Forum » Loža » Kompresor iz zmrzovalne skrinje...
Kompresor iz zmrzovalne skrinje...
Cr00k ::
...torej doma imam staro zmrzovalno skrinjo...in je za "spot". Ven sem vzel kompresor, s potenciometri, ipd.
Zakaj?
Rad bi si naredil zracno crpalko, za pupanje gum, zog, za razpihavanje prahu... itd.
Mogoce celo za kaksen blatnik postrihat, z zracno pistolco :)
Zanima pa me, ce je kdo tuki ze kaj podobnega ustvarjal...izkusnje?
Veste za kaksno WWW stran, kjer je kaksen nacrt... (google me ne mara )
Lp, Cr00k
Zakaj?
Rad bi si naredil zracno crpalko, za pupanje gum, zog, za razpihavanje prahu... itd.
Mogoce celo za kaksen blatnik postrihat, z zracno pistolco :)
Zanima pa me, ce je kdo tuki ze kaj podobnega ustvarjal...izkusnje?
Veste za kaksno WWW stran, kjer je kaksen nacrt... (google me ne mara )
Lp, Cr00k
Vikking ::
6 litrski kompresor nov te pride 19 čuku, pa če zložiš vse zadeve skupi te pride več, pa še zanesljivosti ni "ker je home made",,, se ti pa splača čimprej kupit komplet nastavkov 1 podaljšek, za pumpat, za pihat, za lakirat, še ena dozirka za 6 čuku!! majo pa hitre spojke!!! mislim da je zadeva še v akciji!!!
sma hotela s stricem nardit, "home made" pa sma na konc ugotovila da pride ceneje če kupiš celoten kompresor!!! pa še na kolicah je da ga lahka lepo okrog voziš :) pa še garancija :))
Če ti je pa bo v veselje naredit "home made" vseeno, pa poročaj kako si zadevo naredil!
sma hotela s stricem nardit, "home made" pa sma na konc ugotovila da pride ceneje če kupiš celoten kompresor!!! pa še na kolicah je da ga lahka lepo okrog voziš :) pa še garancija :))
Če ti je pa bo v veselje naredit "home made" vseeno, pa poročaj kako si zadevo naredil!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | home made wifi antenaOddelek: Omrežja in internet | 7806 (7375) | Wisor |
» | Zalmanov (P)Reserator vodni kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3243 (1592) | Good Guy |
» | vprašanje glede ventilatorja na CPUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1817 (1522) | mloncar |
» | Kako z kompresorskim hlajenjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7906 (7196) | frenk |
» | klimatska napravaOddelek: Loža | 1136 (955) | SkIDiver |