Forum » Programiranje » [c# & Visual studio] Watch Window
[c# & Visual studio] Watch Window
losnah ::
Mam problem kako v watch window prikažem podatke.
Primer:
Če postavm point objekt v Watch window mi bo prikazal podatke ne da bi mi bilo treba pritisnt na + in pogledat za X in Y posebi.
Jest mam pa svojo strukturo s podatki X, Y, Z, D., ki bi jih rad gledal na isti način.
Kako pr men zgleda Watch window.
V strukturo sem poj uvalil še eno kodo sam ni nč pomagal.
Torej, kaj morem narest da bom kuj vidu podatke na mestu, kjer mi zdej piše {myApp.MyStructure}?
Primer:
Point point = new Point(25, 36);
Če postavm point objekt v Watch window mi bo prikazal podatke ne da bi mi bilo treba pritisnt na + in pogledat za X in Y posebi.
+ point {X=25 Y=36}
Jest mam pa svojo strukturo s podatki X, Y, Z, D., ki bi jih rad gledal na isti način.
Kako pr men zgleda Watch window.
- mystructure {myApp.MyStructure} | |-X 25 |-Y 36 |-Z 9
V strukturo sem poj uvalil še eno kodo sam ni nč pomagal.
public override string ToString() { return " {X: " + X.ToString() +", Y: " + Y.ToString() + ", Z: " + Z.ToString() + ", D: " + D.ToString() + "};"; }
Torej, kaj morem narest da bom kuj vidu podatke na mestu, kjer mi zdej piše {myApp.MyStructure}?
BigWhale ::
> mystructure
Jaz sem tole prebral kot menstruacije...
... jao... grem domov... Prevec je bilo za danes...
Jaz sem tole prebral kot menstruacije...
... jao... grem domov... Prevec je bilo za danes...
losnah ::
No končno sm najdu odgovor.
Sam če koga zanima, to se naredi v mcee_mc.dat fajlu ki je lociran v \bin direktoriju. Za C++ pa v autoexp.dat.
Navodila za editiranje so v teh fajlih. Po editiranju je treba VS ponovno zagant.
Sam če koga zanima, to se naredi v mcee_mc.dat fajlu ki je lociran v \bin direktoriju. Za C++ pa v autoexp.dat.
Navodila za editiranje so v teh fajlih. Po editiranju je treba VS ponovno zagant.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | c# tiho tiskanje slik.Oddelek: Programiranje | 1936 (1607) | OmegaM |
» | [C#] try - catchOddelek: Programiranje | 1291 (1048) | darkolord |
» | [C# Linq2SQL]Oddelek: Programiranje | 1366 (1225) | BlueRunner |
» | [C#] problem z branjem COM portaOddelek: Programiranje | 1864 (1686) | iNN |
» | C#, Dodajanje podatkov v Arraylist z GumbomOddelek: Programiranje | 2282 (2121) | Beezgetz |