Forum » Pomoč in nasveti » USB zafrkava
USB zafrkava
mat11 ::
Ko sem resetiral računalnik po nalaganju novih driverjev za USB BT, so se mi začele prikazovati pikice po ekranu in računalnik je v glavnem blokiran. Ker sem mislil da je softwer kriv sem ga restavriral z backupom od prejšnega tedna, pa je isto. Če pa izklopim v biosu USBje je pa vse uredu, kaj mi je šel USB na matični.
Asus A8N SLI je matična.
Asus A8N SLI je matična.
mat
Pišuka, nič ne dela, ko poženem kakšno igro se pojavijo čudni arhipelagi in zablokira, če imam izklopljen USB pa dela normalno.???
mat
MyName ::
Mogoče bom čist mim zgrešu, sam kak maš pa napajalnik? Da se napajanje ne sesede (oziroma ratajo odstopanja prevelika) ko imaš usb vkloplen. A drugače usb dela?
Tagan, mislim da je 400w. Zadeva je ful čudna, včasih vse dela, ko ga pa obremenim (pc) pa se začnejo pojavljati pike ali pa se slika prižiga in ugaša.
mat
Ni bil USB, ampak grafična Leadtek PX 6600GT, po 3/4 leta je krepnila??? Nikdar navita. Sem že govoril z servisom in jo jutri nesem, za tačas sem si pa nabavil PX6600TD.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen sistem naj priporočam nečakuOddelek: Kaj kupiti | 1764 (1205) | mtosev |
» | Kupujem računalnik? Prosim za nasvete!!Oddelek: Kaj kupiti | 1624 (1226) | M|cH|g4n |
» | Pomoč pri nakupu celotnega sistemaOddelek: Kaj kupiti | 1451 (1282) | Gronder |
» | 250k SIT,kaj kupiti??!!??Oddelek: Kaj kupiti | 2025 (1484) | cassiel |
» | 754 A64 3000+ 939 A64 3200+Oddelek: Strojna oprema | 1182 (852) | mat11 |