Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi
ant ::
za vsakdanje reči že računalnik za 650€ več kot zadostuje. ne vem kaj kupujete takšne mašine za brskanje po netu in pregledovanje mailov, medtem pa se na procesorju pajčevina nabira :)
aja glas za asusa, tisti hp je precenjen vsaj za 200€
LP
aja glas za asusa, tisti hp je precenjen vsaj za 200€
LP
Leks ::
@Zimavc
Poskušaj poiskati nekoliko ugodnejše cene za oba modela. HPja se da dobiti že za 1140€, mogoče še kje ceneje.
Če si pa pristaš tiste trgovine in ga hočeš tam kupiti za tisti denar (+200€) potem pa vsekakor Asusa, pa vseeno poglej naokolo, ziher se da tudi Asusa kje dobiti ceneje.
EDIT:
bojde se da tale Asus X53SR dobit tudi za 850€
- Intel Core 2 Duo T7500
- 2.2G, 4M, 800FSB
- Mobile Intel® PM965 Express + ICH8M
- 15.4" WXGA Color shine (1280x800)
- 2 GB DDR2 667 MHz (2x1 GB)
- 250 GB SATA, 5400 obratov
- ATI X2400HD, 128 MB DDR2
- Turbo cache do 896MB
DVD-RW:- Super Multi Dual Layer
- 5X/8X/4X/8X/4X/24X/10X/24X/8X
LAN:- 10/100/1000
WLAN: Wireless WiFi Link 4965AGN
- 802.11 A/B/G/N
BLUETOOTH:- V2.0 + EDR
ČITALEC SPOMINSKIH KARTIC:
- MMC, SD, MiniSD, MS, MS Pro, MS-Duo
WEB-KAMERA:- 1.3 milijonov točk
MODEM:- Intel® High Definition avdio modem
OPERACIJSKI SISTEM:- Windows Vista Home Premium SLO
PRIKLJUČKI:
- 1x D-sub (VGA)
- 1x DVI
- 4x USB
- 2x Audio (slušalke + mikrofon)
- 1x LAN
- 1x modem
- 1x 1394
- 1x TV-OUT (S-video)
- 1x eSATA
- 1x Express card slot
BATERIJA:- Li-ion, 3S2P, 53.28 WHrs
DIMENZIJE:- 365 x 269.5 x 28 mm
TEŽA:- 2.95 Kg
GARANCIJA:- 2 leti (1 leto za baterijo)
Lp
Poskušaj poiskati nekoliko ugodnejše cene za oba modela. HPja se da dobiti že za 1140€, mogoče še kje ceneje.
Če si pa pristaš tiste trgovine in ga hočeš tam kupiti za tisti denar (+200€) potem pa vsekakor Asusa, pa vseeno poglej naokolo, ziher se da tudi Asusa kje dobiti ceneje.
EDIT:
bojde se da tale Asus X53SR dobit tudi za 850€
- Intel Core 2 Duo T7500
- 2.2G, 4M, 800FSB
- Mobile Intel® PM965 Express + ICH8M
- 15.4" WXGA Color shine (1280x800)
- 2 GB DDR2 667 MHz (2x1 GB)
- 250 GB SATA, 5400 obratov
- ATI X2400HD, 128 MB DDR2
- Turbo cache do 896MB
DVD-RW:- Super Multi Dual Layer
- 5X/8X/4X/8X/4X/24X/10X/24X/8X
LAN:- 10/100/1000
WLAN: Wireless WiFi Link 4965AGN
- 802.11 A/B/G/N
BLUETOOTH:- V2.0 + EDR
ČITALEC SPOMINSKIH KARTIC:
- MMC, SD, MiniSD, MS, MS Pro, MS-Duo
WEB-KAMERA:- 1.3 milijonov točk
MODEM:- Intel® High Definition avdio modem
OPERACIJSKI SISTEM:- Windows Vista Home Premium SLO
PRIKLJUČKI:
- 1x D-sub (VGA)
- 1x DVI
- 4x USB
- 2x Audio (slušalke + mikrofon)
- 1x LAN
- 1x modem
- 1x 1394
- 1x TV-OUT (S-video)
- 1x eSATA
- 1x Express card slot
BATERIJA:- Li-ion, 3S2P, 53.28 WHrs
DIMENZIJE:- 365 x 269.5 x 28 mm
TEŽA:- 2.95 Kg
GARANCIJA:- 2 leti (1 leto za baterijo)
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leks ()
iglavc ::
Pozdravljeni,
kupujem prenosni računalnik v rangu do 1200 eurov. Trenutno razmišljam med dvema :
http://www.mojcomp.net/index.php?page=s...
ter
http://trgovina.partners.si/product_inf...
