Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje procesorja z thermaltake ali zalman
Hlajenje procesorja z thermaltake ali zalman
vidorov ::
Živjo, ker me moja mašinca že malce časa precej nervira ker je preglasna sem se odločil da zadevo stišam oz. zaprem ta preglasni gobec. Sedaj pa je problem: Thermaltake ali Zalman??
No da razjasnim kako je na stvari: Matična je ASUS A7V8X-X vendar je Zalman na njihovi spletni strani ne podpira, ker baje ni lukenj. Procesor je AMD ATHLON XP 2500+ nič navit in tudi ne bo. Sedaj pa poglejte spodnjo sliko, prav tako matično plato imam jaz: Okol procesorja so luknje in zakaj naj nebi pasali hladilniki?? Ah ja zanimata me prevsem ZALMAN S7000BAlCu ali ZALMAN S7000B Cu ali Eden od naštetih thermaltakeov na strani JAE(račuanalniška oprema=>procesorski hladilniki). Ali bi bilo kaj od tega za nabavit?
Slika moje plate:
LP
S
No da razjasnim kako je na stvari: Matična je ASUS A7V8X-X vendar je Zalman na njihovi spletni strani ne podpira, ker baje ni lukenj. Procesor je AMD ATHLON XP 2500+ nič navit in tudi ne bo. Sedaj pa poglejte spodnjo sliko, prav tako matično plato imam jaz: Okol procesorja so luknje in zakaj naj nebi pasali hladilniki?? Ah ja zanimata me prevsem ZALMAN S7000BAlCu ali ZALMAN S7000B Cu ali Eden od naštetih thermaltakeov na strani JAE(račuanalniška oprema=>procesorski hladilniki). Ali bi bilo kaj od tega za nabavit?
Slika moje plate:
LP
S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2310 (1585) | Grimlord |
» | Zalman CNP7000A-Cu ?Oddelek: Kaj kupiti | 1177 (1063) | AndrewSmith |
» | Tt Volcano 12 vs. Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 2195 (1512) | G@MER |
» | Vantec Aeroflow VP4-C7040Oddelek: Kaj kupiti | 1493 (1322) | CirCA|PhP |
» | CPU Hladilnik + ventilatorOddelek: Kaj kupiti | 1075 (953) | C_maniak |