Forum » Omrežja in internet » Problem !!!
Problem !!!
forso ::
Mam router Thompson cnig 904s in kabl net 1mbit/sec
ko pa vklopim mule mi router po nekaj času zmrzne tako da ga moram izklopti iz napajanja cca 5 sec in to se mi ponavlja nonstop ko pa priklopim linijo direkt na mrežno v rač pa dela vse ok .
prosim če bi mi lahko kateri razložil kako je kaj s tem ali so kake posebne nastavitve ali kaj ker namreč nevem kaj naj naredim .
lp
ko pa vklopim mule mi router po nekaj času zmrzne tako da ga moram izklopti iz napajanja cca 5 sec in to se mi ponavlja nonstop ko pa priklopim linijo direkt na mrežno v rač pa dela vse ok .
prosim če bi mi lahko kateri razložil kako je kaj s tem ali so kake posebne nastavitve ali kaj ker namreč nevem kaj naj naredim .
lp
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet preko električne napeljaveOddelek: Omrežja in internet | 16571 (14733) | lojze8 |
» | Službeno omrežje se sesuvaOddelek: Omrežja in internet | 7546 (6665) | thebaloh |
» | Postavitev domačega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19387 (17921) | Vanadium |
» | Problem ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1015 (880) | Pro2Type |
» | Router AT-AR220E in delovanje P2P programov.?Oddelek: Omrežja in internet | 2693 (2377) | Narcos Satanicos |