Forum » Kaj kupiti » Nasvet glede brezžične povezave
Nasvet glede brezžične povezave
mISOk ::
Zdravo!
Kupil sem si prenosnika in bi sedaj rad vse skupaj povezal v mrežo z računalnikom, ki je priključen na net. Prenosnik bi povezal brezžično.
Gledam kaj je boljše:
ASUS WL-107G 54Mbps brezžična PCMCIA kartica - 6600 SIT (In-put.com)
ASUS WL 500G 54MB Wireless Router - 20000 SIT (in-put.com)
Oziroma:
Belkin High-Speed Wireless PCMCIA Adapter (125MB/s) 11000 (enaa.com)
Belkin High-Speed Wireless Router (125MB/s) + Belkin High-Speed Wireless PCI Adapter (125MB/s). - 25000 SIt (enaa.com)
Oz. nekaj tretjega!
Zanima me če je boljše met belikn oz asus, ker belkina so mi mnogi odsvetovali, ampak za to ceno bi mel vse wirelwss + 125MB in ne 54MB (sicer uporabno le pri prenosu podatkov med računalnikoma. Ko bomo pa mel tak net bo pa noro )
LP
Kupil sem si prenosnika in bi sedaj rad vse skupaj povezal v mrežo z računalnikom, ki je priključen na net. Prenosnik bi povezal brezžično.
Gledam kaj je boljše:
ASUS WL-107G 54Mbps brezžična PCMCIA kartica - 6600 SIT (In-put.com)
ASUS WL 500G 54MB Wireless Router - 20000 SIT (in-put.com)
Oziroma:
Belkin High-Speed Wireless PCMCIA Adapter (125MB/s) 11000 (enaa.com)
Belkin High-Speed Wireless Router (125MB/s) + Belkin High-Speed Wireless PCI Adapter (125MB/s). - 25000 SIt (enaa.com)
Oz. nekaj tretjega!
Zanima me če je boljše met belikn oz asus, ker belkina so mi mnogi odsvetovali, ampak za to ceno bi mel vse wirelwss + 125MB in ne 54MB (sicer uporabno le pri prenosu podatkov med računalnikoma. Ko bomo pa mel tak net bo pa noro )
LP
=]
knesz ::
Moje skromno mnenje:
Linksys WRT54G ter pcmcia 54Mbps kartico, vendar se probaj izogibati Broadcom chipseta (Belkin 7010, če bos kdaj šel na linux, boš imel velike probleme).
lp
Linksys WRT54G ter pcmcia 54Mbps kartico, vendar se probaj izogibati Broadcom chipseta (Belkin 7010, če bos kdaj šel na linux, boš imel velike probleme).
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brezžični router kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7967 (5838) | OmegaBlue |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7308 (5313) | jancus |
» | Nakup WLAN karticeOddelek: Kaj kupiti | 3618 (2343) | pujsek_ |
» | belkin roouter + karticaOddelek: Kaj kupiti | 1461 (1332) | Lualah |
» | rad bi povezal preko WLAN mojga prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1143 (948) | pujsek_ |