( temu zadnjemu bi dodal še 2 gb rama ter garancijo za 3 leta , tako da bo potem stal 1200 )
zavedam se, da ima drugi model slabšo grafično ( merjeno po testih notebookcheck )
zanima pa me tudi v čem vse se razlikujeta v kvaliteti drugi model in model
Zanima me, če je že kdo kupoval pri teh dveh podjetjih. Laptop nameravam uporabljati predvsem za filme, pisanje ter kdaj tudi igrice .... res je, da bi lahko za to kupil mogoče slabši oz. cenejši laptop , vendar ponavadi vedno kupujem srednjo kvaliteto ter bi za ceno 1200 rad dobil največji kompromis med kvaliteto in ceno. Ali ima kdo do te cene še kakšni drug predlog ?
Hvala za mnenja in predloge .
LP
kupujem prenosni računalnik v rangu do 1200 eurov. Trenutno razmišljam med dvema :
http://www.mojcomp.net/index.php?page=s...
ter
( temu zadnjemu bi dodal še 2 gb rama ter garancijo za 3 leta , tako da bo potem stal 1200 )
zavedam se, da ima drugi model slabšo grafično ( merjeno po testih notebookcheck )
zanima pa me tudi v čem vse se razlikujeta v kvaliteti drugi model in model
Zanima me, če je že kdo kupoval pri teh dveh podjetjih. Laptop nameravam uporabljati predvsem za filme, pisanje ter kdaj tudi igrice .... res je, da bi lahko za to kupil mogoče slabši oz. cenejši laptop , vendar ponavadi vedno kupujem srednjo kvaliteto ter bi za ceno 1200 rad dobil največji kompromis med kvaliteto in ceno. Ali ima kdo do te cene še kakšni drug predlog ?
Hvala za mnenja in predloge .
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iglavc ()
nurmaln ::
@iglavc
Počaki še ene tri tedne pa boš mel v bigbangu akcijo za eno asusovo zverino za jurja (17'' 1920x1200)
Počaki še ene tri tedne pa boš mel v bigbangu akcijo za eno asusovo zverino za jurja (17'' 1920x1200)
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
@iglavc
Pa ozri se tudi za Lenovo prenosniki, jaz sem bil tudi pristaš HPja v dobi P4, ko pa sem videl hkratno predstavitev Lenovo in HP sem se začel nagibati na stran Lenova, ki ga imam tudi sedaj, mora pa biti ThinkPad.
Pa ozri se tudi za Lenovo prenosniki, jaz sem bil tudi pristaš HPja v dobi P4, ko pa sem videl hkratno predstavitev Lenovo in HP sem se začel nagibati na stran Lenova, ki ga imam tudi sedaj, mora pa biti ThinkPad.
Aphanisis ::
@iglavc
nurmaln: Kateri Asus to in kje si videl oglas? Hvala za info.
oznaka bo F7SE
CPU 9300
3GB RAM
17'' 1920x1200
...
ostalo sledi :)
CPU 9300
3GB RAM
17'' 1920x1200
...
ostalo sledi :)
bkorpi ::
Pozdravljeni!
Kupujem prenosnik za domačo rabo (internet,filmi,urejanje slik,filmov, mogoče za kako igrco,ki jo igra nečakinja (The sims 2)
odločam se med :
DELL http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
LENOVO http://www.maitimonline.com/shop/produc...
FS http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
TOSHIBA http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
ASUS : http://www.nakupovanje.net/asus-f3sc-vi...
računalnik bi povezal na wireless na 10 MBIT- a zadostuje povezava g na wirellusa za tako hitrost ali more že bit n?
ali je kaka bistvena razlika med temi firmami računalnikov? Ali obstaja kakšna boljša opcija kot so teli gor?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč in vas lepo pozdravljam
Kupujem prenosnik za domačo rabo (internet,filmi,urejanje slik,filmov, mogoče za kako igrco,ki jo igra nečakinja (The sims 2)
odločam se med :
DELL http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
LENOVO http://www.maitimonline.com/shop/produc...
