Forum » Strojna oprema » ASUS A8N-SLI Delux - TEŽAVA
ASUS A8N-SLI Delux - TEŽAVA
Jeronimo ::
Lep pozdrav.
Imam težavo z inštaliranjem ForceWare originalnega softwarea.
Moj sistem:
ASUS A8N-SLI DELUXE SOK."939", NVIDIA nForce4 SLI, PCIE, SAT
Procesor AMD ATHLON 64 3000 939 BOX
Ram DDR 1GB GeIL PC4000 Ultra Platinum DualChannel (2*512)
GV-N66T128D Geforce 6600GT 128MB DDR3 PCI-Ex16 TV izhod+DVI - 1,6 ns RAM (heatpipe hladilni sistem)
Trdi disk MAXTOR 160Gb 7200rpm SATA 8Mb
Napajalnik SILENT POWER LC6550-550W
Operacisjki sistem Win XP.
Imam 2 inštalacijska CD-ja za matično ploščo - NVIDIA nForce4 Series Chipset Support CD - eden Rev 99.01, drugi 99.03.
Pri obeh mi javi napako ko inštaliram Software za Nvidiin Firewal v Network management Software Suite. In sicer - inštalira mi Firewal, vendar potem ne najde datotek na CD-ju: fw_watch.exe, opp_popup.exe, AppFltUi.dll ...... Kar je zelo zoprno ker dotične datoteke urejejo firewal med delovanjem računalnika - v stilu ali dovoliš programu da gre na net ali ne. Če se te datoteke ne inštalirajo, potem je računalnik blokiran in moraš ročno vpisati ker program gre lahko na net kater ne.
Kako to vem ... zato, ker se mi je 2x naložila zadeva v celoti ... in ene 10 x brez omenjenih datotek. Nabavil sem 2 skoraj identična compa - na drugem je v prvo bila uspešna inštalacija, na mojem v prvo ne, drugo da, in potem ker sem želel ponovno naložiti Winse - nobena več. Kar se me zdi zelo čudno.
No kakorkoli - zahtevane datoteke se sploh ne nahajo na inštalacisjkem CD-ju niti kjerkoli na HD .... Če le teh sploh nikjer ni ... kako se mi je zadeva 2x lahko dobro inštalirala potem pa nikoli več ......
Ima kdo kako idejo ... oz. sem pogledal po netu vendar nisem našel kakšnega softwarea ki bi ga lahko downloadow. zatakne se pri - NVIDIA Network Management Software Suite.
LP
J.
Imam težavo z inštaliranjem ForceWare originalnega softwarea.
Moj sistem:
ASUS A8N-SLI DELUXE SOK."939", NVIDIA nForce4 SLI, PCIE, SAT
Procesor AMD ATHLON 64 3000 939 BOX
Ram DDR 1GB GeIL PC4000 Ultra Platinum DualChannel (2*512)
GV-N66T128D Geforce 6600GT 128MB DDR3 PCI-Ex16 TV izhod+DVI - 1,6 ns RAM (heatpipe hladilni sistem)
Trdi disk MAXTOR 160Gb 7200rpm SATA 8Mb
Napajalnik SILENT POWER LC6550-550W
Operacisjki sistem Win XP.
Imam 2 inštalacijska CD-ja za matično ploščo - NVIDIA nForce4 Series Chipset Support CD - eden Rev 99.01, drugi 99.03.
Pri obeh mi javi napako ko inštaliram Software za Nvidiin Firewal v Network management Software Suite. In sicer - inštalira mi Firewal, vendar potem ne najde datotek na CD-ju: fw_watch.exe, opp_popup.exe, AppFltUi.dll ...... Kar je zelo zoprno ker dotične datoteke urejejo firewal med delovanjem računalnika - v stilu ali dovoliš programu da gre na net ali ne. Če se te datoteke ne inštalirajo, potem je računalnik blokiran in moraš ročno vpisati ker program gre lahko na net kater ne.
Kako to vem ... zato, ker se mi je 2x naložila zadeva v celoti ... in ene 10 x brez omenjenih datotek. Nabavil sem 2 skoraj identična compa - na drugem je v prvo bila uspešna inštalacija, na mojem v prvo ne, drugo da, in potem ker sem želel ponovno naložiti Winse - nobena več. Kar se me zdi zelo čudno.
No kakorkoli - zahtevane datoteke se sploh ne nahajo na inštalacisjkem CD-ju niti kjerkoli na HD .... Če le teh sploh nikjer ni ... kako se mi je zadeva 2x lahko dobro inštalirala potem pa nikoli več ......
Ima kdo kako idejo ... oz. sem pogledal po netu vendar nisem našel kakšnega softwarea ki bi ga lahko downloadow. zatakne se pri - NVIDIA Network Management Software Suite.
LP
J.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
- spremenil: Jeronimo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero matično ploščo kupiti za killer sistem ?Oddelek: Kaj kupiti | 2098 (1401) | SSH |
» | NVRAID + Maxtor DiamodMax 10 trdi disk = BAD IDEA!!Oddelek: Strojna oprema | 1717 (1406) | Jux |
» | Dell OptiplexOddelek: Kaj kupiti | 1522 (1317) | Shatzy |
» | Je ta konfig OK? Hitra pomoč potrebnaOddelek: Kaj kupiti | 1842 (1647) | Area_51 |
» | Delovna postaja za CAD aplikacije? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6528 (5582) | Person |