» »

SE k700i vs. Samsung z130

SE k700i vs. Samsung z130

d3k0 ::

Mobitelova nova akcija za 29.990 SIT z narocnino! Katerega mi priporocate na podlagi software, aplikacij, mp3, kartic, nasploh kterga od teh 2?

lp
!.....Happy new 2005.....!

SynTax64 ::

Jaz ti definitivno priporocam SE K700i!
Ga ma sestra pa ji zelo lepo sluzi, baterija drzi okrog 3 dni, slike dela izredno lepe(za telefon), gor spravis okrog 10 -15 mp3-jev,kar se tica integriranega radia tudi lepo dela!
Kar se tice Samsung z130, pa ga sploh nebi kupoval, prvo kot prvo ze zaradi tega vrtljivega zaslona, kot ostalo pa zato ne, ker je Samsung,kot tretje pa zaradi njegovega menija, slabe resolucije, ter še kaj bi se našlo!
Sam mam Nokio 8310 in dela brez problema, dol z nje pa še dolgo ne grem!!!Nokia je Nokia!!!;) ;) ;)

SebaR ::

Če se odločaš med tema dvema potem je vsekakor SE k700i. Samsungov vrtljiv zaslon je sicer dobra stvar s katerim delaš odlične slike resolucija pa je IMO 1100X900. To pa je pri Samsungu vse kar je dobrega.

Bluetooth se ne povezuje z drugimi telefoni, MP3ji so dobro predvajani vendar je tak "čuden" predvajalnik, gor jih pa spraviš za 45MB (vseh podatkov), torej okrog 10 MP3jev. Funkcij ima za UMTS telefon zelo zelo malo in glede na to da je med novejšimi praktično brez novosti, brez radia.

Tako da k700i bi zadoščal tvojim potrebam =)

EDIT:mogoče bi počakal na k750i? :P
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SebaR ()

am fantje narobe odlocam se med umts telefoni in sicer SE k600i kako se vam zdi?! proti k700i

SebaR ::

Hmm K600i zgleda kar lepo, škoda da nimajo nobenega testa o njem na mobisux. k700i nima UMTS tako da boš moral izbrati med drugim aparatom

LP
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SebaR ()

odlochil sem se za k600i zdaj me pa zanima ce je dobra kupcija ?

dejvidlj ::

Po mojem je boljši telefon k600i kot z130. Samsung ima boljšo kamero, baterijo boš pa na obeh moral polnti vsak dan. SE je tudi bolj priročen in lahek telefon(105 g), tako da se po mojem nisi napak odločil.
Don`t worry, be happy

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512884 (9053) Azrael
»

Kateri UMTS telefon

313248 (2540) PaJo
»

Mobilni TV?

71094 (939) Randomm2
»

Sonny Ericsson K700i