Forum » Strojna oprema » DVD player
DVD player
`DoC ::
Tako kot je že RS reku, ti tud jst priporočam da si ubodeš Pioneer-ja. zdej je pa od tebe odvisno kir model boš uzel, priporočam pa 106, 110 al pa 116.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
mobisuxguru01 ::
Kup Toshibo, cenejš, tišja, hitra pa lih tok a pa še bl kot pionirček, Pioneer je pač Pioneer sam to sam po seb še nč ne pomen, odkleneš lahko oba,
edin problem je pri Toshibi ker lohka regijsko zaščitene DVDje rippaš sam z 2x speedom, kar pomen če je film dolg 2 h boš rippal 1 h
drgač je pa kul ta toshiba
edin problem je pri Toshibi ker lohka regijsko zaščitene DVDje rippaš sam z 2x speedom, kar pomen če je film dolg 2 h boš rippal 1 h
drgač je pa kul ta toshiba
levvvis ::
Kupi Toshibo in ne bo ti žal.
tisto o ripanju je pav Jokerju pisal ker so imeli baje ene probleme. Drugače je pa bolša ali vsaj enaka in predvsem cenej od Pioneerja.
tisto o ripanju je pav Jokerju pisal ker so imeli baje ene probleme. Drugače je pa bolša ali vsaj enaka in predvsem cenej od Pioneerja.
Bobo ::
Toshiba m1502 je zakon. Dosti tišja je od pioneerja. Jaz sem ga zamenjal s toshibo. Ni mi žal.
LP
LP
whatson ::
pioneer je res preglasen...
še posebej če maš ohišje kje pri ušesu
drugače je pa v vseh ozirih pioneer naj naj
še posebej če maš ohišje kje pri ušesu
drugače je pa v vseh ozirih pioneer naj naj
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
TheHijacker ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši DVD-Rom za ripanje je??Oddelek: Kaj kupiti | 1588 (1242) | Sami |
» | Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMihOddelek: Strojna oprema | 2309 (1252) | TheHijacker |
» | dvd enotaOddelek: Kaj kupiti | 1009 (845) | mobisuxguru01 |
» | DVD??????Oddelek: Kaj kupiti | 1997 (1667) | js |
» | Kateri DVD?Oddelek: Kaj kupiti | 974 (896) | VASkO |