Forum » Izdelava spletišč » Kako naj naredim spletno stran....
Kako naj naredim spletno stran....
ManyMan ::
Veste kaj me zanima....
Želim si naresti svoju prvo spletno stran in me zanima kakšen program kot Yahoo WebToiler...kr pomeni da dobim že vse narajeno sm dodam svoj text i svoje slike in to je to...
Prosim ne rečt kkšna macromedia ili podobni programi ker nimam znanje za to...
HVALA...
Želim si naresti svoju prvo spletno stran in me zanima kakšen program kot Yahoo WebToiler...kr pomeni da dobim že vse narajeno sm dodam svoj text i svoje slike in to je to...
Prosim ne rečt kkšna macromedia ili podobni programi ker nimam znanje za to...
HVALA...
#000000 ::
Ja sej pol je Yahoo web. bla bla taprav zate, ker ti bi rat naredil stran brez da bi v to vložil kako posebno znanje. Drugač pa probaj NVU je dobro orodje enostavno in še v slovenščini je na voljo.
Dobiš pa ga tukaj preberi si kako dodaš slovenščino.
Ampak vseeno bo potrebno vložit nekaj truda, če pa ne pa pač še naprej yahoo ipd. tool's-e uporabljat. LP
Dobiš pa ga tukaj preberi si kako dodaš slovenščino.
Ampak vseeno bo potrebno vložit nekaj truda, če pa ne pa pač še naprej yahoo ipd. tool's-e uporabljat. LP
ManyMan ::
ej veste kva me zanima če se da narst v tem Yahoo Web in pol uplodat na normalen server...k oni hočejo da na njihov...
BluPhenix ::
Normalno se ne da to, ker oni ti ponujajo program in plac, da lahko potem kažejo svoje reklame. Probaj res NVU pa boš videl da se z malo! truda da narediti nekaj pametnega. Druga varjanta je da pobereš kakšen free web template (google!) in ga potem odpreš v NVU (ali dreamweaverju) in obdelaš po svoje.
So res ti kva potrebni tudi na forumu?
So res ti kva potrebni tudi na forumu?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 20924 (8630) | m!cho |
» | Geocities danes in nikoli večOddelek: Novice / Ostale najave | 4425 (3331) | techfreak :) |
» | Kateri program za izdelavo spl.strani (enostaven)?Oddelek: Izdelava spletišč | 3378 (2439) | tomaz321 |
» | intranetna stranOddelek: Izdelava spletišč | 2513 (1959) | ThinMan |