Forum » Kaj kupiti » ASUS K8N
ASUS K8N
JanezH ::
Jutri grem po predračun za nov PC, zato prosim, ce ima kdo kake izkušnje z ASUS K8N naj pove.... zanima me predvsem, če so kake slabosti kar se tiče nestabilnosti, problemi z RAM-i in podobno (navijal ne bom).
Odločal sem se med Gigabyte GA-K8NS PRO in nePRO izvedenko, ampak ima ta plošča sodeč po lastnikih na mnogih forumih kar dosti problemov.
Tako, da prosim karkoli o ASUS K8N (brez Deluxe) / je vredna nakupa?
Odločal sem se med Gigabyte GA-K8NS PRO in nePRO izvedenko, ampak ima ta plošča sodeč po lastnikih na mnogih forumih kar dosti problemov.
Tako, da prosim karkoli o ASUS K8N (brez Deluxe) / je vredna nakupa?
cosmos ::
Mislim da si je pri vseh Nforce3 platah, tko kt je to že blo pravilo pri i865 platah, dobro zagotovit možnost menjave rama, v primeru da je nekompatibilen.
Seveda ti svetujem, da v tistem 8 dnevnem standrdnem roku, tudi izdatno preizkusiš kompatibilnost ram - plata z naprimer " memtest86" programčkom, vsi testi, vsaj 6 ur
Seveda ti svetujem, da v tistem 8 dnevnem standrdnem roku, tudi izdatno preizkusiš kompatibilnost ram - plata z naprimer " memtest86" programčkom, vsi testi, vsaj 6 ur
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupiti ... problem ... ?Oddelek: Kaj kupiti | 1108 (831) | aco111 |
» | MemTestOddelek: Navijanje | 2429 (1603) | HyperGL |
» | Komentar in predlogi k konfiguraciji ATHLON 64 3000+...Oddelek: Kaj kupiti | 1779 (1262) | _Dejan_ |
» | KonfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 1514 (1218) | kalcek16 |
» | Katero matično?Oddelek: Kaj kupiti | 1357 (1118) | Oblivion |