Forum » Mobilne tehnologije » Odklepanje telefona
Odklepanje telefona
Tody ::
brez da bi imel kako opremo potem, bolj težko te pride več oprema kot pa da daš tistega jurja in greš na en servis...
uka1 ::
Ali res ni nobene druge rešitve, Ali se ga da mogoče odkleniti brez kabelna na servis sem klical in je trba odšteti 3 jurje , saj še telefon ni tok vreden , drugač je pa za ženo ki ga zlo mal rab in je prejšnega zgubila
Tody ::
Ti moreš spremenit software na telefonu na Vrhniki ti na servisu to naredijo za jurja... Tko da pojdi do par servisov ni nujno da so poblaščeni ker to itak ni lih najbolj legalno....
uka1 ::
A mi lahko na e-mail pošlješ številko servisa ali pa naslov. Sem iz Kranja tko da bi se tud do Vrhnike zapeljal če nebo druge rešitve.
LP
LP
MadMax ::
uka1:
Pa te ne bi pot do Vrhnike in nazaj pršla več kot 3 jurje, če prišteješ da tam pustiš jurja, pa še na pijačo skočiš?
Pa menda ne boš na ženi šparal
Pa te ne bi pot do Vrhnike in nazaj pršla več kot 3 jurje, če prišteješ da tam pustiš jurja, pa še na pijačo skočiš?
Pa menda ne boš na ženi šparal
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povračilo stroškov za prevoz na deloOddelek: Loža | 3582 (655) | bajsibajsi |
» | DoS napad prometnih znakovOddelek: Na cesti | 5851 (4044) | eric_cartman |
» | Franja 2014Oddelek: Na cesti | 3792 (3322) | shark1 |
» | [Laserski tiskalnik] - barvni do 100.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 2457 (2055) | glinik |
» | servisi za Audi ? (Ljubljana)Oddelek: Loža | 4867 (4780) | boyan64 |