Forum » Kaj kupiti » Plazma ali LCD televizor?
Plazma ali LCD televizor?
Dromar ::
Predvaja, čeprav še nisem pogruntal kako to usposobit takrat ko gledam bluray filme, pri DVDripih pa dela...
Metanko ::
EU se ukvarja s plazma televizijami in jih poiskušajo ukini in prepovedati proizvodnjo, ker so prepotratne. Ne vem o kakšnih stevilkah se tukaj govori. Imam LCD pa mi je žal sedaj bi imel led tehnologijo in mislim, da je prihodnost tukaj. Kvaliteta, kW, trajnost in kvaliteta skozi čas...
kremenko1 ::
SkyEye se opravičujem, ampak res še nisem nikjer zasledil teme o utripanju Panasonic plazem oz.plazem nasplošno.Zgleda ,da imam oči že navajene na svoj TV ali pa že toliko v okvari, da ne opazim utripanja.
Metanko tole okoli porabe plazme smo pa že parkrat predelali in mislim da tudi dokazali, da pri novejših plazmah skoraj ni razlik v porabi.Vse tole pisanje je skoraj tako, kot bi napisal, da bodo prepovedal TV-je nad 37" ker imajo preveliko porabo.
Metanko tole okoli porabe plazme smo pa že parkrat predelali in mislim da tudi dokazali, da pri novejših plazmah skoraj ni razlik v porabi.Vse tole pisanje je skoraj tako, kot bi napisal, da bodo prepovedal TV-je nad 37" ker imajo preveliko porabo.
rezator ::
Vsi, ki se bojite da boste prispevali k bolj eko okolju, če neboste kupili plazme in privarčevali na električnem računu, vam povem, da se rajši sekirajte, da zaprete pipo med umivanjem zob, in da jo odprete samo takrat, ko namočite krtačko v vodo in si izperete usta. Ker tako boste privarčevali več, kot pa s tem da kupite namesto plazme lcd ali led (govorim o porabi tvja in ne o ceni tvja)! Pa čeprav si zobe umivate samo 1x na dan.
Some people feel the rain. Others just get wet.
s1m0n ::
Ljudje na napačnih straneh šparamo!
Nikoli nisem gledal koliko televizor porabi, da bi se glede tega odločal za model/tehnologijo pomembni so vsi ostali faktorji poraba nima veze! 100W gor ali dol koga to zanima ? Če bi tak pazli kje drugje :)
Nikoli nisem gledal koliko televizor porabi, da bi se glede tega odločal za model/tehnologijo pomembni so vsi ostali faktorji poraba nima veze! 100W gor ali dol koga to zanima ? Če bi tak pazli kje drugje :)
Zico4 ::
Koga zanimajo cene v ZDA? In kaj ima to zveze z nami? NIČ!
http://www.costcentral.com/samsung-lcd-...
Nekatere nove cene?
Double_J ::
Nimajo letošnje d-serije v ponudbi, sej je praktično nobeden še nima.
Zato pa sem linkal, kakšne cene lahko pričakujemo...
Zato pa sem linkal, kakšne cene lahko pričakujemo...
Dve šivanki...
SkyEye90 ::
kremenko1, verjetno utripanja samo opaziš ne, ne sekiraj se, je še bolje če ga ne. Ali pa ne veš na kaj biti pozoren, verjemi da bi ga sicer opazil.
Nekako tako se definitivno opazi, torej z mahanjem pred zaslonom
Še bolj očitno pa je pri starem 50Hz katodnem TV-ju, tam utripne 50-krat v sekundi, današnje plazme pa 100-krat (tudi 100Hz CTR-ji enako).
LCD-ji ne utripajo, kar pa ne morem trditi tudi za LED LCD. Ti (ugibam) tudi utripajo, ker s pomočjo tega regulirajo svetilnost backlight-a..
