Forum » Programska oprema » Direct connect za linux
Direct connect za linux
tilko ::
Zivjo!
Sem se en privrzenec direct connecta in ze doug casa iscem en dc client za linux ki bi resnicno delal. Probal sem od quickdc, dcgui, mldonkey, ... svasta vglavnem, sam zaenkrat ni noben delu. Pac vsi so bli tko buggy, da ni blo mozn karkoli narest. No, vsaj na mojem racunalniku ne... A obstaja sploh kaksen spodoben client za linux oz., kaj bi se splacalo se uporablat za sharat...
lp, tilko
Sem se en privrzenec direct connecta in ze doug casa iscem en dc client za linux ki bi resnicno delal. Probal sem od quickdc, dcgui, mldonkey, ... svasta vglavnem, sam zaenkrat ni noben delu. Pac vsi so bli tko buggy, da ni blo mozn karkoli narest. No, vsaj na mojem racunalniku ne... A obstaja sploh kaksen spodoben client za linux oz., kaj bi se splacalo se uporablat za sharat...
lp, tilko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Windowsi najboljši?Oddelek: Operacijski sistemi | 1940 (1459) | bond007 |
» | dc++ za pingo?Oddelek: Operacijski sistemi | 981 (910) | Housy |
» | Kako poslat program v background?Oddelek: Operacijski sistemi | 908 (853) | shock |
» | Bittorrent na linuxih - pomoč prosimOddelek: Programska oprema | 1108 (966) | Bakunin |
» | linux in p2pOddelek: Operacijski sistemi | 1278 (1042) | moj_nick |