» »

kje kupiti usb podaljsek ?

kje kupiti usb podaljsek ?

ronaldo ::

imam usb webcamero, in kabel je le 2 metra dolg, jaz pa bi rad kamero dal kar pred hiso, zato bi mi rabil usb podaljsek enih 15m dolg(lahko tudi vec),
me zanima kje se da to kupiti?

na comtronu sem videl ena dva kabla sam nevem kateri je pravi, pa nevem kaka je razlika med njima razen take velike razlike v ceni. :D

http://www.com-shop.com/article.asp?Art...

http://www.com-shop.com/article.asp?Art...

hvala za vse nasvete.

arch5 ::

hja, največja dolžina USB kabla je 3m (USB 1.1) oz. 5m (USB 2.0), tko da če boš hotel doseč 15m boš mogu umes vezat kakšen usb hub ali pa si umislit kabel z vgrajenim ojalčevalcem signala.

Tale drugi kabel zgleda kot da bi imel nekakšen ojačevalec na koncu, samo še vedno rabiš tri tko da nevem če se ti splača.

še tole:
vir: www.usb.org
FAQ

Q2: How long of a cable can I use to connect my device?
A2: In practice, the USB specification limits the length of a cable between full speed devices to 5
meters (a little under 16 feet 5 inches). For a low speed device the limit is 3 meters (9 feet 10
inches).

Q4: How far away from a PC can I put a USB device?
A4: With the maximum of 5 hubs connected with 5m cables and a 5m cable going to your full speed
device, this will give you 30m of cable (see section 7.1.19 for details). With a low speed device,
you will be able to get a range up to 27m, depending on how long the device's cable is. With a
straightforward cable route, you will probably be able to reach out 25m or so from the PC.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: arch5 ()

ronaldo ::

najlepsa hvala za odgovor. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prosim za mnenje o tej sestavi

Oddelek: Kaj kupiti
171231 (1021) flashek
»

Usb mp3 -katerega?

141264 (941) BlackHole
»

a kdo ve če katera firma v SLO prodaja USB switch?

71742 (1600) Law_Enforcer
»

***konfiguracija***

171196 (953) frenk
»

LPT 2 USB pretvornik

Oddelek: Strojna oprema
61436 (1340) Lith

Več podobnih tem