Forum » Programska oprema » Ventrilo server
Ventrilo server
bojan1 ::
Seos folk!
Imam en problem! Uporabljam ventrilo server za komunikacijo! Problem je v tem, ker imam doma naštimano mrežo z dvema računalnikoma! Na glavnem računalniku server normalno dela in lahko komuniciramo med seboj! Jaz bi pa rad server pognal preko clienta in ne preko glavnega računalnika! Mislim da je problem v tem, ker moraš odpreti porte, jaz pa tega ne znam! Če kdo upoablja ventrilo preko mreže ali ve kako se namesti naj mi pomaga!
P. S če je vklopljen firewall server ne dela, tako da sem ga izklopil in v tem ni problem
Hvala za pomoč!
Bojan
Imam en problem! Uporabljam ventrilo server za komunikacijo! Problem je v tem, ker imam doma naštimano mrežo z dvema računalnikoma! Na glavnem računalniku server normalno dela in lahko komuniciramo med seboj! Jaz bi pa rad server pognal preko clienta in ne preko glavnega računalnika! Mislim da je problem v tem, ker moraš odpreti porte, jaz pa tega ne znam! Če kdo upoablja ventrilo preko mreže ali ve kako se namesti naj mi pomaga!
P. S če je vklopljen firewall server ne dela, tako da sem ga izklopil in v tem ni problem
Hvala za pomoč!
Bojan
- polepsal: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote desktop + printerOddelek: Omrežja in internet | 2299 (1869) | videc |
» | Prioriteta na mrežiOddelek: Omrežja in internet | 862 (724) | bucket |
» | Ali je možno izdelati takšen server...?Oddelek: Omrežja in internet | 1283 (1000) | blazzzzz |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1600 (1405) | bojan1 |
» | Izdelava Firewall-a iz starega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1822 (1229) | Gapi |