Forum » Strojna oprema » USB 2.0 flash drive se mi ugasne!
USB 2.0 flash drive se mi ugasne!
tomaz321 ::
Mam USB 2.0 flash drive 256 MB (super talents flash)!
Zadeva mi dela v službi, kjer nimam 2.0 usb podpore!
Doma mi zadeva ugasne takoj ko začnem nanjo nalagat al pa jemat iz nje (npr. prenese mi 0.5 mega , pol se pa ugasne - tut lučka ugasne) Usposobim jo lahko samo še tako da jo izklopim in ponovno vklopim!
Moja plata: Abit NF7-S v2.0; OS: Win XP SP2 !
Plata ma najnovejši bios, windowsi majo pa vse update!
Kaj nardit?
Zadeva mi dela v službi, kjer nimam 2.0 usb podpore!
Doma mi zadeva ugasne takoj ko začnem nanjo nalagat al pa jemat iz nje (npr. prenese mi 0.5 mega , pol se pa ugasne - tut lučka ugasne) Usposobim jo lahko samo še tako da jo izklopim in ponovno vklopim!
Moja plata: Abit NF7-S v2.0; OS: Win XP SP2 !
Plata ma najnovejši bios, windowsi majo pa vse update!
Kaj nardit?
SavoS ::
Ja torej problem je v SP2!!
Probaj odstranit USB2.0 pa probaj.....
Probaj odstranit USB2.0 pa probaj.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
blackmack ::
Ga priključiš na usb port na ohišju ali na plati? Mene zafrkava če ga priključim na ohišju. Kjuček 1.1 pa dela vredu.
tomaz321 ::
Kaj res noben nima ideje, kako to zrihtat?
Kako zrihtat, da bi USB 2.0 flash drive delal na NF7-S v2.0 plati z WinXP SP2 & najnovejšim biosem & driverji & updati?
Kako zrihtat, da bi USB 2.0 flash drive delal na NF7-S v2.0 plati z WinXP SP2 & najnovejšim biosem & driverji & updati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte 970A-UD3P Rev 2.0 in USB 3.0 problemOddelek: Strojna oprema | 2717 (2522) | Sami |
» | OS na USB disku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1629) | ST-777 |
» | Se splača kupit USB ključ 128 GB za 30 €?Oddelek: Strojna oprema | 6140 (4076) | stb |
» | USB bizarne težave v WinXPOddelek: Strojna oprema | 1487 (1218) | 20sdfj093f |
» | USB 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1467) | CaqKa |