Forum » Navijanje » A7N8X-X in XP2800 kako navit?
A7N8X-X in XP2800 kako navit?
Silikon ::
In sicer sem po novem lastnik Asus A7N8X-X in XP2800+,
Do sedaj še nisem navijal cpu-jev, me pa zanima, koliko bi lahko navil ta cpu še z originalnim coolerjem, da bi zadeva bila stabilna v igrah?
Kakršenkoli predlog dobrodošel!
silikon@email.si
Do sedaj še nisem navijal cpu-jev, me pa zanima, koliko bi lahko navil ta cpu še z originalnim coolerjem, da bi zadeva bila stabilna v igrah?
Kakršenkoli predlog dobrodošel!
silikon@email.si
Jackal ::
Najprej lahko prebereš kakšen članek, ki ga imamo prav tukaj na Slo-Techu - O osnovah navijanja
Naslednja postaja je sticky tema Preberi me, kjer boš našel kar nekaj linkov do tem o navijanju.
Drugače pa je že malo morje odprtih takšnih tem. Komponente so sicer različne, vednar so osnove povsod enake.
Tu, tu, po novem pa lahko na forumu spet uporabiš iskanje.
Koliko lahko naviješ, lahko ugotoviš pa samo ti. Nihče drug ti tega ne bo ugotavljal. Poleg tega so po oznakah enaki procesorji lahko zelo različni in niti 2 na zunaj enaka se ne navijata enako dobro.
Naslednja postaja je sticky tema Preberi me, kjer boš našel kar nekaj linkov do tem o navijanju.
Drugače pa je že malo morje odprtih takšnih tem. Komponente so sicer različne, vednar so osnove povsod enake.
Tu, tu, po novem pa lahko na forumu spet uporabiš iskanje.
Koliko lahko naviješ, lahko ugotoviš pa samo ti. Nihče drug ti tega ne bo ugotavljal. Poleg tega so po oznakah enaki procesorji lahko zelo različni in niti 2 na zunaj enaka se ne navijata enako dobro.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navil bi malo...Oddelek: Navijanje | 1016 (930) | strictom |