» »

Matrox razvija svojo DualHead tehnologijo

Matrox razvija svojo DualHead tehnologijo

Matrox - Medtem, ko se drugi proizvajalci šele trudijo z uvajanjem več-zaslonskih rešitev, predstavlja Matrox že tretjo generacijo DualHead tehnologije. Zadeva se imenuje eDualHead, namenjena pa je vsem uporabnikom, ki so dnevno odvisni od uporabe spleta in ga redno uporabljajo. Pa poglejmo novosti, ki so vdelane v eDualHead.
  • PageWrap: PageWrap je namenjen lažjemu branju daljših tekstov na spletnih straneh, kot so recimo opisi produktov, novice in članki na Slo-Techu. Pri Matroxu so se potrudili tako, da je celotna izkušnja čim bolj podobna branju navadne knjige in tako PageWrap sam odpira in obrača strani na drugih zaslonih, ki so del navideznega DualHead namizja.
  • PageLog: PageLog je nekakšna precej napihnjena različica znanega Historya iz IEja. V pomnilnik se namreč shranjujejo vse strani in podstrani, ki smo jih pri brskanju obiskali, prikazane pa so v neodvisnem oknu, ki ni del samega brsklanika. Uniform Resource Locator (URL) drevo omogoča natančno in enostavno navigacijo po obiskanih straneh in omogoča vrnitev z enim miškinim klikom v nasprotju z večkratnim klikanjem Back gumbka na brskalniku.
  • PageJump: To je v bistvu tehnlogija, ki omogoča lažjo navigacijo po straneh z veliko podstranmi. Namesto, da bi se strani avtomatsko odpirale v novem ali enakem oknu, lahko s PageJumpom uporabnik sam določi, ali se bo stran odprla v enakem oknu, pod njim, nad njim, ali pa na povsem drugme zaslonu v povsem drugem brskalniku.
Najlepše od vsega je, da je eDualHead v bistvu softverska nadgradnja in je na voljo povsem zastonj na Matroxovem strežniku. Kartice, ki podpirajo eDualHead so: Millennium G450, Marvel G450 eTV, Millennium G400, Millennium G400 MAX, Marvel G400-TV, Matrox G200 MMS, in Productiva G100 Multi-Monitor.

2 komentarja

Rott-von-weiler ::

Seveda matrox je zakon vsaj za mene

bastadu ::

Ful bi mai prav pršla ena dualhead grafična, ker je baje delati na dveh zaslonih naenkrat full ornk;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matrox pripravlja novo grafično čudo

Oddelek: Novice / Grafične kartice
112316 (2316) undefined
»

Matrox G450 LX 16mb

Oddelek: Kaj kupiti
51091 (1006) Matty
»

Matrox vs. nVidia

Oddelek: Kaj kupiti
252041 (1697) Daishi
»

Matrox in grafične kartice

Oddelek: Novice / Grafične kartice
51519 (1519) lord VASCO
»

Radeon/Kyro/Matrox/Mx

Oddelek: Kaj kupiti
181232 (989) Brody

Več podobnih tem