Forum » Kaj kupiti » Plazma ali LCD televizor?
Plazma ali LCD televizor?
Yossarian ::
Z zvočniki pa je problem, ker ima samo optični izhod.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
SkyEye90 ::
Ne ne, nisem mislil tako. Samo če normalno prebere tudi DTS-HD zvok in ga predvaja prek vgrajenih zvočnikov v TV-ju?
Double_J ::
Piše to...
Unterstützte Formate / USB / Allshare
Video AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, XviD; H.264, H263, MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, Motion JPEG, Windows Media Video v9, MPEG2, MPEG1, RV3.0/RV4.0
Audio MP3, AC3, LPCM, ADPCM (MULAW, ALAW), AAC, HE-AAC, WMA,DD+, MPEG, DTS Core, AMR NB/WB, G.729, QCELP, Real Audio (RealAudio6 Cook, RealAudio9,10 RealAudio Lossless), 8000, 11025, 12000, 16000, 22050, 24000, 32000, 44100, 48000
Unterstützte Formate / USB / Allshare
Video AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, XviD; H.264, H263, MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, Motion JPEG, Windows Media Video v9, MPEG2, MPEG1, RV3.0/RV4.0
Audio MP3, AC3, LPCM, ADPCM (MULAW, ALAW), AAC, HE-AAC, WMA,DD+, MPEG, DTS Core, AMR NB/WB, G.729, QCELP, Real Audio (RealAudio6 Cook, RealAudio9,10 RealAudio Lossless), 8000, 11025, 12000, 16000, 22050, 24000, 32000, 44100, 48000
Dve šivanki...
DTS Core, torej naj bi prebral le jedro in zvok dela, super. Sicer se bom še v živo prepričal in vzel usb ključ sabo ko grem v nakup in če je to to, Samsung res zmaga, hvala
GUFY ::
Mene pa zanima katero 50 palcno plazmo od Panasonica se v tem trenutku najbolj splaca kupiti pa fajn je ce podpira 3D. Cena pa je lahko tam do 1500 EUR seveda je lahko tudi nizja... hvala.
destiny ::
Mene pa zanima katero 50 palcno plazmo od Panasonica se v tem trenutku najbolj splaca kupiti pa fajn je ce podpira 3D. Cena pa je lahko tam do 1500 EUR seveda je lahko tudi nizja... hvala.
Prov velik izbire nimaš.. 50GT30, ampak za manj kot 1500 je pa ne boš dobil. Edina jeba je, da zraven ne dobiš očal. 2 para očal dobiš šele z VT serijo, ki pa je cca 300€ dražja.
GUFY ::
Potem je pa moja izbira jasna in sicer TX-P50VT20 za ceno 1590 EUR pa se ocala bom dobil zraven.
roCkY ::
A je VT20 sploh 3D? Kolker se spomnim je bil model VT25 lani prvi 3D. Letos pa naj bi bil VT30 z očali in praktično ista cena kot GT, ki očal nima priloženih. +precejšen napredek je pri komunikaciji TV z očali saj so spremenili tehnologijo prenosa v BT. Očala pa imajo tudi polnilne baterije in ne bo treba več "gumbkov" kupovat.
destiny ::
Seveda je VT20 3D. Vsi modeli s črko T za črko serije so 3d. Lanskoletni 50'' VT ima priložen še star model očal, ki so baje precej težka in neudobna. 46'' VT20 ima baje že nov model očal, take kot jih dobiš pri letošnjih modelih. So pa pri letošnjih modelih popravili še nekaj drugih napak, ki so pestile lanskoletne modele. Več si preberi tu in tu.
Tarzann ::
Lep pozdrav!
Sem prebiral forum in nikjer nisem zasledil, kako je igranje PS2 na LG 50 pk 350. Zanima me kako je z "burn in", npr. tam kjer kaže recimo municijo, življenje in podobno. Ker je lahko določen znak na enem mestu, tudi do 2 uri odvisno od igre. Torej ali ima ta TV "zamik slike"?
