Forum » Igre » Splinter Cell Pandora tomorrow-jajce
Splinter Cell Pandora tomorrow-jajce
Caligula ::
Sem ravno obrnil. Pa moram rect, da sem hudo razocaran. Sem pricakoval vec-boljso grafiko, boljso igralnost,.. skratka nekaj drugega.
Se mi zdi da je bil Splinter Cell prvi del boljsi.
Tuki je se konc totalno brezvezen.
Skratka kr neki.
Se mi zdi da je bil Splinter Cell prvi del boljsi.
Tuki je se konc totalno brezvezen.
Skratka kr neki.
Mirč ::
ja mas prav je slabsi ta del nobenih novih gibov,misije enake,še krajsi je ta del od prvega.
lp
lp
Xplicit ::
pa sej ni ne vem kolk slab spil. ko ste vsi prvic spilal prvi splinter cell, ste bli totalno preseneceni (WAU ) k je blo neki novga, neki k se ni blo narjen...
tle v dodatku so pa sam mal nadgradil original, tisto za kar niso imel cajta v enki, ...
sicer jim je bil pa prioriteta predvsem multyplayer, ki pa res ni ne vem kaj...
mogoce bo trojka kej bolsa, vsaj graficno bo bolj dodelana, ceprav bi raje videl da se bolj posvetijo gameplay-u (kar so recimo ze prikazal na zadnjih screenshotih - uporaba noza, pa se ene par novih funkcij je)
upam da se bo model zdejlahka plazu po tleh, predvsem na ksn sniper polozaj
tle v dodatku so pa sam mal nadgradil original, tisto za kar niso imel cajta v enki, ...
sicer jim je bil pa prioriteta predvsem multyplayer, ki pa res ni ne vem kaj...
mogoce bo trojka kej bolsa, vsaj graficno bo bolj dodelana, ceprav bi raje videl da se bolj posvetijo gameplay-u (kar so recimo ze prikazal na zadnjih screenshotih - uporaba noza, pa se ene par novih funkcij je)
upam da se bo model zdejlahka plazu po tleh, predvsem na ksn sniper polozaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Splinter Cell: Blacklist (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9134 (346) | Kayzon |
» | Hitman 5: Absolution (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17628 (12818) | eatinggrin |
» | PlayStation 2 z najboljšimi prodajnimi rezultati (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 8383 (6977) | GLAVNI |
» | Splinter cell double agentOddelek: Igre | 2469 (1432) | Mirč |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10493 (6734) | Poldi112 |