Nekako tako se definitivno opazi, torej z mahanjem pred zaslonom
Še bolj očitno pa je pri starem 50Hz katodnem TV-ju, tam utripne 50-krat v sekundi, današnje plazme pa 100-krat (tudi 100Hz CTR-ji enako).
LCD-ji ne utripajo, kar pa ne morem trditi tudi za LED LCD. Ti (ugibam) tudi utripajo, ker s pomočjo tega regulirajo svetilnost backlight-a..
MrStein ::
Do konca meseca (marca) kupim hajspid kamero, pa bom vse lepo posnel. Mogoče kaki člančič pade.
Obljubim!
Obljubim!
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
antonija ::
Lahko poves katero kamero imas ogledano in po kaksni ceni? Ker bi se tud sam rad malo poigral s high speed videom...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
To je glih razlog, da še nisem.
Ne vem, katerega bi.
Med splošnimi podatki ponavadi sploh ne omenjajo, če fotič to zmore.
Tako, da je težko sploh najti kandidate za nakup.
Casio F1 je tak, ampak ima že leta na grbi.
Ne vem, katerega bi.
Med splošnimi podatki ponavadi sploh ne omenjajo, če fotič to zmore.
Tako, da je težko sploh najti kandidate za nakup.
Casio F1 je tak, ampak ima že leta na grbi.
Motiti se je človeško.
djordjevic ::
Kolikor sem ravno gledal, moj Nikon P100 omogoča QVGA snemanje pri 240 fps, pri boljših kvalitetah pa z ustrezno nižjim frameratom.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Gugie ::
Zgleda da se bo dalo dobiti stare modele Pani G20 serijo po boljših cenah.
http://www.mediaplanet.si/panasonic-pla...
Pa ravno ko že imam :,)
http://www.mediaplanet.si/panasonic-pla...
Pa ravno ko že imam :,)
Bananovec ::
Kateri TV za max 550EUR kupiti?
Radi bi čimlepšo sliko na kar se da velikem zaslonu. Imam namen nabijati PS3. Kaj mi predlagate?
Aja, TV imam namen kušpiti v BigBangu.
Radi bi čimlepšo sliko na kar se da velikem zaslonu. Imam namen nabijati PS3. Kaj mi predlagate?
Aja, TV imam namen kušpiti v BigBangu.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
rezator ::
Dodaj še 100 E in kupi pk350, če je možno.
Some people feel the rain. Others just get wet.
ŠinkoM ::
@9000 za ta denar, ki si ga navedel bi jaz izbral TEGA PHILIPSA , ki je sicer malo majhen....
Drugač pa za tale denar kar se velikosti in kvalitete tiče poglej mogoče TEGA
Drugač pa za tale denar kar se velikosti in kvalitete tiče poglej mogoče TEGA
maqito ::
čau,
kupujem LCD TV, pa gledam med tema dvema..
http://www.mimovrste.com/artikel/135018...
http://www.mimovrste.com/artikel/135017...
http://www.bolha.com/vse-ostalo/lcd-tv-...
Uporabljal pa ga bom vsekakor za ogled filmov (tudi povezava s PCjem preko HDMI kabla), sporta...
hvala za info
kupujem LCD TV, pa gledam med tema dvema..
http://www.mimovrste.com/artikel/135018...
http://www.mimovrste.com/artikel/135017...
http://www.bolha.com/vse-ostalo/lcd-tv-...
Uporabljal pa ga bom vsekakor za ogled filmov (tudi povezava s PCjem preko HDMI kabla), sporta...
hvala za info
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maqito ()
Yossarian ::
En splošen nasvet: kdor si kupuje LCD z namenom gledanja filmov (avi, mkv, mp4...) preko USB, mora vsekakor razmisliti o Samsung xC652, ker edino Samsung podpira neposredno iz USB-ja DTS zvok, v katerem je največ HD filmov.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
mikkeni, kakor je rezator napisal, dodaj še 100EUR in kupi LG 50PK350.