Nisem nek odvisnik od iger vendar 2x do 3x na teden pa paše igrat recimo po 2 uri :)
Hvala za odgovor.
Sem prebiral forum in nikjer nisem zasledil, kako je igranje PS2 na LG 50 pk 350. Zanima me kako je z "burn in", npr. tam kjer kaže recimo municijo, življenje in podobno. Ker je lahko določen znak na enem mestu, tudi do 2 uri odvisno od igre. Torej ali ima ta TV "zamik slike"?
Nisem nek odvisnik od iger vendar 2x do 3x na teden pa paše igrat recimo po 2 uri :)
Hvala za odgovor.
Imam novo LED LCD Samsung serije D5000, predvajal naj bi vse živo, AMPAK NE! Stestiral sem nekaj .mkv filmov, vsi FullHD z DTS zvokom. Od testiranih jih tretjina NE DELA, napiše 'Nepodprt video format'??
V čem je torej lahko problem? Vsi filmi so .mkv (x264 kodek), na računalniku in WDTV predvajalniku vsi delajo normalno. Prosim za pomoč, hvala
V čem je torej lahko problem? Vsi filmi so .mkv (x264 kodek), na računalniku in WDTV predvajalniku vsi delajo normalno. Prosim za pomoč, hvala
kmetek ::
Slabe skupine pač downloadaš....katero imaš D5000/D5500/D6000/D6530?
37'' kaka da bi imela še INTERNET do 800€ je kaj?
37'' kaka da bi imela še INTERNET do 800€ je kaj?
32" D5000
Glede na to, da so to kot vem letošnji modeli, sem res pričakoval da ne bo težav, če lahko nekaj let star WDTV predvaja vse, sem si mislil da bo pa TV tudi zmogla..a sem se motil. Pa mogoče kdo ve v čem je finta? Na kaj moram biti pozoren, v navodilih ni nobenih tehničnih podatkov, kaj točno gre skozi, koliko velika datoteka, bitrate, fps.. vem le, da DTS in DTS-HD gre skozi (zaradi tega sem se odločil za Samsung)
Glede na to, da so to kot vem letošnji modeli, sem res pričakoval da ne bo težav, če lahko nekaj let star WDTV predvaja vse, sem si mislil da bo pa TV tudi zmogla..a sem se motil. Pa mogoče kdo ve v čem je finta? Na kaj moram biti pozoren, v navodilih ni nobenih tehničnih podatkov, kaj točno gre skozi, koliko velika datoteka, bitrate, fps.. vem le, da DTS in DTS-HD gre skozi (zaradi tega sem se odločil za Samsung)
kmetek ::
to ti je fora kateri mkv mu daš...4.1 ali 5.1 pomoje itd....počakaj na kakšen update firmware-a....
Ja, točno to ga heca.. 4.1 predvaja, filme 5.1 mkv pa žal ne. Torej čakam update, upam da ne do menjave z novim TV-jem
mgermo ::
Kateri 32 inčni TV je best buy za filme in konzolo (lag)? Naj bi blo pod 400 eur, oz. če je res TV wow do 500 eur.
vir ::
Mene tud zanima 32 inčni LCD (do 500€) Takega, ki je dober za cena/kvaliteta. Jaz ne najdem svežih testov (tisti ki so, so pa za večje diagonale)
Bananovec ::
Jaz imam LG 32LD350. Lag naj bi bil majhen, kvaliteto pa se moram preveriti, ko dobim novi PC
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
waters ::
Mena pa zanima za 50 plazmo kaj je trenutno "best buy". Pa da je uredu slika in predvaja čim več. LP
Zico4 ::
Mena pa zanima za 50 plazmo kaj je trenutno "best buy". Pa da je uredu slika in predvaja čim več. LP
LG 50PV350.
http://www.ceneje.si/avdio-video/televi...
Ne vem, kako je lahko best buy za 50" plazmo 55" plazma (TC-P55VT30), ki stane 5 x toliko kot LG 50PV350?
