Forum » Kaj kupiti » Tiskalnik
Tiskalnik
_marko ::
Hej...
zanima me kako se obnesejo laseri za približno 30 jurjev... npr tale!
Ali se mi bolj splača kupiti inkjeta...
Printam recimo 30-50strani/mesec.
Zanimajo me predvsem tiskalniki, ki so najboljši v razmerju cena/zmogljivost/stroški kartuš....
Hvala za vse informacije
LP
Marko
zanima me kako se obnesejo laseri za približno 30 jurjev... npr tale!
Ali se mi bolj splača kupiti inkjeta...
Printam recimo 30-50strani/mesec.
Zanimajo me predvsem tiskalniki, ki so najboljši v razmerju cena/zmogljivost/stroški kartuš....
Hvala za vse informacije
LP
Marko
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
dolenska ::
lp
http://www.likopris.si/index.php?left=k...
na navedenem naslovu je konica minolta tiskalnik, je zanesljiv. jst sm serviser teh tiskalnikov in lahko zatrdim da so zelo dobri. v kupljenem aparatu je za 1500 kopij tonerja vendar iz iskusenj povem da je notri za več kot 2500 tonerja. zdej odvisno kolikšna je pokritost papirja.
hitrost printanja je 20strani/min, kar je zelo veliko glede na ceno.
cena tiskalnika pa mislim da je 25.000sit. Vem da tam pise da je skor 30ksit ampak mislm da so znizal ceno.
nov toner za 3000kopij stane okol24tisoc tolarjev, kot pa vidm ne naredis veliko izpisov na mesec zato ne bos kmalu porabil tonerja in se prakticno nimas kej sekirat.
če bi pa rad imel barvni laserc pa le ta stane 70ksit, v bofu mislim da ga prodajajo.
no ce te se kej zanima kr vpras
http://www.likopris.si/index.php?left=k...
na navedenem naslovu je konica minolta tiskalnik, je zanesljiv. jst sm serviser teh tiskalnikov in lahko zatrdim da so zelo dobri. v kupljenem aparatu je za 1500 kopij tonerja vendar iz iskusenj povem da je notri za več kot 2500 tonerja. zdej odvisno kolikšna je pokritost papirja.
hitrost printanja je 20strani/min, kar je zelo veliko glede na ceno.
cena tiskalnika pa mislim da je 25.000sit. Vem da tam pise da je skor 30ksit ampak mislm da so znizal ceno.
nov toner za 3000kopij stane okol24tisoc tolarjev, kot pa vidm ne naredis veliko izpisov na mesec zato ne bos kmalu porabil tonerja in se prakticno nimas kej sekirat.
če bi pa rad imel barvni laserc pa le ta stane 70ksit, v bofu mislim da ga prodajajo.
no ce te se kej zanima kr vpras
Zbiram med:
LEXMARK Laser E232
KONICA MINOLTA PP 1350W
BROTHER Laser HL-2030
HP LaserJet 1020
So vsi v nekem podobnem rangu, najvrjetneje bom zbral enega izmed njih.
midi:
A poznaš še katerega drugega razen Minolte?
LEXMARK Laser E232
KONICA MINOLTA PP 1350W
BROTHER Laser HL-2030
HP LaserJet 1020
So vsi v nekem podobnem rangu, najvrjetneje bom zbral enega izmed njih.
midi:
A poznaš še katerega drugega razen Minolte?
ne jst ne poznam drugih.Jaz delam v KOnici Minolti, kjer sem serviser tiskalnikov. Zdej men se ne gre da bi kej zasluzil ker itak sm ti dal od druge firme link. zdej za to firmo vem da je ta model zanesljiv. Jaz tega 1350w se nism popravljal. sem pa popravljal 1300w in ni blo nikol nobenih problemov. s tem tiskalnikom ne mores zgresit. tipa samo povem kar jazt vem.
Glede na to, da si serviser... misliš, da se mi bolj splača vzet tega navadnega lasera ali kakšnega inkjeta?
hja odvisno za kaj rabis. ce rabis samo za text pa velik potlej si ti splača laserc, zdej za barvne se ti a bolj injekt splača razn ce delas velik barvnih strani. to je cist odvisno os št. strani. zate se mogoce se bolj splača kakšn injekt ker v enem letu bi porabil kartuše. toner bi pa porabil v treh letih. in to ta nov toner. je pa res da toner je praktično večn če ga imaš na pravilm mestu. kartuše se pa zaszuši. tako da najbolj je da samizberes. je pa definitivno laserc dobra izbira ker je pocen pa pocen izpis ma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero multifunkcijski tiskalnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 4404 (3826) | specialc |
» | Poceni tiskanjeOddelek: Kaj kupiti | 3697 (3222) | LuGi |
» | Najbolj poceni 512 mb SD karticaOddelek: Kaj kupiti | 1172 (1102) | mtosev |
» | nakup poceni prenosnika-kaj priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1048 (903) | Cingular |
» | Epson Stylus CX3650 ali DX3850Oddelek: Kaj kupiti | 1003 (953) | Brudol |