FS http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
TOSHIBA http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
ASUS : http://www.nakupovanje.net/asus-f3sc-vi...
računalnik bi povezal na wireless na 10 MBIT- a zadostuje povezava g na wirellusa za tako hitrost ali more že bit n?
ali je kaka bistvena razlika med temi firmami računalnikov? Ali obstaja kakšna boljša opcija kot so teli gor?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč in vas lepo pozdravljam
Razmišljam, da bi kupil ta model HP 8710p.
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj z grafično Nvidia Quadro NVS 320M 256MB do 512MB s TurboCache tehnologijo (Dx10)? Ali gre igre igre stare dve leti in te novejše poganjati na tem s solidnimi grafičnimi nastavitvami (Assasin Creed in kompanija)? Verjetno je to vprašanje preuranjeno, a vseeno, če bi si kdo upal špekulirati: mislite, da bo na tem prenosniku Warhammer Online dobro deloval (vem, da je komaj closed beta test etc etc...)?
Ta prenosnik se mi zdi najboljša izbira za to, da bi zamenjal svojega stacionarca. Pri Toshibi ne dobim tako dobre grafične, Sonyji so pretirano dragi.
Mogoče kdo ve, če bodo v juniju kakšna znižanja, če bodo novi modeli prišli ven. Ponavadi se to dogaja okrog poletja in božiča (razlogi za obdarovanje najbrž, konec šole oz. prazniki).
Hvala za nasvete in lep pozdrav.
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj z grafično Nvidia Quadro NVS 320M 256MB do 512MB s TurboCache tehnologijo (Dx10)? Ali gre igre igre stare dve leti in te novejše poganjati na tem s solidnimi grafičnimi nastavitvami (Assasin Creed in kompanija)? Verjetno je to vprašanje preuranjeno, a vseeno, če bi si kdo upal špekulirati: mislite, da bo na tem prenosniku Warhammer Online dobro deloval (vem, da je komaj closed beta test etc etc...)?
Ta prenosnik se mi zdi najboljša izbira za to, da bi zamenjal svojega stacionarca. Pri Toshibi ne dobim tako dobre grafične, Sonyji so pretirano dragi.
Mogoče kdo ve, če bodo v juniju kakšna znižanja, če bodo novi modeli prišli ven. Ponavadi se to dogaja okrog poletja in božiča (razlogi za obdarovanje najbrž, konec šole oz. prazniki).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aphanisis ()
@iglavc
sorry, morm popravit cena bo jurjasto
@iglavc
sorry, morm popravit cena bo jurjasto
nurmaln: Katera grafična kartica pa bo noter?
iglavc ::
Razmišljam, da bi kupil ta model HP 8710p.
tudi sam se nagibam v tej smeri in razmišljam o nakupo točno tega računalnika ... Ima kdo kakšne pomisleke in komentarje glede izbranega modela ?
@Aphanisis
počakaj do srede ali četrtka
počakaj do srede ali četrtka
Paramedic ::
Iglavc, auphanisis, jaz sem par postov nazaj že spraševal o tem prenosniku in tej grafični, preberita tisto še.
nurmaln, a se splača čakat na tisti prenosnik, al je ta pravkar omenjen že enako dober?
nurmaln, a se splača čakat na tisti prenosnik, al je ta pravkar omenjen že enako dober?
End transmission.
Brane2 ::
nurmaln:
Tist Asus na prvi pogled ni ravno kržljav vendar grafika ni ravno nevemkaj 3470 je bolj kilava zadeva, a ni ?
