Forum » Kaj kupiti » Sapphire x800gto fireblade
Sapphire x800gto fireblade
js ::
Kaj mislite o grafični kartici Sapphire x800 GTO fireblade. Pri enaa je za 55 jurjev. ma 256 rama 1,6 ns. Se da za približno tako ceno dobit kaj bolšega?
A je vredna 20 jurjev več kot 6600gt. Kolk bi se kaj poznala razlika recimo v 3dmarku 05.
Hvala za pomoč.
A je vredna 20 jurjev več kot 6600gt. Kolk bi se kaj poznala razlika recimo v 3dmarku 05.
Hvala za pomoč.
ok no. če noben ne pozna točno te kartice. kaj pa kaj nasplošno x800 gto. se splača kupit al ne.
PALOMINO ::
Radeon X800 GTO je sigurno boljši nakup kot sedaj že morda malce "zastarela" 6600GT.
Sam imam doma navadon izvedenko, imel sem priložnost stestirati vse tri variante od proizvajalca Sapphire, ki je lahko kupijo pri nas v Slo.
Se pravi:
- Radeon X800 GTO Ultimate
zadeva je hlajena pasivno, kar je zelo ok, malo manj ok je gretje kartice in moraš skoraj obvezno imeti poleg zmontiran kakšen ventilator da piha na grafično.
- Radeon X800 GTO Fireblade
Zasede PCI-EX in dodatno PCI režo, kar mi je že tako ali tako glupo.
Kar mi je še bolj glupo da se ventilator dere kot sto zlomokov neke bistvene pohitritve pa kljub navijanju nisem opazil. Trušč ventilatorja je izjemno moteč, vsaj zame ki sem bolj mahnjen na tihe sisteme.
- Radeon X800 GTO
Solidno tih ventilator, ter zelo dobre zmogljivosti za ta cenovni rang.
Rezultati v 3D Marku:
2001 SE: 19.900 točk
2003: 10.000 točk
2005: 5.200 točk
sistem AMD 64 3000, 1GB ram...
Torej če se odločaš bi ti svetoval Sapphire Radeon X800 GTO.
Sam imam doma navadon izvedenko, imel sem priložnost stestirati vse tri variante od proizvajalca Sapphire, ki je lahko kupijo pri nas v Slo.
Se pravi:
- Radeon X800 GTO Ultimate
zadeva je hlajena pasivno, kar je zelo ok, malo manj ok je gretje kartice in moraš skoraj obvezno imeti poleg zmontiran kakšen ventilator da piha na grafično.
- Radeon X800 GTO Fireblade
Zasede PCI-EX in dodatno PCI režo, kar mi je že tako ali tako glupo.
Kar mi je še bolj glupo da se ventilator dere kot sto zlomokov neke bistvene pohitritve pa kljub navijanju nisem opazil. Trušč ventilatorja je izjemno moteč, vsaj zame ki sem bolj mahnjen na tihe sisteme.
- Radeon X800 GTO
Solidno tih ventilator, ter zelo dobre zmogljivosti za ta cenovni rang.
Rezultati v 3D Marku:
2001 SE: 19.900 točk
2003: 10.000 točk
2005: 5.200 točk
sistem AMD 64 3000, 1GB ram...
Torej če se odločaš bi ti svetoval Sapphire Radeon X800 GTO.
Duke Nukem ::
če se ti ne mudi počakaj za 1 teden pride 6800gs na agpju tudi bo pomedla z radeončki v tej srednji klasi
sj js rabim za pci-e. sam 6800gs je bistveno dražja od teh radeonov. pa še to fireblade izvedbo bi se naj dalo fajn navit ker ma mal hitrejši ram. sn en test gledal in je delala na 581/611.
kaj pa cevovode se da pri teh odpret al ni nobene možnosti, da bi delalo.
kaj pa cevovode se da pri teh odpret al ni nobene možnosti, da bi delalo.
f_w ::
jez sem kupil točno to kartico, kupil sem jo v Grazu, pridem domov je vstavim pa takoj ugotovim da je ventilator zelo glasen, po točno dveh dneh pa jo vzamem ven da bi spel kable v kompu, jo vsavim spet not, prižgem komp pa postane slika ko matix nč se ne vidi samo neki kvadratki. Probam vse živo pogledam nihov forum pa je teh stvari pr njih full velik. Pokličem firmo v Grazu, kao reklamacija mi se tip opraviči pove, da ni pač ne krivda ne pri njih ne pri men, lahko pridem po novo ali pa vzem neki druzga pošlejo tudi po pošti. Vzel sem NVIDIA 6800 256 MB
mijau
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje najbolj poceni ATi Sapphire X1950 PROOddelek: Kaj kupiti | 1595 (1178) | roli |
» | Radeon X800GTO FirebladeEd. ali Saphire Radeon X800GTO2LimitedEd.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (966) | ~Speed |
» | Menjava 6600GT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4581 (3973) | TOP |
» | Nakup graficne med med 40 - 50 jurjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1565 (1136) | pinx |
» | X800 GTOOddelek: Kaj kupiti | 2584 (1744) | RC14 |