Forum » Programska oprema » Certificate Import Wizard - rabim pomoč
Certificate Import Wizard - rabim pomoč
_Matej_ ::
V IE sm mel cerfifikat od sigen-ca pa sm naredil backup za vsak primer. Zdej pa ko mam windows na novo naložen, ne morm certifikata nazaj spravit v IE Teži za geslo, ki pa ga sploh nism določil
Ma kdo kakšno idejo, kako spravit certifikat nazaj v IE, al mi preostane samo še to da novga naročim?
Ma kdo kakšno idejo, kako spravit certifikat nazaj v IE, al mi preostane samo še to da novga naročim?
ToniT ::
Če si izvozil cetrifikat, si takrat določil geslo! Če tega gesla nimaš, potem še ti preostane samo naročilo novega certifikata! (kaj pa geslo, ki si ga uporabljal za dostop do strani s certifikatom?)
hooger ::
Tut jest rabim pomoč!!!!
Izvozil sem certifikat iz IE, nanovo naložil XP, sedaj pa certifikata nikakor ne morem uvoziti nazaj. Mi certifikata nikakor noče dati v mapo personal! V mapo other people ga lahko shranim, a tako mi nič ne pomaga, ker ga gbr link tam ne prepozna!
Prosim za pomoč!
Izvozil sem certifikat iz IE, nanovo naložil XP, sedaj pa certifikata nikakor ne morem uvoziti nazaj. Mi certifikata nikakor noče dati v mapo personal! V mapo other people ga lahko shranim, a tako mi nič ne pomaga, ker ga gbr link tam ne prepozna!
Prosim za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 9021 (3597) | Yossarian |
» | Kje na disku je shranjen certifikat za bankoOddelek: Pomoč in nasveti | 20713 (18749) | technolog |
» | Preverjanje digitalnega podpisaOddelek: Informacijska varnost | 8415 (6567) | neki4 |
» | NLB klikOddelek: Pomoč in nasveti | 8993 (8164) | telexdell |
» | Povožene diskete s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1768) | solatko |