Forum » Operacijski sistemi » Windows XP Remote Desktop, barve
Windows XP Remote Desktop, barve
zajc ::
LP!
Pri uporabi Remote Desktopa iz racunalnika, ki ima namescen Windows XP (SP2 + vsi popravki) imam naslednji problem:
- ce se povezem na Windows 2003 streznik (z vsemi popravki) se mi poveze v 24-bitnem nacinu oz. kateremkoli barvnem nacinu, ki ga izberem v "moznostih" Remote Desktopa
- ce se zelim povezati na drug racunalnik, ki ima namescene Windows XP (SP2+vsi popravki), se mi noce povezati z vec kot 8-bit barvnim nacinom
Ze cel dan iscem na googlu resitev, vendar vec kot http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;278502 nisem nasel. Lahko da tukaj kaj narobe naredim?
Preprican sem, da sem se vcasih lahko povezoval v 24-bitnem barvnem nacinu in nimam nobene pametne ideje zakaj se zdaj ne morem povezovati v normalnem nacinu.
Ima kdo kaksno idejo ali pa je naletel na podoben primer?
Hvala,
Zajc
Pri uporabi Remote Desktopa iz racunalnika, ki ima namescen Windows XP (SP2 + vsi popravki) imam naslednji problem:
- ce se povezem na Windows 2003 streznik (z vsemi popravki) se mi poveze v 24-bitnem nacinu oz. kateremkoli barvnem nacinu, ki ga izberem v "moznostih" Remote Desktopa
- ce se zelim povezati na drug racunalnik, ki ima namescene Windows XP (SP2+vsi popravki), se mi noce povezati z vec kot 8-bit barvnim nacinom
Ze cel dan iscem na googlu resitev, vendar vec kot http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;278502 nisem nasel. Lahko da tukaj kaj narobe naredim?
Preprican sem, da sem se vcasih lahko povezoval v 24-bitnem barvnem nacinu in nimam nobene pametne ideje zakaj se zdaj ne morem povezovati v normalnem nacinu.
Ima kdo kaksno idejo ali pa je naletel na podoben primer?
Hvala,
Zajc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WINXP kot Terminal SERVEROddelek: Operacijski sistemi | 1087 (923) | 20sdfj093f |
» | STOP: 0x00000007B (0xF8B8C528, 0xC0000034, 0x0, 0x0)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2283 (2158) | Rok Nemec |
» | Autocad 14 na Windows XP?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1112 (989) | Jeger |
» | win xp ne zazna celega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1080) | BigHugo |
» | Izbira routerjaOddelek: Omrežja in internet | 971 (895) | Matri[X] |