Forum » Izdelava spletišč » Pomoč pri izdelavi spletne strani!
Pomoč pri izdelavi spletne strani!
Jackass ::
Živjo!
Izdelujem spletno stran, ki bo pravzaprav tabela sestavljena iz glave, menija in osrednjega dela(main). Rad bi, da se mi menja vsebina osrednjega dela(main) menjava. To se da naredit s frame-i, vendar bi raje to naredil z layerji.
Main moram torej definirat kot layer.
Zanima pa me, al je to vse al moram še kej definirat v temu leyerju ter, kako more zgledat link, da so bo stran prikazala v tej celici (leyerju).
Torej prosu bi, če mi lahko nekdo napiše kaj definirat v temu layerju in kako napisat link (da se zamenja vsebina v layerju).
Izdelujem spletno stran, ki bo pravzaprav tabela sestavljena iz glave, menija in osrednjega dela(main). Rad bi, da se mi menja vsebina osrednjega dela(main) menjava. To se da naredit s frame-i, vendar bi raje to naredil z layerji.
Main moram torej definirat kot layer.
< d iv id="main">
Zanima pa me, al je to vse al moram še kej definirat v temu leyerju ter, kako more zgledat link, da so bo stran prikazala v tej celici (leyerju).
Torej prosu bi, če mi lahko nekdo napiše kaj definirat v temu layerju in kako napisat link (da se zamenja vsebina v layerju).
jAcKaSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | znesek z besedoOddelek: Programiranje | 1610 (1345) | Spura |
» | iframe vs. divOddelek: Izdelava spletišč | 1474 (1332) | NeOman |
» | Klicanje datoteke v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1127 (981) | BlueWhale |
» | php scripteOddelek: Izdelava spletišč | 989 (893) | McAjvar |
» | Izdelava strani brez frame-ov?!Oddelek: Izdelava spletišč | 1205 (985) | Ziga Dolhar |