Forum » Izdelava spletišč » Registrirajte se!
Registrirajte se!
c0dehunter ::
Prosim, pojdite na www.primoz-kralj.co.nr in pojdite na forum. Tam se prosim registrirajte!
Zakaj? Zato: če folk vidi: imamo dva registrirana uporabnika, ga odvrne in ga ne zanima. Če piše: Imamo 30 registrirranih... pa ga pritegne, ker je večja skupnost... Forum bo dobil še druge razdelke.. Prosim čev razdelku Pohvale, predlogi, graje naredite temo in v njen napišite, kakšne kategorije še naj dodam!
Hvala!
Zakaj? Zato: če folk vidi: imamo dva registrirana uporabnika, ga odvrne in ga ne zanima. Če piše: Imamo 30 registrirranih... pa ga pritegne, ker je večja skupnost... Forum bo dobil še druge razdelke.. Prosim čev razdelku Pohvale, predlogi, graje naredite temo in v njen napišite, kakšne kategorije še naj dodam!
Hvala!
Tody ::
Sej nevem a bi se zjokov al smejal... In nažalost ti morem sporočit da je teh forumov k dreka... ČE ne drugega se bi lahko potrudil in dal drug skin...
Ziga Dolhar ::
> Profesionalen forum!!! Nujen ogled!
/me pa u prostm cajtu kot hobi opravla dejavnost p'revajalca. pa lektroja.
/me pa u prostm cajtu kot hobi opravla dejavnost p'revajalca. pa lektroja.
https://dolhar.si/
JOKER ::
Huda stvar !!
Tisto zgoraj kjer piše : Primož Kralj (pasica) se mi zdi da sem nekje že vidu. Če se ne motim je to izdelek Lara K. al nekaj takega.
Svašta ...
Tisto zgoraj kjer piše : Primož Kralj (pasica) se mi zdi da sem nekje že vidu. Če se ne motim je to izdelek Lara K. al nekaj takega.
Svašta ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč-ni slik /drugič/Oddelek: Izdelava spletišč | 1132 (970) | Groove |
» | Pokomentirajte...Oddelek: Izdelava spletišč | 1458 (1142) | steev |
» | Moja Spletna stran - ForumOddelek: Izdelava spletišč | 1028 (845) | CaqKa |
» | OcenaOddelek: Izdelava spletišč | 1033 (622) | WinsuckeR |
» | Obiskovalci???Oddelek: Izdelava spletišč | 954 (858) | Elemen_T |