@Yossarian to ni neka stvar, na podlagi katere bi se človek odločil za nakup. Zvok pretvoriš v 10min pa je gotovo. Če k temu prišteješ, da za manj dnarja dobi nekdo boljšo in večjo televizijo, lahko tega Samsunga bikneš bek.
@Yossarian to ni neka stvar, na podlagi katere bi se človek odločil za nakup. Zvok pretvoriš v 10min pa je gotovo. Če k temu prišteješ, da za manj dnarja dobi nekdo boljšo in večjo televizijo, lahko tega Samsunga bikneš bek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dromar ()
joŽko76 ::
Brat kupuje LCD televizor, ne da se ga prepričat za plazmo. Men Panasonic g20 serija odlično špila, slika :,).
V glavnem, kot sem sledil bi naj LCD bil vsaj 100Hz? TV bi se uporabljal predvsem za gledanje SD-HD TV programov (kabelska), priklop računalnika(HDMI).
Gleda se nekaj podobnega temu http://www.mediaplanet.si/lcd-tv-samsun... v rangu cca 600EUR.
Hvala za pomoč
V glavnem, kot sem sledil bi naj LCD bil vsaj 100Hz? TV bi se uporabljal predvsem za gledanje SD-HD TV programov (kabelska), priklop računalnika(HDMI).
Gleda se nekaj podobnega temu http://www.mediaplanet.si/lcd-tv-samsun... v rangu cca 600EUR.
Hvala za pomoč
Dromar, za nekatere to ni odločilno, za nekatere pa je in jaz sem dal ta podatek tistim, ki jim je to pomembno. Verjemi, da večina ljudi ne ve, kako DTS konvertat v AC3 (verjamem, da za tebe in tvoj krog prijateljev to ni problem). In pa še en ne nepomemben podatek: iz Samsunga C652 se da direktno snemat na trdi disk - ta podatek pa je pomemben tistim, ki se malce poznajo na zadevo, saj je treba trdi disk pravilno formatirat, snemanje pa dodatno vklopit v servisnem meniju (pomanjkljivost je ta, da mi posnetega materiala nikakor ne uspe spravit na čarunalnik, da bi ga tam obdelal); film posnameš in si ga ogledaš in to je tudi vse.
Seveda naj vsak presodi sam, ampak če upoštevamo, da stane LE46C652 990EUR PK350 pa stane 630EUR (oba se dobi še ceneje, vendar delam primerjavo pri isti trgovini, torej mimovrste. Sicer se dobi PK350 tudi za 540EUR, C652 pa za 850EUR, kar je v cenovni razliko približno isto).
Razlika v ceni je okrog 300EUR torej, recimo +/- 50EUR. K temu upoštevajmo še to, da je C652 46" televizor, PK350 pa 50" televizor, torej še v tej točki cenovno bolj raztura. Če bi torej imeli 50" C652 bi bila razlika v ceni verjetno okrog 500EUR, vendar te velikosti nisem nikjer našel.
Že če upoštevam razliko 250EUR, kar je dejanski minimum, lahko človek, ki je tako nesposoben, da zna potegnit s torrentom iz neta HD film, ne zna pa spremenit DTS zvoka (takega človeka še nisem videl mimogrede), potem zanj še vedno pride v poštev denimo WDTV player ali pa kak bluray predvajalnik, ki hkrati predvaja še HD filme iz USBja. En tak playerček stane slabih 100EUR, torej že ob minimalni predpostavljeni cenovni razliki še vedno človek prišpara 150EUR, če pa k temu prištejem še razliko v velikosti zaslona pa še kaj več.
Ampak ne verjamem sploh v to, da nekdo zna vlečt z neta filme, nebi pa znal pretvorit zvoka, ker je program res v 2 korakih, torej "izberi film" in "pritisni gumb pretvori"...
Pa C652 je še vedno LCD in je temu primerno tudi bistveno slabša slika na njem kot na plazmah.
