Forum » Loža » Športna ura - kaj priporočate
Športna ura - kaj priporočate
knesz ::
Torej, zadeva je sledeča: ogledujem si športne ure in zanima me, katero bi kupili vi, katero imate in če imate - plusi in minusi. Zanimajo me še druge znamke poleg Suunto. Uporaba: kajak in rafting. Cena: čim cenejša.
lp
lp
dolenska ::
zdej cist odvisno za kaj jo potrbujes. ima pa polar veliko modelov, za vse sporte. tako da priporocam polar
nikonezna ::
polar potem definitivno ne pride v poštev ker jaz sem za mojo dal 35k....glavni namen pa je merjenje srčnega utripa, kontrola mej vzdržljivosti, razni programi za hujšanje, dviganje kondicije in podobno....kar pri raftingu ne verjamem da ti bo prav prišlo...je pa sigurno super ura...za malo več denarja boš že kakšnega sectorja dobil v tujini...tega imam tudi je pa neuničljiv...sam...na večini je kovisnki pasek...ki pa ni lih za športe...:)
dobri stari casio je super za moje pojme...sam treba pogledat mal modele...poceni in vzdržljiv ter z ogromno funkcijami
dobri stari casio je super za moje pojme...sam treba pogledat mal modele...poceni in vzdržljiv ter z ogromno funkcijami
brez podpisa
knesz ::
postal lastnik Suunto X3HR, 30k sit. Zadeva zaenkrat deluje obetajoče, edino malo me skrbi glede prask na steklu, ki bi se lahko pojavile ob kakšnji nerodni vožnji pod vejami. Bomo videli.. Če kdo ima to uro, se priporočam za mnenja, izkušnje, komentarje...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tekaška uraOddelek: Šport | 10657 (6441) | Machete |
» | Merilec srčnega utripaOddelek: Loža | 12481 (6799) | #000000 |
» | športna uraOddelek: Loža | 2262 (1985) | IceIceBaby |
» | Garmin/Polar za tek, kolesarstvo, fitnessOddelek: Šport | 5096 (4536) | antonof |