» »

Katero maticno

Katero maticno

Vantage ::

Pozdravljeni!
Sam sem pred eno veliko dilemo, namrec ne morem se odlocit katero plato za S939 in z AGP-jem naj kupim. Gledal sem vse mogoce stvari in ugotovil da so skoraj vse dobre plate za konfiguracijo ki jo nameravam sestavit s nForce 3 cipovjem, to je pa tudi edina stvar ki sem jo ugotovil.
No kot prvo ne wem kaksna je razlika med temi platami:
1. KLIK
2. KLIK
3. KLIK

Prosim da mi malo razlozite razlike, prednosti in slabosti (cist sem zmeden ker je teh stavri prevec) oz. da mi kar sami predlagate ce je kaj boljsega kje drugje oz. bolj poceni :P

LP

mzidy ::

1. Gigabyte K8NS-Ultra 939-plata za 939 procesor z nForce3 Ultra čipovjem ter AGP slotom-ti je ne bi priporočal, razen če potrebuješ dodatne priključke, itd.(ker je Ultra model)
2. Ista kot 1. razen, da ni Ultra model in ima malo manj priključkov, drugače vredi plata(kar se z moje strani tiče)
3. Gigabyte K8NS- plata za 754 procesor z nForce3 čipovjem ter AGP slotom-kupi, če nimaš $ za 939 podnožje(razlike so minimalne)

4. Js sem prejšni vikend kupil DFI Lanparty nF3 250GB za 754 procesor in ima AGP slot in sem zadovoljen v navezi A64 2800+ ter zadovoljen kot še nikoli:D
Kupi DFI, če boš navijal;)

RC14 ::

Vzem drugo. Je čist ok, pa še tud navijat se da z njo, sam ne pričakuj čudežev. tretja plata je pa za socket 754 tko da zate ne pride v poštev.

mzidy
On kupuje na 939 podnožju z AGP , torej DFI odpade.

Če pa misliš veliko navijat bi ti pa priporočal MSI neo2 platinium, je pa res da stane okrog 40k kar ti bo verjetno preveč. Pa tud epox ni slaba za navijanje pa mislim da stane okrog 25k. No, sicer ti bo pa še kdo podal svojo mnenje.

Lp

Vantage ::

Hvala za odgovora!
Torej bom nabavil kar drugo ker ne mislim navijat ;) .

para-site ::

Gigabyte K8NS, S939 19.500

samo da te plošče trenutno ni za dobit nikjer;((
mogoče kake stare zaloge pri kakem trgovcu, če imaš srečo.:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razlika med S754 in S939

Oddelek: Kaj kupiti
452658 (2005) AndrewSmith
»

Athlon64 + AGP komponente situacija?

Oddelek: Kaj kupiti
402064 (1254) Shark-357
»