Danes se mimogrede dobi Panasonicovo G20 televizijo, ki je top roba, že za 800EUR, če se človek interesira za kar najboljšo sliko, 50PK350 za izredno dober p/p zaradi ogromne diagonale in kvalitete slike za 600EUR in res ne vidim, kako bi katerikoli LCD sploh konkuriral tu...
Razlika v ceni je okrog 300EUR torej, recimo +/- 50EUR. K temu upoštevajmo še to, da je C652 46" televizor, PK350 pa 50" televizor, torej še v tej točki cenovno bolj raztura. Če bi torej imeli 50" C652 bi bila razlika v ceni verjetno okrog 500EUR, vendar te velikosti nisem nikjer našel.
Že če upoštevam razliko 250EUR, kar je dejanski minimum, lahko človek, ki je tako nesposoben, da zna potegnit s torrentom iz neta HD film, ne zna pa spremenit DTS zvoka (takega človeka še nisem videl mimogrede), potem zanj še vedno pride v poštev denimo WDTV player ali pa kak bluray predvajalnik, ki hkrati predvaja še HD filme iz USBja. En tak playerček stane slabih 100EUR, torej že ob minimalni predpostavljeni cenovni razliki še vedno človek prišpara 150EUR, če pa k temu prištejem še razliko v velikosti zaslona pa še kaj več.
Ampak ne verjamem sploh v to, da nekdo zna vlečt z neta filme, nebi pa znal pretvorit zvoka, ker je program res v 2 korakih, torej "izberi film" in "pritisni gumb pretvori"...
Pa C652 je še vedno LCD in je temu primerno tudi bistveno slabša slika na njem kot na plazmah.
Danes se mimogrede dobi Panasonicovo G20 televizijo, ki je top roba, že za 800EUR, če se človek interesira za kar najboljšo sliko, 50PK350 za izredno dober p/p zaradi ogromne diagonale in kvalitete slike za 600EUR in res ne vidim, kako bi katerikoli LCD sploh konkuriral tu...
Zico4 ::
Verjamem. Ampak 46 palčni Samsung LCD LE46C652 vsekakor ni vreden več kot LG plazma 50PK350! Pojdi nekam, kjer naj ti enega zraven drugega postavijo oba, pa se boš ZELO lahko odločil. Če nič drugega, stane LG 50PK350 skoraj pol manj (pa še boljšo sliko ima in nekaj večji zaslon).
Kateri program?
Motiti se je človeško.
"da nekdo zna vlečt z neta filme, nebi pa znal pretvorit zvoka"
Kot sem ti napisal, verjamem, da v tvojem krogu znancev znajo vsi to naredit. Vidiš, v mojem krogu znancev pa je ravno obratno, želijo pa si gledat HD filme brez raznih pretvorb: posnami in poglej, zato sem to tudi napisal.
Sicer pa tudi mene zanima, kateri program ti pretvori v dveh korakih.
Kot sem ti napisal, verjamem, da v tvojem krogu znancev znajo vsi to naredit. Vidiš, v mojem krogu znancev pa je ravno obratno, želijo pa si gledat HD filme brez raznih pretvorb: posnami in poglej, zato sem to tudi napisal.
Sicer pa tudi mene zanima, kateri program ti pretvori v dveh korakih.
Program je Popcorn MKV Audio Converter.
Kar ne morem verjet, da mi človek brez slabe vesti oporeka zgolj eni trditvi, izogne pa se vsem drugim. Si mogoče prebral, da sem napisal tudi, da si lahko človek kupi TV player za slabih 100EUR in bo ta potem predvajal tudi ta neumni DTS zvok? Glede na to, da C652 stane 300EUR več, je manjši in ima slabšo sliko, mislim, da bo vsak 5% pametn človek 3x premislil, preden bo nabavil ta TV.
Če vglavnem obstaja nekdo, ki zna potegnt dol film, ne zna pa v 2 korakih pretvorit zvoka (smeh), naj raje kot C652 kupi PK350 in TV player.
