Forum » Omrežja in internet » Sledljivost Downloada
Sledljivost Downloada
klanjsekII ::
Zanima, koliko je npr vidno kaj si človek dowvnloada, preko VPN, če gre za wireles omrežje v okviru univerze, kjer je dostop mogoč le preko logiranja? Se npr vidijo datoteke, ki so bile dl z dc++ oziroma azareus (torrent)? Sam se trenutno nahajam v ZDA in malo cvikam, ampak sem ugotovil da sem si s seboj prinesel premalo filmov in glasbe in me zato mika, da bi si popestril zbirko . Hvala za Info.
Matri[X] ::
Ce vzpostavis enkriptirano PPTP povezavo se nimas cesa bati s strani univerze. Za dodatno varnost lahko znotraj PPTP tunela naredis se SSH tunel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matri[X] ()
klanjsekII ::
Hvala.
Sem pa precejšni začetnik kar se tega tiče in mi ni čisto jasno kako to naredim. Torej dl sem program ki se imenuje Putty pa ne vem ali je to to oziroma kaj moram nastavit.
Ali sploh potrebujem poseben program, če sem na omrežje logiran preko VPN Clienta (ver 4.02, CISCO.)?
Tega sem dl iz univerzitetne strani, ker ga potrebujem tudi zato da lahko pošiljam pošto preko domačih accountov, sicer pa je bilo že vse prednastavljeno.
Hvala
Sem pa precejšni začetnik kar se tega tiče in mi ni čisto jasno kako to naredim. Torej dl sem program ki se imenuje Putty pa ne vem ali je to to oziroma kaj moram nastavit.
Ali sploh potrebujem poseben program, če sem na omrežje logiran preko VPN Clienta (ver 4.02, CISCO.)?
Tega sem dl iz univerzitetne strani, ker ga potrebujem tudi zato da lahko pošiljam pošto preko domačih accountov, sicer pa je bilo že vse prednastavljeno.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pfSense VPNOddelek: Omrežja in internet | 2832 (2235) | He-Man |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5243 (4275) | wungad |
» | M0n0wall - Captive portal - Oddaljena dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 2274 (1914) | ELEKTROLJUB |
» | Kako posredovati VPN povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2065 (1893) | x.sci |
» | Lahko VPN vprašanje za znalceOddelek: Omrežja in internet | 2842 (2173) | particle |