Forum » Kaj kupiti » Router (kateri router nej kupim?)
Router (kateri router nej kupim?)
PoCar ::
V bajti bi imel 3 masine prikloplene pa se obcasno enga prenosnika.
Zdej me pa zanima kateri routerji so ok. Prosim svoje izkusnje. Gledal sem Belkina pa mi je prodajalc reku da je sux0r in da je bols Netgear...eno masino imam namrec v drugem štuku pa me zanima ce bi wireless sploh nesu skozi stene (animiran beton)...prodajalc je reku ,da bi Netgearov znal, ker izkorisca odboje itd....gledal sem tegale Router pa je mal cena visoka...a je kej podobno dobrga al bolsga in seveda z ugodno ceno ter seveda zmogljivostjo?
THX
Zdej me pa zanima kateri routerji so ok. Prosim svoje izkusnje. Gledal sem Belkina pa mi je prodajalc reku da je sux0r in da je bols Netgear...eno masino imam namrec v drugem štuku pa me zanima ce bi wireless sploh nesu skozi stene (animiran beton)...prodajalc je reku ,da bi Netgearov znal, ker izkorisca odboje itd....gledal sem tegale Router pa je mal cena visoka...a je kej podobno dobrga al bolsga in seveda z ugodno ceno ter seveda zmogljivostjo?
THX
Live long and prosper! ;)
Ja Linksys se mi zdi uredu...ja kaj pa je z Netgearom? a je primerljiv boljši ali slabši od Linksys ? K tale model se mi zdi uredu Netgear pa se MiMO tehnologijo ma in 108Mbs prenosa.
Thx za odg. =)
Thx za odg. =)
no ce se kdo gleda tale post...klele smnajdu testiranje 3h Wireless routerjev (Netgear, Linksys in Belkin) Test routerjev
Tko da se zdej kr nagibam k Netgear-ju
Tko da se zdej kr nagibam k Netgear-ju
OldSkul ::
Pejdi kupit Linksys WRT54GS - je zelo dober router. Sam mam doma WRT54G V2, samo V5 verzija, ki se zdaj prodaja nima več linuxa notri, kar pomeni, da vsi dozdajšnji modificirani firmwareji odpadejo.
Tudi P2P dela brez problemov (Mula in BitComet naenkrat!)
Tudi P2P dela brez problemov (Mula in BitComet naenkrat!)
2 tuki sta za Linksys=)...vem da je ok...sam zanima me kaj je z Netgear-om?..a je zanic al kaj...a so ksni znani problemi? K zadeva kr dobr zgleda. Tko da sm zdej se zmeri 50/50 kerga kupt...no cenovno je Netgear 20EUR drazji...ampak ce je bol nipanike...zato pa sprasujem. No kr slism od Linksys je sam pohvaln...sam model se mi mal str zdi..pa ne vem ce mi bo nesl skos 2 stuka=(. Glede tega Netgear zgleda bl obetavn s 108Mbit prenosa in 7 antenami...
hmm......
hmm......
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PoCar ()
zee ::
imam Linksys WRT54G in nobenih problemov z njim že pol leta. eMule in BT delata brez problemov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4110 (2535) | Mesar |
» | Potrebujem "dober" navaden router s kablom v rangu 20-23kOddelek: Kaj kupiti | 3192 (2760) | jan01 |
» | primerjava routerjevOddelek: Kaj kupiti | 1574 (1397) | jan01 |
» | routerOddelek: Kaj kupiti | 1277 (1124) | AndrewSmith |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3356 (2333) | malinavc |