S tem bo:
-Prišparal 200EUR (če vključim še TV player zram)
-Imel večji tv
-Imel lepšo sliko na TVju
Vseeno vsakomur priporočam, da si medtem ko mu film 10 ur downloada, 10minut extrahira rar fajle, potegne dol preprost program za pretvorbo zvoka, si v teh 10ih urah in 10minutah prebere navodila in se nauči pretvarjat ter spusti film skozi program. Še teh 100EUR je pametno prišparat!
Kar ne morem verjet, da mi človek brez slabe vesti oporeka zgolj eni trditvi, izogne pa se vsem drugim. Si mogoče prebral, da sem napisal tudi, da si lahko človek kupi TV player za slabih 100EUR in bo ta potem predvajal tudi ta neumni DTS zvok? Glede na to, da C652 stane 300EUR več, je manjši in ima slabšo sliko, mislim, da bo vsak 5% pametn človek 3x premislil, preden bo nabavil ta TV.
Če vglavnem obstaja nekdo, ki zna potegnt dol film, ne zna pa v 2 korakih pretvorit zvoka (smeh), naj raje kot C652 kupi PK350 in TV player.
S tem bo:
-Prišparal 200EUR (če vključim še TV player zram)
-Imel večji tv
-Imel lepšo sliko na TVju
Vseeno vsakomur priporočam, da si medtem ko mu film 10 ur downloada, 10minut extrahira rar fajle, potegne dol preprost program za pretvorbo zvoka, si v teh 10ih urah in 10minutah prebere navodila in se nauči pretvarjat ter spusti film skozi program. Še teh 100EUR je pametno prišparat!
bond007 ::
Mal neuporabno je, če ne podpira DTS. JSt bi znal tole pretvorit, sam se mi vsakič ne bi dal... raj priklopim prenosnik prek hdmi, pa gledam še v isti minuti.
kmetek ::
kje je za 540EUR? pa nimamo vsi prostora za 1,2m hudiča no.
pa samo 2x hdmi, uber fail.
pa samo 2x hdmi, uber fail.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
zgleda sem ful "laik" pr teh zadevah... kr mi ni nč več jasno...
kaj ne podpira vsak LCD, da se ga lohk preklop na računalnik in pol lep gledaš divx oz. bilo kar iz računalnika, slika je pa prek LCD TVja... zvok oz. zvocnike mam pa itak povezane na racunalnik + se mi zdi da bi mogli zvocniki spilat tud na LCD TV - vsaj tko je v tem primeru pri mojih starih doma...
kaj ne podpira vsak LCD, da se ga lohk preklop na računalnik in pol lep gledaš divx oz. bilo kar iz računalnika, slika je pa prek LCD TVja... zvok oz. zvocnike mam pa itak povezane na racunalnik + se mi zdi da bi mogli zvocniki spilat tud na LCD TV - vsaj tko je v tem primeru pri mojih starih doma...
Sej sem napisal, da če se komu ne zna al pa magari se mu "ne da" še vedno pride bistveno ceneje skozi če poleg PK350 dokupi TV player kot pa da kupi blesav C652 s slabšo sliko, ker ima le-ta podporo za glupi DTS.
@kmetek, ne vem al sem bil prejšnji tedn v Mediamarktu al Saturnu v Seiersbergu in so jo meli za 540EUR
@mikkeni, tale Yossarian ga neki bluzi, da se splača kupit C652 zato ker predvaja DTS zvok, če predvajaš film iz USB ključa. LG 50PK350 namreč ne predvaja DTS zvoka preko USB ključa in je zato treba pretvorit zvok v AC3 s preprostim programom, je pa zato ta TV 300EUR cenejši, 4" večji in da od sebe bistveno boljšo sliko kot C652. Če misliš predvajat filme direkt s PCja preko HDMI kabla, se sploh ne sekiraj, prevajal bo vsak TV vse!