Tist Asus na prvi pogled ni ravno kržljav vendar grafika ni ravno nevemkaj 3470 je bolj kilava zadeva, a ni ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
ja jest sm po pravici povedano dost navdušen nad visokimi ločljivostmi in razlika med WSXGA+ in WUXGA je še kako opazna, pa tud mislm da če se gleda nad 1k EUR se vzame najnovejši CPU
če je to oboje za 200 EUR nižjo ceno, jest pravm asus
@iglavc
grafa je primerljiva z nekje srednjim rangom gf8 serije
če je to oboje za 200 EUR nižjo ceno, jest pravm asus
@iglavc
grafa je primerljiva z nekje srednjim rangom gf8 serije
matejkor ::
mene pa zanima kje bi se dalo v slo nadgradit prenosni računalnik-grafična ram cpu če se sploh da u slo al pa kere grafe in proci so za prenosnike primerni
Graphics Processor : 256MB NVidia® GeForce™ Go 8600M GT
Processor: Intel® Core™ 2 Duo Processor T7100 1.8GHz 2MB Cache 800MHz FSB
je pa alienware area-51 m15x
Graphics Processor : 256MB NVidia® GeForce™ Go 8600M GT
Processor: Intel® Core™ 2 Duo Processor T7100 1.8GHz 2MB Cache 800MHz FSB
je pa alienware area-51 m15x
ne
nurmalni :)
1920x1200 uporabljam na svojem Aspire 7720G pa ti povem da je super, zravn pa priklopljen še 24'' LCD z isto ločljivostjo
manjše se mi zdijo že neuporabne :)
nurmalni :)
1920x1200 uporabljam na svojem Aspire 7720G pa ti povem da je super, zravn pa priklopljen še 24'' LCD z isto ločljivostjo
manjše se mi zdijo že neuporabne :)
DonMatejo ::
svaka čast... jst normalno delam na 1280*800 in še več, utišal sem vse HPjevce k so težili z 1650*xx... :) edina slaba stran je orodna vrstica v Visti, k se hitr nabere preveč oknčkov :) to je pa tudi edina zamera.... :)
Zheegec ::
lol 1920x1200 na 17'' lcdju, ste vi normalni?
Očitno še nisi videl Vaiota z X-black dual-lamp in 17" 1920x1200 ekranom Tako huda slika je, da sem samo namizje občudoval 5min :)
nurmaln:
HD3470 je nekje v rangu HD2400 ali GF8400, seveda mobilnih verzij.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
boogle ::
od kar delam na 1680* se mi zdi 1280* premajhna za normalno delo in bi z veseljem sprobal 1920* mislim da bi se hitr navadu :)
...to je le moje mnenje seveda
...to je le moje mnenje seveda
kranjskijože ::
Asus F7SE pri big bangu v katalogu ima naslednje karakteristike:
-Procesor Intel Core2 Duo T9300 2,5GHz
-pomnilnik 3GB DDR2
-trdi disk 250GB sata
-LightScribe DL DVD+-RW zapisovalnik
-17˝lcd monitor (WUXGA 1920x1200)
-grafična kartica ATI Radeon HD3470 256MB
-Wlan, Bluetooth, čitalec kartic, spletna kamera, HDMI, Firewire, eSATA, GigaLAN
-windows Home premium
-garancija 2 leti
-priložena torbica in optična miška
Cena: 1099 evrov
-Procesor Intel Core2 Duo T9300 2,5GHz
-pomnilnik 3GB DDR2
-trdi disk 250GB sata
-LightScribe DL DVD+-RW zapisovalnik
-17˝lcd monitor (WUXGA 1920x1200)
-grafična kartica ATI Radeon HD3470 256MB
-Wlan, Bluetooth, čitalec kartic, spletna kamera, HDMI, Firewire, eSATA, GigaLAN
-windows Home premium
-garancija 2 leti
-priložena torbica in optična miška
Cena: 1099 evrov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kranjskijože ()
se mi zdi da se to ful splača kupit. Znima me če mislite isto
P.S. sem pa zasledil ta računalnik na novo dodan tudi pri mimovrste (ni tako ugodno saj nima priloženega OS[url=http://www.mimovrste.com/artikel/275009... Asus F7SE[/url]
P.S. sem pa zasledil ta računalnik na novo dodan tudi pri mimovrste (ni tako ugodno saj nima priloženega OS[url=http://www.mimovrste.com/artikel/275009... Asus F7SE[/url]
Zgodovina sprememb…
zmaki ::
Iščem prenosni računalnik
- procesor T9300 (ali vsaj T8300)
- zaslon 17" WUXGA WVA 1920*1200
- HDMI vsaj 1.2
- WLAN 802.11a/b/g/n
- ostalo standardno : LAN, Bluetooth, SD, DVD+/-RW, ...
- brez M$ OS
Kakšen nasvet ?
- procesor T9300 (ali vsaj T8300)
- zaslon 17" WUXGA WVA 1920*1200
- HDMI vsaj 1.2
- WLAN 802.11a/b/g/n
- ostalo standardno : LAN, Bluetooth, SD, DVD+/-RW, ...
