Forum » Mobilne tehnologije » Dostop do interneta na računalniku preko K700i
Dostop do interneta na računalniku preko K700i
galardo ::
Pozdravljeni!
Imam telefon Sony Ericsson K700i,ki bi ga rad uporabil kot modem za povezavo z internetom na mojem notebook-u. Baje je to možno, zanima me samo kako zadevo usposobiti oz. nastaviti. Sem Mobitelov naročnik in vem da je ta storitev mogoča, imam tudi programsko opremo ter kabel, s katerim povežem telefon z računalnikom.
Ali je potrebno posebej nastaviti telefon in računalnik ter kako?
Če ima kdo kakšne izkušnje s tega področja bi lepo prosil za pomoč.
Imam telefon Sony Ericsson K700i,ki bi ga rad uporabil kot modem za povezavo z internetom na mojem notebook-u. Baje je to možno, zanima me samo kako zadevo usposobiti oz. nastaviti. Sem Mobitelov naročnik in vem da je ta storitev mogoča, imam tudi programsko opremo ter kabel, s katerim povežem telefon z računalnikom.
Ali je potrebno posebej nastaviti telefon in računalnik ter kako?
Če ima kdo kakšne izkušnje s tega področja bi lepo prosil za pomoč.
Mavrik ::
Najboljše bo, če uporabiš priloženi softver na CDju, ki ti bo ustvaril povezavo ter porihtal nastavitve. Pri tem se seveda prej pozanimaj kakšna je dostopna številka in kakšno uporabniško ime ter geslo.
Jaz sem na mojem K700i sicer to delal preko Bluetootha in SiMobila, je pa delovalo brez problemov.
Jaz sem na mojem K700i sicer to delal preko Bluetootha in SiMobila, je pa delovalo brez problemov.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobilnik do 25kOddelek: Mobilne tehnologije | 998 (799) | billgates |
» | GMAeMIDP2 Midlet SuiteOddelek: Programska oprema | 771 (742) | Damjan Jagar |
» | Sonny Ericsson K700iOddelek: Kaj kupiti | 1785 (1338) | jest10 |
» | SE k700i vs. Samsung z130Oddelek: Mobilne tehnologije | 1404 (1299) | dejvidlj |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4116 (3719) | NemecRok |