@kmetek, ne vem al sem bil prejšnji tedn v Mediamarktu al Saturnu v Seiersbergu in so jo meli za 540EUR
@mikkeni, tale Yossarian ga neki bluzi, da se splača kupit C652 zato ker predvaja DTS zvok, če predvajaš film iz USB ključa. LG 50PK350 namreč ne predvaja DTS zvoka preko USB ključa in je zato treba pretvorit zvok v AC3 s preprostim programom, je pa zato ta TV 300EUR cenejši, 4" večji in da od sebe bistveno boljšo sliko kot C652. Če misliš predvajat filme direkt s PCja preko HDMI kabla, se sploh ne sekiraj, prevajal bo vsak TV vse!
ja evo, preko usb-ja nisem niti nameraval gledat... velikost max 42, vec mi niti ne gre v dnevni regal... cena pa max do 600 eur, zdaj če se pa kaj ceneje dobi pa tud ni problem... kaj pa priproočate al plazmo al lcd ?!
Potem pač kupi cheapshit LCD, slika, ki jo boš naslednjih par let gledal bo pač potem temu primerna...
Če pa maš kaj pameti pa daj še 200 zram in kupi Panasonic 42G20, ki je ena najboljših televizij na trgu sploh!
Če pa maš kaj pameti pa daj še 200 zram in kupi Panasonic 42G20, ki je ena najboljših televizij na trgu sploh!
Pa kaj je s tabo, človek? Nimam pojma, zakaj te moti moj nasvet za tiste, ki bi radi gledali HD z DTS zvokom brez kakršnegakoli konvertanja in playerja in so pripravljeni dat kakšen ojro več. Če nas je samo 20 takih v Sloveniji, nas je pač samo 20 in to je nasvet za tiste, ki jih to zanima. Ne vem, zakaj se tako zaganjaš v to, kar sem napisal. Ali mar ne drži, da je Samsung (tudi C630 pa še kateri model) edini TV, ki predvaja DTS zvok? Ali imaš LG 50PK350 in si jezen, da ne predvaja DTS zvoka? Za mikkenija, ki ne bo gledal preko USB-ja, moj nasvet ni najbolj primeren. Sicer pa me je že izučilo, da to, kar se meni zdi pomembno, ni nujno, da je pomembno drugim. razmisli malo o tem, ko boš drugič pisal, da bluzim. Kar se pa tiče konverterja, meni ne uspe konvertat zvoka. Že nekajkrat sem probal s tem programom in tudi drugimi, pa mi pač ni šlo (da ne bo pomote, konvertat sem poskusil za kolege, ker jaz tega ne rabim).
Sem že večkrat povedal, da sem lani zaradi tega foruma najprej nabavil nek glup LCD tv, ker so tu neki butli na velko pljuvali po plazmi. Slab nasvet daješ komurkoli že...Slabši tv je, če dejansko obstaja teslo, ki ne zna pretvarjat zvoka, ma WDTV player pa je.
Predrag je ta tv za to kar ponuja...To je point in nikomur ne privoščim da se opeče kot sem se jaz!
Predrag je ta tv za to kar ponuja...To je point in nikomur ne privoščim da se opeče kot sem se jaz!
slowfly2010 ::
Pozdravljeni, kupujem nov televizor. Katerega priporočate - LCD ali plazmo za gledanje TV programov in občasno tudi kakšen HD film preko računalnika. Velikosti pa čimvečje, cena pa okoli 1000 evrov.