- brez M$ OS
Kakšen nasvet ?
se mi zdi da se to ful splača kupit. Znima me če mislite isto
Kakšna lepa konfiguracija in kakšna škoda, da je not tako slaba grafična kartica... :(
@nben
mimovrste ima isti prenosnik kot big bang
@zmaki
skoraj 100% sem prepričan da ga brez OS ne boš dobil, je pa ta prenosnik ki je bil omenjen pred tvojim postom točno to kar iščeš (z M$)
@aphanisis
je že tko da so gledal da pridejo na eno še sprejemljivo ceno za množice, model z močnješo grafiko bi lahko pomenil tudi 200 EUR višjo ceno kar pa v naši deželici posledično pomeni tudi bolj butično prodajo
mimovrste ima isti prenosnik kot big bang
@zmaki
skoraj 100% sem prepričan da ga brez OS ne boš dobil, je pa ta prenosnik ki je bil omenjen pred tvojim postom točno to kar iščeš (z M$)
@aphanisis
je že tko da so gledal da pridejo na eno še sprejemljivo ceno za množice, model z močnješo grafiko bi lahko pomenil tudi 200 EUR višjo ceno kar pa v naši deželici posledično pomeni tudi bolj butično prodajo
zanima me katera grafična je izmed teh najboljša HD2600 512MB, HD3470 256MB, ali GF8400M GS 256MB, GF8600M GT 256MB
p.s. predvidevam da je najboljša tazadnja ki sem jo navedel zgoraj, zanimajo pa me še razlike med temi grafičnimi ali so ogromne, vidne????
p.s. predvidevam da je najboljša tazadnja ki sem jo navedel zgoraj, zanimajo pa me še razlike med temi grafičnimi ali so ogromne, vidne????
Zgodovina sprememb…
PireCrompir ::
Pozdravljeni!
Kupujem nov prenosnik, ker mi je prejšnji odpovedal poslušnost. Budget bi bil nekje okrog 1000 EUR, lahko tudi nekaj več, pomembna mi je predvsem velikost zaslona (vsaj 17") in gafična kartica (strojno odkodiranje HD materiala). Večino časa bo preživel na mizi doma kot nadomestek za stacionarni računalnik, tako da mi mere, teža in avtonomija niso pomembne. Kaj mi priporočate?
Hvala in lp!
Kupujem nov prenosnik, ker mi je prejšnji odpovedal poslušnost. Budget bi bil nekje okrog 1000 EUR, lahko tudi nekaj več, pomembna mi je predvsem velikost zaslona (vsaj 17") in gafična kartica (strojno odkodiranje HD materiala). Večino časa bo preživel na mizi doma kot nadomestek za stacionarni računalnik, tako da mi mere, teža in avtonomija niso pomembne. Kaj mi priporočate?
Hvala in lp!
--
PireCrompir
@jan01: ja, to mi jasno, vsekakor pa to precej razbremeni procesor in je velik plus, saj se s kakim high bitrate 1080p materialom tudi core2duo precej muči brez strojne pomoči grafične kartice... kakor koli, v svoji konfiguraciji bi želel čim boljšo grafično. prosim za nasvete!
hvala in lp
hvala in lp
--
PireCrompir
keitai ::
@PireCrompir - kukr sm nazadnje bral, te kartice podpirajo enkodiranje sam z določenimi programi kot npr. cyberlink powerdvd, pri nekih vlc, bsplayerjih bo vse poganjal procesor, grafična bo pa na počitnicah.
Jaz sem se potem odločil za tale model: HP8710p.
hm, sliši se v redu, pogrešam le WLAN 802.11n... kaj pa ta grafična, nvidia quadro NVS 320M, je za kaj? kateri so primerljivi modeli grafičnih kartic?
še morda kakšni drugi predlogi?
hvala in lp!
--
PireCrompir
zmaki ::
Naj prosim nekdo pojasni katere kombinacije grafičnih kartic in programskih paketov potem podpirajo strojno de/kodiranje HD videa.
Neumnost ::
PireCrompir jst mam ASUS F7SR Vista pa je bomba za ta denar. Sem na začetku kolebal med Hp-jem in Asusom pa me je Asus prepričal z extra letom garancije pa močenjšo grafiko čeprav je imel HP (ne vem kir model je bil ampak cenovno isti rang) za en rang močnejši cpu..
sleser ::
Kaj pravite na ta Dell 6400 prenosnik za ceno 538€?
