Forum » Programiranje » [asp] Kako izdelati client side timer?
[asp] Kako izdelati client side timer?

zigi ::
Imam eno aspx stran, na kateri je več gumbov. Rad bi naredil en label, v katerem bi se čas odšteval, recimo od 60 proti 0. Odštevanje se mora izvajati na klientu.
Zdaj imam to kodo:
Problem je v tem, da vedno ko kliknem kak gumb, se mi stran osveži in se value za odstevanje nastavi nazaj na 60. Kako bi naredil da bi se odštevanje izvajalo nemoteno?
Zdaj imam to kodo:
<script language="javascript"> < !-- function day_old_oatmeal() { document.Form1.odstevanje.value = eval(document.Form1.odstevanje.value - 1); setTimeout('day_old_oatmeal()',1000); if (document.Form1.odstevanje.value < = 0) { document.Form1.odstevanje.value="00"; window.location="http://localhost/BrojkeISlova/KonecBrojk.aspx"; } } //--> < /script> --------------- < INPUT type="text" value="60" name="odstevanje" Width="120px" Height="60px">
Problem je v tem, da vedno ko kliknem kak gumb, se mi stran osveži in se value za odstevanje nastavi nazaj na 60. Kako bi naredil da bi se odštevanje izvajalo nemoteno?

snow ::
1. kolikor moj neuki uč prepozna kodo in problem gre za javascript in ne asp
2. mislim da je funkcija zgoraj vredu... zdej pa moraš nekako klicat funkcijo. gumb po defaultu pač gre na stran. nekaj v stilu: <input type="whatever" onMouseDown="imefunkcijekijoklicem()">
2. mislim da je funkcija zgoraj vredu... zdej pa moraš nekako klicat funkcijo. gumb po defaultu pač gre na stran. nekaj v stilu: <input type="whatever" onMouseDown="imefunkcijekijoklicem()">
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: snow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual C#] TableAdapterOddelek: Programiranje | 1237 (1113) | detroit |
» | C# okna in podoknaOddelek: Programiranje | 1733 (1327) | FlashM |
» | auto submit forumOddelek: Izdelava spletišč | 1101 (1048) | Road Runner |
» | pozicija strani z JavaScriptomOddelek: Izdelava spletišč | 1198 (1077) | Jakob_X |
» | En iziv....Oddelek: Izdelava spletišč | 1391 (1065) | alesrosina |