» »

Navijanje Intel celeron 1.2 ghz

Navijanje Intel celeron 1.2 ghz

Geoffrey ::

Lep Pozdrav!

Sem čisti novinec v navijanju procesorja, pa me zanima do kolk bi lahko navil svoj Itel celeron 1.2 ghz. Zanima me pa tudi kako. Vem da je bilo o tem že veliko pisano samo po domače povedano res nimam pojma, tako da bi vas prosil za kakšno idejo...

Hvala!!!

Geo ::

Hej

Evo malo sem pobrskal pa sem nasel eno mojo staro temo mogoce ti bo prav prisla.
LINK:
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=104787
SHIT!!! I did it again...

deann ::

Sam si lastim isti procesor kot ti,in zadeva se odlično navija,procesor je popolnoma stabilen pri 1,66 Ghz,seveda je pa veliko odvisno tudi od plate in ramov.
Najlažje ga boš navil v biosu z višanjem FSB-ja,zvišati pa boš moral tudi voltažo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: deann ()

Geoffrey ::

Sem gledal po biosu pa nevem pod kater meni moram it...Kje v biosu pa lahko najdem in zvišujem FSB in voltažo? Je možno da mam tak bios, da ga ne morem navit? Mam ploščo VIA 694XT PRO...rabim kakšno posebno hlajenje če mi ga naprimer uspe navit na 1.6?

hvala

Goldee ::

bejzi pod meni advanced chipset settings... more bit!
in spreminjas front side bus (fsb) po 1mhz...
in bios ma ponavadi tud bliznjico do advanced menuja... mas eno kombinacijo tipk ka ti pol odpre vse funkcije biosa, tudi navijanje...
in se to ce si zacetnik u navijanju se najprej dobr pozanimi, da ti ne bo pol zow...
dimni signali pa to, sej ves.... >:D
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

P4 bottleneck?

Oddelek: Strojna oprema
12986 (740) Codename_47
»

AMD 3700+ pomoč naviti

Oddelek: Navijanje
432423 (1691) m0LN4r