Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rabim shemo elektronike
Rabim shemo elektronike
Dinko ::
lep pozdrav...rabim shemo oziroma nacrt elekrtonike za masinco ki je za rezanje stiropora....ki sem jo nasel preko tele strani....tole masinco bi si rad naredu...sam ne grem jo delat prej kokr nimam narjene elektronke....mam ze podatke keri koracni mororji morjo bit samo se vezje mi manka....sicer je na strni slika vezja...sam pomoje more bit vezje dvo ali vec plastno ( to sam predvidevam) tko da ce ma kdo link do sheme... tole je fotka tega vezja http://www.8linx.com/cnc/electronics.htm
ce ma kdo shemo naj mi jo prosim poslje na rc-sr@volja.net......hvala ze v naprej...
ce ma kdo shemo naj mi jo prosim poslje na rc-sr@volja.net......hvala ze v naprej...
Dinko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | com portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1085 (796) | boogie_xlr |
» | MOS-FET ojačevalc literaturaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1301 (1127) | sebo18 |
» | kontrola napetosti baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1281 (1209) | T0RN4D0 |
» | kako iz 12 v na atx napajalniku dobiti 13 vOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 958 (753) | Pudding |
» | vgradnja 50W ojacevalcaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1949 (1751) | mmisv |