Forum » Hlajenje in modifikacije » Iščem tihe 90mm vente z modrimi diodami
Iščem tihe 90mm vente z modrimi diodami
sk8er ::
Gledal sem že marsikje pa nisem našel kaj konkretnega. V oči mi je padel tale thermaltakov vent,ki je poceni in tih, ampak se ga pri cool-pc-ju ne da dobit v modri barvi, obstaja pa, kolikor sem gledal.
Kakešen koli predlog kje ga najt? (pri nas v slo seveda)
Seveda pa ni pogoj, da kupim točno te vente, če poznate kakšne bolše/tišje ki se jih da dobiti pri nas pa kar na dan z besedo.
lp
Kakešen koli predlog kje ga najt? (pri nas v slo seveda)
Seveda pa ni pogoj, da kupim točno te vente, če poznate kakšne bolše/tišje ki se jih da dobiti pri nas pa kar na dan z besedo.
lp
Flip that sh*t!
Jan987 ::
a gdo ve kje bi se dalo dobit 120mm ventilatorje ki bi imeli čim boljše razmerje med ceno in tihoto?
sk8er ::
burkiburke ne zgleda švoh ja, sam js mam namen kupit 5 komadov in ne mislim dat 18k sam za vente . Bolj se mi gre za izgled in tišino, kot pa za čimvečji pretok zraka in razne potenciometre & stuff, ker s temperaturami sem itak že zdaj zadovoljen, ampak če sem že nabavu novega chiefteca, ga mam namen nardit še mal bolj stajliš .
torej, če kdo ve kje dobit tistga thermaltake-a v modri barvi naj pove.
tnx
torej, če kdo ve kje dobit tistga thermaltake-a v modri barvi naj pove.
tnx
Flip that sh*t!
aVToV|S|On ::
mam osebno dva coolmata... rees... neslišno tiha... še bl kt miške
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
ta stran ne deluje!
A so uni zalmani 92mm s stojalom dobri in kam se namontira stojalo?
Kam naj jih namestim da jih bom čim bolje izkoristil?
A so uni zalmani 92mm s stojalom dobri in kam se namontira stojalo?
Kam naj jih namestim da jih bom čim bolje izkoristil?
ja sm prsu na to stran zdej me pa zanima še mnenje o zalmanih 92mm in kam in koliko naj jih namestim za čimvečji izkoristek!
govorim o tem
govorim o tem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilnik za BartonaOddelek: Kaj kupiti | 1594 (1354) | Jan987 |
» | Tih hladilnik za cup in vgaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1057 (930) | vitabella |
» | HladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1542 (1092) | QuickShot |
» | Kako postaviti ventilatorje v CHIEFTECU za optimalno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1459 (1205) | dwinxp |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1903 (1344) | Grimlord |