LG 50PV350 je nov model, naslednik legendarnega modela 50PK350 in ima zares odlično sliko. Za ta denar po moje nudi največ! Seveda pa nima 3D!
Zico4 in roCkY kako je pa pri omenjenih z predvajanjem divxov in dts zvoka. LP
Predvaja vse kar mu daš. DTS pa nisem probal (testiral sem ga le en teden).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zico4 ()
roCkY ::
Link sem dal ker gre za zelo dober opis in test top modela te sezone in ne kot best buy ponudba glede na vprašanje par postov više.
Čeprav mislim da bo glede na karakteristike kar vreden svoje cene sploh v času akcije 5 letne garancije, ki pri takemle artiklu lahko še kako prav pride.
Čeprav mislim da bo glede na karakteristike kar vreden svoje cene sploh v času akcije 5 letne garancije, ki pri takemle artiklu lahko še kako prav pride.
Dromar ::
Je kdo mogoče sprobal tole? http://www.mimovrste.com/artikel/135021...
Meni bi bla prav fina, ker jo bi imel zgolj za gledanje serij v maximalno 720p. PK350 imam namreč v Ljubljani, za doma bi pa mel še eno plazmo, pa trenutno nisem na tekočem
Meni bi bla prav fina, ker jo bi imel zgolj za gledanje serij v maximalno 720p. PK350 imam namreč v Ljubljani, za doma bi pa mel še eno plazmo, pa trenutno nisem na tekočem
Mare3 ::
Kateri TV je trenutno najboljši nakup je še vedno LG 50PK350? Nameravam kupiti 50" zato me zanima če je kaj boljšega v tem cenovnem razredu?
MrStein ::
Pa je enako dober?
Pri slavnih predhodnikih proizvajalci radi uvedejo cenejšega naslednika, ki bi se naj fural (prodajal) na slavi predhodnika (seveda po stari ceni).
Pri slavnih predhodnikih proizvajalci radi uvedejo cenejšega naslednika, ki bi se naj fural (prodajal) na slavi predhodnika (seveda po stari ceni).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Kakšen je pa ta TV? http://www.seom.si/Izdelek.aspx?trz=1355
Verjetno gre za en zelo star model. Ni full HD, pa še porabo ima strašno veliko. LG 50PV350 ima porabo samo 170 W (10 W manj kot 50PK350).
Tale Samsung kuri celih 290 W, kar je 120 W več. Vsekakor se torej splača dati 60 EUR več za LG 50PV350!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zico4 ()
mamomu ::
potem pa se pripravi da boš čakal cca. 3-5 sekund preden ti bo tv menjal program
mamomu j....!
Zakaj pa tako počasi menja programe, doma imamo en manjši lg lcd tv in traja približno 1 sekundo kako je lahko takšna razlika?
Mene osebno ne moti počasnost menjavanja programov na PK350. Ja, je 3sekunde, ampak če nisi ravno nek klikerfreak, to ne moti. Za tistega linkanega Samsunga za 480€ noben nič ne ve? Mene kar mika, pa po izgledu je lepši od LGja zaradi stojala. Za full HD se mi res ne gre, ker na tem TVju nebi gledal nič v 1080p, ampak zgolj serije.
eXtreamTM ::
Jaz ti priporočam, da namesto tega Samsunga http://www.seom.si/Izdelek.aspx?trz=1355 dodaš nekaj evrov in kupiš 50PV350 http://www.seom.si/Izdelek.aspx?trz=2280
Pomembno: Ima fullHD in veliko manjšo porabo.
Pomembno: Ima fullHD in veliko manjšo porabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eXtreamTM ()
Pa če to ni ta Samsung. C490 bi naj imel tudi 3D podporo. Meni je za full HD res totalke vseeno, gledal ga bom pa vsak drug vikend, ker sem samo takrat doma.
Kaj je sploh fora full hd pa hd ready? Da en predvaja 1080p en pa 720p ki se itak ne opazi če ni film v 1080p? Al je kakšna druga razlika.