» »

Yoystick ali pad?

Yoystick ali pad?

Athlon 64 ::

Na voljo imam 5-6 jurjov. Ne vem, kaj se bolj splača. Uporabljal pa bi za vse vrste iger, najboj take, ko hodiš pa kej nabiraš pa tako. Kupil pa bi v sloveniji v enaa ali bof ali comtron. Raje mi kej drucga ne dajet na voljo. Aja, priklop MORA biti USB. Vcasih je kej drucga tudi. Danes sem dobil en joystick, pa je bil en cudn priklop.
Sempron 2800, 512 rama, ASRock, radeon 9550 na AGP 8x.

A res je slo-tech zaspal?!

LapD ::

Res ti je težko pogledat na stran od bofa in enaa :\ Kupi joypad ker nisem zasledil da mislš igrat kako letalsko simulacijo, drugje je pa joystick bolj kot ne neuporaben. Kliker

antonija ::

Joystick je za letalske simulacije, gamepad je pa za arkadno igranje skaci-teci... Kaj pa dobis za 5kSIT pa lahko hitro ugotovis po cenikih...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

bluefish ::

odvisno je od tega kaj boš igral, kar so ti napisali že zgoraj.
Moje mnenje glede cene pa je: če želiš izdelek, ki ga boš lahko uporabljal več časa dodaj še nekaj cekinov

Lapajne, sem že pogledal na strani, ampak se moram prepricat. Pa tudi se moram prepricat o kvaliteti. Vsepovsod lahk pise da je dobr.

antonija ::

Za joysticke in gamepade alike: Vec dnarja vec muzike.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

cojss ::

Tudi jaz razmišljam o gamepadu in mi je najbolj všeč Logitech RumblePad 2. Imel sem doma nekaj časa cordless verzijo in je stvar zelo dobra in zelo čvrsta, tako da lahko kdaj pa kdaj tudi izgubiš kako tekmo v fifi pa se mu ne bo poznalo. Pa tudi Richard Burns Rally je šlo čisto normalno igrat z njim, ampak ni pa isto kot recimo Momo force. Stane pa žična verzija okrog 7000 sit.

Kaj pa ostali menite o Rumblepad 2? A je dobro razmerje med ceno in kvaliteto? Čakam.

Zgodovina sprememb…

boštjan ::

tudi sam razmišljam o padu in predvsem za furanje,ker se mi ne da več s tastaturo
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Playstation 3 - Move VS. Xbox 360 - Kinect (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
6916814 (15015) Bor H
»

Kateri Joystick??? Pomoč!!

Oddelek: Kaj kupiti
182940 (2662) frikihamster
»

najboljsi gamepad za PC

Oddelek: Kaj kupiti
82259 (1949) win64
»

igralni kontroler - Logitech rumblepad 2 tema - vibracija