Sicer ima Dual Core procesor, ampak za tak denar ni pričakovati kaj boljšega, ali se motim?
Je to najboljši nakup za tak denar, pa brez kakšnih Acerjev in podobnih?
Sicer ima Dual Core procesor, ampak za tak denar ni pričakovati kaj boljšega, ali se motim?
Je to najboljši nakup za tak denar, pa brez kakšnih Acerjev in podobnih?
sleser... kupi pa uživaj v tem... men je pač bv dajaš 500eur za komp, k je na ravni 2leti nazai... če mam lahk pr acerju VEČ... ampak ti ga ne smem priporočat... pol bom pač tkole reku: ______________________._______. ok?
@Neumnost
Sem opazil da je določenim modelom ASUSa kar padla cena.
Zanima me kako je kaj sama kvaliteta izdelave? Ga imaš že dolgo?
Jaz sem poslal povpraševanje in dobil ceno za tegale F3SC 732€
Upam da je vreden svojega denarja
lp
Sem opazil da je določenim modelom ASUSa kar padla cena.
Zanima me kako je kaj sama kvaliteta izdelave? Ga imaš že dolgo?
Jaz sem poslal povpraševanje in dobil ceno za tegale F3SC 732€
Upam da je vreden svojega denarja
lp
primoz28 ::
Hi, folk, ...zanima me, če ma kdo hp-ja z zaslonom 17" WUXGA WVA 1920*1200. Ali je boljši vzet 1680x1050?
pravjo d je dobr met več... jst sm na 15ki zadovoljen z 1280*800.. če maš možnost več, zakaj ne... itak pa lahko nekje pogledaš, kak to zgleda v praksi... več = boljše po mojem... če maš opcijo izbirat...
primož 1920x1200 je na 17'' super, res je mal majhno vse skupaj in nekaj časa rabiš da se navadiš ampak potem pa se ne spomniš več kako si lahko delal na manjši ločljivosti
No ta moj laptop dela kot urca , to je tale.
Edino kar bom mogoče kdaj pogrešal je tv-out, ki ga nima. Ima hdmi, vga, tega pa ne. Ostalo je pa super, čitalec prstnih odtisov, senzor ambientne svetlobe, tipkovnica...4% popust je tudi prišel zelo prav .
Glede 1680 resolucije: prej sem imel 1400x1050 in se mi ta zdi že zlo huda, tako da ne vem, če se splača kaj gledat na razliko do 1920.
Vprašanje, a je kak način priklopit katerega izmed vga ali hdmi izhodov na scart?
Edino kar bom mogoče kdaj pogrešal je tv-out, ki ga nima. Ima hdmi, vga, tega pa ne. Ostalo je pa super, čitalec prstnih odtisov, senzor ambientne svetlobe, tipkovnica...4% popust je tudi prišel zelo prav .
Glede 1680 resolucije: prej sem imel 1400x1050 in se mi ta zdi že zlo huda, tako da ne vem, če se splača kaj gledat na razliko do 1920.
Vprašanje, a je kak način priklopit katerega izmed vga ali hdmi izhodov na scart?
End transmission.
Zheegec ::
Obstaja pretvornik (recimo Avermedia ima AverKey če se prav spomnim), ki gre na VGA in se napaja preko USB, pa imaš potem S-video output.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
panter666 ::
Paramedic jaz tudi kupujem takega. Kako je s tipkovnico, predvidevam da je angleška in slo nalepke gor? Enter tipka je polovični naš?
Lp
Lp
www.ms3.si
panter: čisto prava slovenska tipkovanica je, odlična. Original slo tipke, nič nalepk, dobra postavitev, enter je tisti ki ima črko ž in đ zraven, pač standardno slovensko.
End transmission.
blaskon ::
Iščem nadomestilo za desktopa. Fino bi bilo, da ima 17", ločeno grafo za kakšno igro (Guild Wars, Wow) na srednjih nastavitvah, disk in procesor dovolj hiter.
Zanima me primerjava med:
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C...
ter
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=7...
ter
http://www.rolan.si/index.php?str=artik...
Je morda še kje kaj bolj primernega. Hvala!
Zanima me primerjava med:
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C...
ter
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=7...
ter
http://www.rolan.si/index.php?str=artik...
Je morda še kje kaj bolj primernega. Hvala!