadnjih straneh ene par.
Pozabi na navijalski i5, to je stran vržen denar
Pozabi na navijalski i5, to je stran vržen denar
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
cowgoesmoo je izjavil:
Nisem nikoli glede AGTja slišal kaj takega slišal ampak bom preveril še druge slovenske strani.
Imaš kakšen predlog glede strani? Ne rad naorčavam iz tujine... imam slabe izkušnje. Hvala vseeno!:)
Saj ni i7, i5 je. Ja Hladilnik si bom drug izbral, sem že premišljeval.
Imaš kakšen predlog še glede ssd, ki ga lahko v sloveniji dobim za ne preveliki denar?
Hvala!
Aja no i5 pa res.
Kot omenjeno, navijalski i5 je brezveze.
SSD dobiš tudi pri nas Crucial ugodno ali pa Intenso. Manj ugodno kot v tujini, ampak vendar bolj kot ta Kingston ki si ga izbral.
Iz tujine naročevati ni noben bavbav, iz mindfactory sem naročeval že tretjič v zadnjih nekaj mesecih in je vse prispelo hitro in brez zapletov. Plačaš položnico in to je to. Prišparaš pa 100-200€ pri celem buildu.
Torej kot omenjeno, poglej zadnje tri, štiri strani, je kar nekaj buildov za ugoden denar.
1231v3 pa sicer nima grafične vgrajene, tako da boš rabil ločeno že takoj.
aleksander85 ::
Pozdravljeni
nov na forumu..
Kupujem gamerski PC..Nisem pa ravno strokovnjak oz. bi potreboval malo ali kar veliko pomoči.
-Buđet 1500-2000EUR + monitor
Zamislil sem si nekako tako:
-obvezno INTEL
-2TB plus 250 GB ssd
Za druge stvari bi pa že rabil pomoč..
Edino kar je želja je 4K in pa ,da bi lahko imel 2 ali pa mogoče enkrat 3 monitorje.
V naprej hvala za pomoč in potrpljenje pri pojasnjevanju kot pravim ne razumem se čisto na vse glede tega.
LP
nov na forumu..
Kupujem gamerski PC..Nisem pa ravno strokovnjak oz. bi potreboval malo ali kar veliko pomoči.
-Buđet 1500-2000EUR + monitor
Zamislil sem si nekako tako:
-obvezno INTEL
-2TB plus 250 GB ssd
Za druge stvari bi pa že rabil pomoč..
Edino kar je želja je 4K in pa ,da bi lahko imel 2 ali pa mogoče enkrat 3 monitorje.
V naprej hvala za pomoč in potrpljenje pri pojasnjevanju kot pravim ne razumem se čisto na vse glede tega.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aleksander85 ()
Uf, Aleksander... Do neke mere razmetavanje z denarjem, ampak imaš state of the art mašino za naslednjih 5+ let. CPU zlahka naviješ na 4.5Ghz, če si le vzameš 5 minut časa:
+ ohišje po želji.
4k in veliko delovne površine, praviš? Takšni uporabniki so zadnja leta grabili po multi-monitor rešitvah, danes je pa rešitev Samsung UE40JU6510 TV, ki ga uporabiš kot monitor in je dejansko kot bi imel 2 ali 3 monitorje brez robov. Velik zaslon, nizek input lag, ukrivljen zaslon, 4k preko HDMI 2.0. Ta model je praktično edina rešitev zate.. Oziroma imaš tudi Samsunga z ravnim ekranom, če tako želiš. Vse ostale znamke kategorično odpadejo.
+ ohišje po želji.
4k in veliko delovne površine, praviš? Takšni uporabniki so zadnja leta grabili po multi-monitor rešitvah, danes je pa rešitev Samsung UE40JU6510 TV, ki ga uporabiš kot monitor in je dejansko kot bi imel 2 ali 3 monitorje brez robov. Velik zaslon, nizek input lag, ukrivljen zaslon, 4k preko HDMI 2.0. Ta model je praktično edina rešitev zate.. Oziroma imaš tudi Samsunga z ravnim ekranom, če tako želiš. Vse ostale znamke kategorično odpadejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()