LP
LP
Dromar je predvsem človek, ki samo zato, ker ima doma C652 ne bo svetoval, naj ga nekdo kupi, da bi si potrdil, da je ok tv, ker ga je še nekdo kupil. Ko sem imel LCDja, sem se po parih tednih, ko sem še brskal po forumih, začel zajebavat s prodajo rabljenega TVja...Ni ravno prijetno se ubadat s tem, res se ni. Nikoli nisem svetoval tistega TVja nikomur, ker enostavno ni vredn tistega dnarja in se mi ne zdi, da bi iz principa nekomu to vsiljeval. 50PK350 je definitivno best buy, tako ga tudi reviewerji ocenjujejo in definitivno bom nasprotoval mnenju, ki lahko zavede potencialne kupce na led, samo zato ker ima nek šajs nek Yossarian.
slowfly http://www.ceneje.si/avdio-video/televi... tole je top tv v tem cenovnem rangu, ampak fajn bi blo, da bi povedal kaj so ti prioritete. Rekel si, da češ čimvečjo diagonalo, nisi je pa definiral, nisi povedal tudi, če bi recimo ob isti ceni raje vzel 10" večji tv al 10% boljšo sliko, ker to so dost pomembni podatki.
Jes bi recimo raje imel 60" z 10% slabšo sliko kot 50" z 10% boljš sliko... http://www.ceneje.si/avdio-video/televi... recimo namesto 60" G20ke, če se mene vpraša.
slowfly http://www.ceneje.si/avdio-video/televi... tole je top tv v tem cenovnem rangu, ampak fajn bi blo, da bi povedal kaj so ti prioritete. Rekel si, da češ čimvečjo diagonalo, nisi je pa definiral, nisi povedal tudi, če bi recimo ob isti ceni raje vzel 10" večji tv al 10% boljšo sliko, ker to so dost pomembni podatki.
Jes bi recimo raje imel 60" z 10% slabšo sliko kot 50" z 10% boljš sliko... http://www.ceneje.si/avdio-video/televi... recimo namesto 60" G20ke, če se mene vpraša.
neki4 ::
sej ti pravim ti nisi moški. nisi svetoval, samo prodal si ga(lcd) nekomu na tem foumu in ga dvojno nategnil.
djordjevic ::
@Dromar: Nočem se spet prepirat, ampak samo zato, ker si se takrat kavsnil z nakupom LCD-ja (ja, lahko kupiš tudi škart), še ni nujno, da je vsak nakup LCD-ja slab nakup.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Pravzaprav ga nisem prodal nikomur na tem forumu. Prodal sem ga osebi, ki ji je bil TV všeč...Ne rečem, da je bla slaba slika na TVju, ah kje, dobra je bla, ampak ko sem enkrat videl, kaj za isti denar ponuja plazma, me je vrglo na rit. Tistemu človeku plazma ni prišla v poštev, ker je htel za 500EUR TV in mat površino zaradi svetle sobe.
djordjevic, se strinjam, da ni vsak nakup LCDja slab nakup.
djordjevic, se strinjam, da ni vsak nakup LCDja slab nakup.
neki4 ::
pisda si otročji. pa se je sekiral ko je govoril o plasmah, da on pa ni nobenega zavajal pa nič lagal, ko so mu ljudje govoril da je lcd dobra izbira.. preveč igrce igraš.
Double_J ::
dromar je kot ozdravljen aloholik.
Samo če še player kupuješ, potem rabiš 3daljince če imaš siol tv. Nepraktično in neestetsko zame.
Samo če še player kupuješ, potem rabiš 3daljince če imaš siol tv. Nepraktično in neestetsko zame.
Dve šivanki...
Pa kaj je s teboj, neki4? Kaj bluziš krneki? Koga sem jaz zavajal kdaj? Beri reviewe, še nikjer nisn vido kakega priznanega reviewerja, da bi za C652 napisal, da je pa to best buy...Propagirajo ga samo tisti, ki ga majo, PK350 propagira prav vsak reviewer!
Double J, seveda ti po drugi strani ni neestetska 3x slabša slika na LCDju, ne?
Double J, seveda ti po drugi strani ni neestetska 3x slabša slika na LCDju, ne?
slowfly2010 ::
TV je na razdalji 4 metrov. Verjetno je 46" premalo? Malo sem v dvomih ali je res taka razlika v kakovosti slike med hvaljenimi Panasonic plazmami in drugimi - LG, Samsung,..