Forum » Pomoč in nasveti » Monitor se mi ugaša!
Monitor se mi ugaša!
lukasan ::
aloha,
že dalj časa imam "zanimiv" problem- monitor se mi namreč redno ugaša, sam od sebe!!
včasih zdrži cel dan, včasih pa tut samo nekaj minut... ekran se obarva v črno,
nato se izpiše NO SIGNAL, nato pa spet tema in tema itd... (lička monitorja sicer gori, a slike
ni oz. se noče prižgati) - v ozadju vse deluje naprej normalno, celo film ali musko lahko
poslušam naprej, brez slike kakopak :-)
tako mi ne preostane nič drugega kot "reset" and "on" and "reset" etc..
skoraj preprican sem, da ni nič narobe z monitorejm (btw, je LCD seveda :-)), ampak
kak zjeban software al pa power settings- zdi se mi, da je problem okrog električne napetosti
oz, napajanjem / preobremenitvijo (zato tudi "no signal")
išče se torej rešitev!
hvala in lahko noč,
L.
že dalj časa imam "zanimiv" problem- monitor se mi namreč redno ugaša, sam od sebe!!
včasih zdrži cel dan, včasih pa tut samo nekaj minut... ekran se obarva v črno,
nato se izpiše NO SIGNAL, nato pa spet tema in tema itd... (lička monitorja sicer gori, a slike
ni oz. se noče prižgati) - v ozadju vse deluje naprej normalno, celo film ali musko lahko
poslušam naprej, brez slike kakopak :-)
tako mi ne preostane nič drugega kot "reset" and "on" and "reset" etc..
skoraj preprican sem, da ni nič narobe z monitorejm (btw, je LCD seveda :-)), ampak
kak zjeban software al pa power settings- zdi se mi, da je problem okrog električne napetosti
oz, napajanjem / preobremenitvijo (zato tudi "no signal")
išče se torej rešitev!
hvala in lahko noč,
L.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1500) | Bye |
» | PC to TV HDMI prenehal delovati - ideje plsOddelek: Pomoč in nasveti | 692 (504) | MASS |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2596 (1813) | MrStein |
» | Računalnik sredi dela pokaže back screen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 718 (523) | solatko |
» | Black screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1972 (1839) | aoedejweed |